Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Cazare hoteluri, vile, pensiuni Azuga                                 » Adauga firma
Cazare Vila Seranna din Azuga                                                 Detalii cazare
Cazare Vila Seranna din Azuga Vila Seranna din Azuga are o capacitate de cazare de 24 locuri dispuse in 10 camere dotate modern cu baie proprie, televizor cu cablu, frigider, terasa.
Adresa: Azuga, Str. Ritivoiu, nr. 61
Telefoane: 0744-983.073;
Cazare Pensiunea Maria din Azuga                                          Detalii cazare
Cazare Pensiunea Maria din Azuga Pensiunea Maria din Azuga are o capacitate de cazare de 24 de locuri asigurate de 8 camere cu pat dublu si 4 camere cu 2 paturi de o persoana. Camerele sunt confortabile si dotate conform cerintelor de 3 stele. Incalzirea si apa calda sunt asigurate in permanenta de centrala proprie.
Adresa: Azuga, Str. Ritivoiu, nr. 37
Telefoane: 0723-508.673;
Cazare Pensiunea Casa Bogdan din Azuga                              Detalii cazare
Cazare Pensiunea Casa Bogdan din Azuga Pensiunea Casa Bogdan va ofera cazare in Azuga in 7 camere dotate cu baie, tv si incalzire centrala. Pensiunea este situata in apropiere de partie intr-o zona linistita departe de agitatie si aglomeratie. Va punem la dispozitie o bucatarie complect utilata
Adresa: Azuga, Str. Izvoarelor
Telefoane: 0724-213.810;
Cazare Pensiunea Casa Coca din Azuga                                   Detalii cazare
Cazare Pensiunea Casa Coca din Azuga Pensiunea Casa Coca din Azuga dispune de o camera de zi cu bar si semineu (30mp), 6 camere, o bucatarie complet utilata, 3 grupuri sanitare, grill in curte. Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu.
Adresa: Azuga, Str. Prahovei, nr. 18
Telefoane: 0745-132.063;
Website: www.casacoca.ro
Email: arcip.coca@casacoca.ro
Cazare Vila La Gabi din Azuga                                                  Detalii cazare
Cazare Vila La Gabi din Azuga Vila La Gabi din Azuga este situata in Azuga in zona centrala la 1 km de partie. Vila dispune de 10 camere duble dotate cu baie, tv, internet si incalzire centrala. Doua dintre bai sunt dotate cu cabine cu hidromasaj si una cu jacuzzi.
Adresa: Azuga, Str. Cerbului, nr. 17
Telefoane: 0745-055.892; 0745-845.063;
Cazare Pensiunea Miraj din Azuga                                            Detalii cazare
Cazare Pensiunea Miraj din Azuga Pensiunea Miraj din Azuga dispune de 12 locuri de cazare. Se asigura masa la cerere, atv-uri, biciclete, schiuri, sanii. Facilitati camere - baie, TV, minibar, incalzire centrala.
Adresa: Azuga, Str. Valea Azugii, nr. 9
Telefoane: 0722-853.251;
Cazare Vila Casa Nimanui din Azuga                                         Detalii cazare
Cazare Vila Casa Nimanui din Azuga Vila Casa Nimanui din Azuga dispune de 3 camere cu dus si grup sanitar propriu, intrare separata, dintre care 2 camere se afla la mansarda, 1 la parter, posibil 2 in functie de cerere, utilate cu paturi duble si canapele extensibile.
Adresa: Azuga, Str. Voluntari, nr. 14
Telefoane: 0764-685.940;
Cazare Hotel Azuga din Azuga                                                  Detalii cazare
Cazare Hotel Azuga din Azuga Hotel Azuga din Azuga este situat la Dn1, la 200m de gara si la 15 minute de mers pe jos de partia Sorica. Dispune de 8 camere duble si 3 camere triple. Camerele sunt dotate cu baie, TV, incalzire centrala.
Adresa: Azuga, Str. Victoriei, nr. 87
Telefoane: 0744-966.188; 0729-630.217;
Cazare Pensiunea Mimarovi din Azuga                                    Detalii cazare
Cazare Pensiunea Mimarovi din Azuga Pensiunea Mimarovi poate oferi cazare unui numar maxim de 22 de persoane, spatiul de cazare fiind structurat dupa cum urmeaza: 1 apartament, 8 camere duble, o camera cu 3 paturi. Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus si hidromasaj, televizor, acces internet wireless.
Adresa: Azuga, Str. Ritivoiu, nr. 38
Telefoane: 0743-071.516;

Cazare Valea Prahovei
cazare Azuga; cazare Baicoi; cazare Breaza; cazare Brebu; cazare Busteni; cazare Campina; cazare Cornu; cazare Paraul Rece; cazare Poiana Tapului; cazare Predeal; cazare Sinaia; cazare Timisu de Jos; cazare Valea Doftanei;

Cazare Romania:
cazare Bran Moeciu:; cazare Bucovina:; cazare Cazanele Dunarii:; cazare Cheile Bicazului:; cazare Crisana:; cazare Delta Dunarii:; cazare Litoral:; cazare Lunca Dunarii:; cazare Maramures:; cazare Marginimea Sibiului:; cazare Moldova:; cazare Muntenia:; cazare Muntii Apuseni:; cazare Muntii Bucegi:; cazare Muntii Piatra Craiului:; cazare Oltenia:; cazare Republica Moldova:; cazare Retezat Parang:; cazare Tinutul Secuiesc:; cazare Transfagarasan:; cazare Transilvania:; cazare Valea Cernei:; cazare Valea Lotrului:; cazare Valea Oltului:; cazare Valea Prahovei:; cazare Valea Teleajenului:;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      21.Jan.2021

Ziua:21346 ramase
Saptamana:0349 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Cazare Azuga, cazare Valea Prahovei. Pensiuni, hoteluri si vile in Azuga. Tarife de cazare, poze hoteluri si pensiuni, adresa, telefoane. Cazare in Romania pe zone si regiuni turistice
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT