Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Blacklist company
Home » Index blacklist company » Pag. 1 » Pag. 2 » Pag. 3
Firme denuntate pe aceasta pagina: S.C. Sfinx Experience CDA SRL, SC Timex SRL Hunedoara, SC Contur Romconstruct 2000 SRL, SC Agrispedition SRL Nadlac, Controlorii RATC, United Food Industries, Graphiline(denunt 3), S.C. Roinfra Construct SRL TM, S.C. Dana-Crinul SRL Cluj, Despre serviciile BRD, Circumscriptia Financiara Ploiesti V, Denut ziarul Ziarul, HVB-Tiriac - se trag tepe, FGS Zolotas Grup SRL, SC Euticom Onesti, Subaru Motors Trading SRL,
Firma denuntata
Motivul denuntului
SC Sfinx Experience CDA SRL
Achizitia unei licente de productie de emisiune TV. Licenta a fost achizitionata de catre Sfinx Experience (Misu Cernea), la suma de 26.000 USD, pe banii Art Show Media si a unui partener. Ulterior, prin asocierea dintre cele 3 firme, licenta (cu productia integrala) a fost vanduta catre SRTv si difuzata pe TVR 1, contra sumei de 340.000 USD. Productia integrala a fost facuta de Sfinx Experience, care nu numai ca nu a platit banii de licenta (pe care a adus-o in asociere la suma de 96.000 USD) si profitul catre asociati, dar a folosit in scopuri personale toti banii publici ai TVR-ului, neplatind nici barem datoriile la stat. Aveti grija la Sfinx Experience SRL!
SC Timex SRL Hunedoara
Firma S.C. Timex SRL Hunedoara este data in gat pentru neplata unei facturi (anvelope) in valoare de 200.000.000 ROL, cu penalitati 3,50 mil lei catre firma Arca Service SRL. Administrator: Negrau. Feriti-va de TIMEX SRL Hunedoara!
SC Contur Romconstruct 2000 SRL
Firma S.C. Comtur Romconstruct 2000 SRL executa lucrari de proasta calitate, incarca pretul in deviz si nu respecta contractul si receptia lucrarilor. Aveti grija deci la firma SC Comtur Romconstruct 2000 SRL!
SC Agrispedition SRL Nadlac
Am achizitionat o masina din strainatate. La vama Nadlac, domnul sef comisionar vamal Nasaudean Ovidiu, de la firma S.C. AgriSpedition SRL, mi-a luat suma de 100 EUR pentru masina importata fara ca sa imi dea o chitanta. Aveti grija la chitante si la legalitatea operatiunilor prin firma Agrispedition SRL Nadlac!
Controlorii RATC
Ultima mare campanie de prindere a calatorilor fraudulosi din mijloacele de transport in comun din Constanta si Mamaia sunt de fapt o ocazie de mituire a controlorilor, care sunt in aproape orice autobuz si percep de la calatori suma de 1 RON daca nu au bilete, fara a le vinde bilete sau vreo chitanta. Un bilet la RATC costa acum 1,2 lei RON. Pe langa asta, RATC este in datorii pana in gat, deci ar trebui sa se autosesizeze.
United Food Industries
Firma United Food Industries din Bucuresti a achizitionat ambalaje flexibile pentru biscuiti si nu a achitat facturi de peste 380 milioane lei ROL catre firma Cortex LTD SRL. Aveti deci grija la afacerile facute cu United Food Industries!
Graphiline - denunt 3
Firma Graphiline, agentie de publicitate - cumpara produse de la firma Ad Sign Media SRL, emite bilet la ordin de 374,85 lei RON, refuzat la plata in 24.03.2006 pentru lipsa totala de bani! Atentie la Graphiline - TEPARI!
S.C. Roinfra Construct SRL Timisoara
Firma Roinfra Construct SRL din Timisoara angajeaza fara carte de munca si te plateste cu taraita, nu da statele de plata, nu iti da banii daca iti depui lichidarea; ai toate sansele sa nu te bage in seama si inspectia muncii care nu isi face treaba asa cum ar trebui. Atentie deci la Roinfra Construct SRL.
S.C. Dana-Crinul SRL Cluj
Ea - patron; el - patron; au bani de excursii in China, de unde aduc tot felul de stifturi, pe care le baga angajatilor pe gat, retinandu-le banii din salariu. Bineinteles ca produsele se defecteaza in 3 saptamani, iar garantia este zero: ai luat produsul, spala-te cu el pe cap! Daca le ceri garantie, te da afara - asa a patit sotia mea! Sa le fie rusine la
DANA-CRINUL din Cluj!
Despre serviciile BRD
Cateva din sesizarile privitoare la banca BRD, care se afla pe internet aici si aici - va indicam sa le luati in calcul atunci cand folositi serviciile BRD. Aveti grija la Teapa BRD!
Despre Circumscriptia Financiara Ploiesti
In urma vanzarii autoturismul Dacia 1390 si inmatricularii pe numele noului proprietar (pe data 28.08.2006), m-am deplasat pe data de 02.10.2006 la circumscriptia financiara de care apartin(Ploiesti vest), pentru a anunta aceasta tranzactie. Spre marea mea uimire, inspectoarea de serviciu ma informat ca am de platit o amenda de 60 RON, pentru ne-anuntarea vanzarii in termen de 30 zile, desi nu am fost anuntat de catre nici o persoana abilitata si obligata sa faca acest lucru. Ca urmare al acestui fapt consider, ca acesta amenda este ilegala, ca aceasta deziformare are ca drept scop incasarea ilegala de bani suplimentari pentru primarie. Mentionez ca autoturismul a fost vandut conform legislatiei in vigoare cu toate taxele platite la zi. La nici o circumscriptie financiara nu exista vreun anunt care sa informeze contribuabilii care isi vand masinile de aceasta procedura.
Denunt ziarul Ziarul - cine face legea la Ziarul
La cotidianul Ziarul legea este facuta de redactorul sef impreuna cu directorul general si jurista firmei. Un angajat poate fi concediat printr-o notificare scrisa unde i se aduce la cunostinta ca i se desfiinteaza postul deoarece in urma relansarii ziarului are loc o reorganizare de posturi iar acel angajat nu-si mai are loc in schema. Si nu i se poate oferi, spun angajatorii, un alt loc de munca deoarece nu are o pregatire necesara! Dar lucrurile de fapt stau cu totul altfel: cum se poate desfiinta un post in care, dupa ce angajatul este dat afara, angajatorul incadreaza un alt om? Inseamna ca postul nu se desfiinteaza. Mai mult: in societatea mai sus amintita nu exista contract colectiv de munca necesar in cazul in care un post este desfiintat, angajatului sa i se plateasca salarii compensatorii. In contractul individual de munca al angajatului este prevazut un program de 8 ore pe zi de luni pana vineri dar de fapt se fac ore suplimentare la greu, ore care binenteles nu sunt platite. Ex: in luna februarie a acestui an o contratura si-a dat demisia si pana redactorul sef a angajat o alta secretara a trecut o luna de zile. In tot acest timp o persoana anume a lucrat in fiecare zi de duminica pana vineri, cate 11 ore/zi, obligata fiind de redactorul sef, fara sa i se plateasca un leu in plus. In momentul in care s-a solicitat plata orelor suplimentare, persoana respectiva a devenit spinul din coasta conducerii si si-a facut cativa dusmani. Persoanei i s-a spus ca nu are decat sa ii dea in judecata: plata acelor ore nu i se va face, pentru ca nu pot dovedi. Stiti, la Ziarul se fac pontaje in care sunt trecute cate 8 ore/zi de luni pana vineri ca si cand angajatii ar avea acest program de lucru. Adevarul este total diferit. Marturia pagubitului: "Desi nu sunt jurnalist si deci nu scriu nimic, am doua contracte: carte de munca inregistrata la Camera de Munca, unde imi este trecut un salariu minim pe economie in valoare de 330 RON (desi am aflat ca de la 1 mai 2006 salariul minim pe economie s-a facut 370 RON) si un contract de cesiune a drepturilor de autor prin care imi primesc restul banutilor." Sunt foarte multe ilegalitati pe care le fac acesti angajatori si cu o aroganta iesita din comun le rad in nas ori de cate ori angajatii isi cer drepturile. Mai multe detalii pe blog...
Atentie deci la ziarul Ziarul, angajarile si modul cum se trateaza angajatii!
Haos la HVB-Tiriac - se trag tepe
Am contractat un imprumut bancar in septembrie 2005 de la banca Tiriac, actualmente Banca HVB Tiriac, dobanda 9,54% la euro; in luna octombrie mi s-a majorat dobanda la 16,54% la Euro; am primit anul acesta 3 notificari de penalizari sau restante care erau gresite, si nimeni nu si-a cerut scuze!!! Am depus o notificare in data de 25.10.2006 nu a raspuns nimeni. Efectiv nu poti discuta cu nici un sef responsabil care sa decida. Ba mai mult: am fost somat pe mobil ca am o restanta de 22,49 Euro, o alta minciuna pe care ulterior, adica azi 14.11.2005, am primit-o scris. Ma ajuta cineva sa rezolv problema: presa, cabinet de avocatura, Banca Nationala a Romaniei? Detin probe scrise pentru toate neregulile si abuzurile bancare comise de HVB-Tiriac cu persoana mea. Astept sa ma contactati...
F. G. S. Zolotas Grup SRL
Firma F.G.S. Zolotas Grup, patronata de Zolotas Ioannis, cetatean de origine greaca (Jony Taxi XXL) nu a platit cartile de munca ale angajatilor catre stat, a luat piese auto de la anumite firme fara ca sa le mai plateasca, a avut gazele oprite pentru neplata si s-a rebransat singur, are contoar de gaze manarit, contoar lumina manarit(pentru a plati mai putin decat consumul real), impozite la stat neplatite. Acest om spune despre noi ca suntem o tara de prosti, desi el, care spune ca este un "afacerist corect", are spagi date pe la primarie pentru diferite acte de firma, constructii ridicate fara aprobari si pentru autorizatii pentru licente de taxi. Aveti deci grija la afacerile cu firma FGS Zolotas Grup SRL - atat la afaceri, cat si la angajarile la aceasta firma!
S.C. Euticom Onesti
Atentie la CEC-urile eliberate de aceasta firma, S.C. Euticom Onesti. Ei lucreaza foarte bine la inceput, dupa care achizitioneaza cantitati din ce in ce mai mari, platesc cu fila CEC si apoi... dispar! Politia spune ca nu se poate face nimic, deoarece administratorul firmei nu poate fi gasit! Atentie deci la firma S.C. Euticom Onesti.
Subaru Motors Trading SRL
Firma Subaru Motors Trading SRL cauta motive de a anula garantiile automobilelor Subaru comercializate in trecut printr-o alta societate, probabil pentru a folosi fondul (e garantie contracost) creeand monopol.

Pagina anterioara - continuare Black List company
Black list companies - versiunea engleza; page 1, page 2

Atentie! Poti publica aici firma care te-a "tepuit", care ia mita regulat, care incalca legea si nimeni nu-i face nimic, care isi face de cap si face propriile reguli in piata nepermitand astfel concurenta loiala si echitabila. Inscrie aici o firma in lista de BlackList Company! Noi nu dam in gat persoane fizice, ci firme si institutii care nu respecta regulile comerciale in vigoare, si ne adresam tututor firmelor si persoanelor interesate sa faca afaceri serioase, nu sa profite de ocazii si sa submineze alte firme serioase. Mai multe update-uri cititi pe blog.util21.ro, sectiunea de Blacklist.

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      18.Feb.2018

Ziua:49318 ramase
Saptamana:0745 ramase
Luna:210 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Firme in neregula: firme care practica spaga, mita, nu platesc la timp, CEC fara acoperire in banca - black list company in Romania! Denuntati gratuit o firma care nu vrea sa respecte regulile comerciale - noi verificam situatia prezentata si o afisam pe site - blacklist!
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT