Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Blacklist company Adauga denunt
Home » Index blacklist company » Pag. 1 » Pag. 2 » Pag. 3
Firme denuntate: Heinrig Impex SRL, C&M Inquiry SRL, S.C. Veritas Project SRL, Argos Computers Group, SC Unitech Computer S.R.L. Hunedoara, Adriano SRL
Firma denuntata Motivul denuntului
Heinrig Impex SRL
Firma Heinrig Impex SRL falsifica contractele de munca ale angajatilor pentru a se putea debarasa de ei mai usor in viitor. La angajare semnati pe fiecare pagina a contractului. In cazul in care veti omite acest minor dar important aspect, domnisoara Alina Timar, responsabil de resurse umane, va desface capsa contractului si va inlocui prima pagina unde este stipulat termenul de angajare. Dvs. veti semna ceva, iar la catastif va fi altceva. Toate aceste matrapazlacuri se fac de comun acord cu colega dsoarei. Timar, care semneaza si parafeaza cartile de munca si reprezentantul camerei de munca, care inregistreaza contractele. Atentie deci la semnarea contractelor de munca la Heinrig! Vezi pe blog...
S.C. C & M Inquiry SRL
In urma unui contract semnat de firma S.C. C & M Inquiry SRL si firma noastra, ei au achizitionat marfa de 210 milioane lei si ne-a emis o fila CEC. Mai apoi, aceasta fila CEC a fost refuzata din lipsa totala de disponibil. Momentan ei nu mai raspund la telefon. Mai mult: aceasta firma a fost verificata de site-ul Ministerului de finante si era OK. Balanta si bilantul erau falsificate... Am denuntat si la politie acest caz - deci feriti-va de firma S.C. C&M Inquiry SRL.
S.C. Veritas Project SRL, Bucuresti
Am dori sa denuntam firma S.C. Veritas Project din Bucuresti care a cumparat de la firma noastra lenjerie intima marca SARIANA pe masura vanzarii - marfa a vandut-o iar noi nu am vazut banii pe ea. Dupa ce i-am dat in judecata si am castigat(avand sentinta irevocabila si definitiva), am sunat si am spus ca vin cu executorul judecatoresc. Persoana de la telefon mi-a vorbit foarte urat, spunandu-mi ca degeaba vin, ca nu am ce sa execut. Aveau un magazin in Piata Iancului, persoana se numea Monica, si se dadea mare ziarista pe la ziarul ATAC. Aveti deci grija daca faceti afaceri cu firma S.C. Veritas Project SRL.
Argos Computers Group
Atentie la firma ARGOS COMPUTERS GROUP, inregistrata cu: R12621206, J40/650/2000, cu sediul in Str. Dr. Felix nr. 99 Sector 1, BUCURESTI. Emite bilete la ordin fara acoperire in banca. Desi a trecut o luna de la data incidentului, datoriile nu au fost achitate. Aveti grija de afacerile cu firma Argos Computers Group - din Bucuresti.
SC Unitech Computer S.R.L. Hunedoara
Service-ul acestei firmei SC Unitech Computer S.R.L. Hunedoara este execrabil.Am o tastatura la ei de 40 de zile si nu am primit nici un semn de viata. Nu numai ca vreau sa imi primesc banii inapoi ,dar cu siguranta nu vor fi pe lista furnizorilor favoriti pe viitor.
Adriano SRL Galati
Am efectuat 2 transporturi de marfa. pentru aceasta firma, in valoare de 27500 lei, in luna martie a acestui an.Scadenta facturilor a fost pe 13.04.2007;vreau sa va spun ca nu mi se mai raspunde la nici unul din telefoanele firmei Adriano iar noi am intrat, deja, in sevraj;TEAPA!

Pagina urmatoare - continuare Black List company
Black list companies - versiunea engleza; page 1, page 2

Atentie! Poti publica aici firma care te-a "tepuit", care ia mita regulat, care incalca legea si nimeni nu-i face nimic, care isi face de cap si face propriile reguli in piata nepermitand astfel concurenta loiala si echitabila. Inscrie aici o firma in lista de BlackList Company! Noi nu dam in gat persoane fizice, ci firme si institutii care nu respecta regulile comerciale in vigoare, si ne adresam tututor firmelor si persoanelor interesate sa faca afaceri serioase, nu sa profite de ocazii si sa submineze alte firme serioase. Mai multe update-uri cititi pe blog.util21.ro, sectiunea de Blacklist.

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      23.Feb.2018

Ziua:54313 ramase
Saptamana:0844 ramase
Luna:210 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Denunturi firme din Romania, firme in neregula din Romania - lista neagra firme, pagina 3. Denuntati o firma care nu plateste la timp sau deloc, firme care elibereaza CEC-uri fara acoperire, tzepe si firme tzepuitoare: te dau in gat & demascare / denuntare tepari din Romania.
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT