Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Blacklist company Adauga denunt
Home » Index blacklist company » Pag. 1 » Pag. 2 » Pag. 3
Firme denuntate: SC BLUE BUFFALO CONSULTING SRL - BUCURESTI, Ovidiu Lungu, Musat Marius Sorin, Photoshop, Abos Barna, firma MEZON COM SRL, Argos Computers GroupSC Urbconnet, SC Mir Imobiliar Grup SRL, SC Serda Servicii SRL, SC AKA 2000 International Serv, SC El Company Imod SRL, Hobas Tub Romania, SC Satori Grup SRL, SC DAL Imobiliare SRL, Toys Manufactory SRL, SC First SRL Brasov, Asitrans SA, Banca Tiriac, Asitrans denunt 2, Convenience Shop, Graphiline, SC Turnomet SRL, Graphiline denunt 2, Tech Pro Media, SC Crisactiv SRL, Universal Berge SRL,
Firma denuntata Motivul denuntului
SC BLUE BUFFALO CONSULTING SRL - BUCURESTI

SC BLUE BUFFALO CONSULTING SRL - BUCURESTI
Firma denuntata: SC BLUE BUFFALO CONSULTING SRL - BUCURESTI
Firma care denunta: TECHFRONT EUROPE
Adresa: Iuliu Maniu 59 , parter,
Localitate: Brasov
Motivul:
Neplata de mai bine de aproape un an in valoare de aproximativ 30,000 RON pentru evenimentele BCR Tennis open 2008 si Cupa Davis - Bucuresti 2008. Acesta plata ne este datorata pentru folosirea sistemului nostru de led display in favoarea firmei Blue Buffalo. In ciuda faptului ca avem facturi si putem sa l-e luam penalitati pentru aceste luni de neplata, se pare ca acesti oameni nu sunt deloc impresionati de faptul ca au niste datorii contractuale. Ne ignora, si sunt neploiticosi de fiecare data cand luam legatura cu ei.
Website-ul este www.bluebuffalo.ro - si pentru cei interesati aici gasiti si lista de clienti pe care ar fi bine sa ii instiintati despre ceea ce se intampla cand aveti ocazia pentru ai feri de necazuri cu aceasta firma neserioasa.
Va dorim numai bine si sa va feriti de oameni ca ei.
Echipa Techfront Europe."

Photoshop

Photoshop International SRL
J40/1356/2003;
Cod fiscal: RO 15275809
Adresa: strada Drumul Taberei nr 98, reprezentata de domnul Adrian Sava (care se da mare artist fotograf), cumpara marfa cu BO (bilet la ordin) dupa ce prima oara achita cu banii jos.
Atentie: Da mai multe tepe mai multor firme in acelasi timp, dupa care schimba sediul unde era cunoscut.
Ultima teapa cunoscuta este de 22 milioane lei.
Dat in urmarire generala domnul Adrian Sava pentru inselaciune. Rugam contactati daca stiti unde poate fi gasit la telefon 0723-819.700;

Ovidiu Lungu

Ovidiu Lungu- Atentie catre toate magazinele de vanzari online. Acest domn Ovidiu Lungu, telefon 0745-025.558 se tine de tepe, comandand marfuri pe internet magazinelor online. Cumparaturile le face pe numele Ovidiu Lungu, comuna Dascalu, judetul Ilfov

Abos Barna, firma MEZON COM SRL

Abos Barna, firma MEZON COM SRL- Atentie catre toate magazinele de vanzari online. Acest domn Abos Barna, telefon 0745-309.572 se tine de tepe, comandand marfuri pe internet magazinelor online. Cumparaturile le face pe firma MEZON COM SRL, Miercurea Ciuc, str. SZASZ-ENDRE, nr 7, sc B, nr 1, judetul Harghita

Musat Marius Sorin

Musat Marius Sorin- este dat in urmarire generala pentru escrocherie. A dat teapa la mai multe firme - cumpara marfa cu banii jos, dupa care cumpara mai multa marfa si trage teapa, nu mai platesete.

Sunati la 0723.819.700 daca aveti cunostinta unde "lucreaza". Are CNP nr. 1770424441528, nascut la 22 aprilie 1977, Bucuresti, sectorul 5, alb, fata prelunga, inaltime 1,88. Aveti poza lui aici.

ARGOS COMPUTERS GROUP

Firma ARGOS COMPUTERS GROUP, inregistrata cu: R12621206, J40/650/2000, cu sediul in Str. Dr. Felix nr. 99 Sector 1, BUCUREŠTI, continua sa nu-si plateasca datoria catre GEMINI SP.

Aceasta este reprezentata de bilete la ordin fara acoperire, ce aveau scadenta 29 - 30 decembrie 2006.

SC URBCONNET

Firma SC URBCONNET SRL, reprezentata de dna. Corina Sandu, achizitioneaza marfa cu factura 1953167 / 19.12.2005 si "uita" de la acea data sa mai achite; dupa aproape 3 luni de zile de notificari, achita o parte din suma restanta, ramanand cu suma de ~ 5 milioane ROL pe care nu doreste s-o mai achite, mizand pe ideea ca, pentru suma asa mica, nu va fi data in judecata, si deci poate sa traga TEAPA!!! Aviz pentru cei care colaboreaza cu aceasta firma: cu totii puteti pati la fel!
Date exacte firma: SC URBCONNET SRL, J40/2552/1994, CF R5402785, adresa: Calea Calarasilor nr. 173, Bl. 2, Sc. 4, Ap. 106-107, Sect. 3, Bucuresti; Telefon: 326.57.94/95
Tupeu de tepar:
Dupa aproape 1 an de zile de la neplata unei facturi, timp in care s-a mai tras o teapa zicand dupa 3 luni ca daca facem o reducere de 10% la factura ne da banii si bineinteles nu a dat nimic si astfel am ramas din nou pacaliti, firma URBCONNET SRL reprezentata de Dl. Razvan Arsene vine cu o zi inainte de judecata finala cu o propunere ce face "onoare" mediului de afaceri(tepe) din Romania: "va mai dam 105,42 lei RON penalizari la factura dar, atentie, firma noastra "se obliga ca in cel mai scurt timp (max. 48 de ore de la data semnarii prezentei) sa inlature de pe web site-ul www.util21.ro, precum si de pe orice alte web site-uri sau mijloace de comunicare similare, orice referire la prezentul litigiu, la firma si activitatea firmei URBCONNET, la conducerea sau la angajatii URBCONNET si sa se abtina de la raspandirea oricaror afirmatii de genul celor mentionate mai sus". Firma URBCONNET SRL nu va fi scoasa din aceasta lista neagra decat daca va achita penalizarile trecute pe factura!!! Avizam pe aceasta cale toate institutiile care accepta la licitatii publice - aceasta firma: S.C. URBCONNET SRL, nu indeplineste conditiile comerciale elementare de corectitudine in U.E.(plata facturilor la termen catre furnizori).

 SC MIR Imobiliar Grup SRL
SC MIR IMOBILIAR GRUP SRL - Agentie Imobiliara - au platit la inceput sume mari pentru campanii de publicitate (la firma MediaPress Advertising), ne-au castigat increderea, dupa care in momentul cand s-a ajuns la suma de 41.664.650 lei vechi s-a desfiintat agentia, responsabilitatile s-au impartit iar noi am ramas cu buza umflata. Persoane vinovate: Monica Maftei, Stefan Pitaru, Radu Dragulinescu, Bucuresti.
 SC Serda Servicii SRL
SC SERDA SERVICII SRL - Agentie Imobiliara. Au publicat anunturi prin intermediul Mediapress Advertising dupa ce s-a incheiat contractul de publicitate nr. 277/29.07.2004, au dat o comanda de 1.745.600 lei vechi si au disparut. Persoana care a semnat contractul Cuznetov Sergiu.
 Aka 2000 International Serv  Datorie neachitata din data 11.07.2002; suma 1,252,718 lei !!!
 SC El Company Imob SRL
SC Ely Company Imob SRL - Agentie Imobiliara ce a publicat la AZ si Romania Libera anunturi si nu a mai fost de gasit. Contract de publicitate 117/3.04.2003 PRIN d-l CARAOLANI GH. Suma: 9.414.000 lei vechi.
 Hobas Tub Romania  Datorie neachitata din data 02.10.2002; suma 2,457,859 lei !!!
 SC Satori Grup SRL
Satori Grup este o agentie Imobiliara care au publicat anunturi prin intermediul firmei Mediapress Advertising la ziare si au disparut. Datorie 5.039.000 lei vechi Persoana tepara se numeste Lunescu Valentin
 SC Dal Imobiliare SRL
SC DAL Imobiliare SRL a publicat anunturi prin intermediul MediaPress Advertising fiind recomandata de o alta firma colaboratoare. Datorita faptului ca am avut incredere am ramas cu o suma neachitata in valoare de 7.297.830 lei vechi. Aveti grija!
 Toys Manufactory  Datorie neachitata din data de 11,18 si respectiv 22.02.2002 in valoare de 10.532.355 !!!
SC FIRST SRL Brasov
Firma SC FIRST SRL Brasov achizitioneaza marfa in 2004, intarzie cu plata mai bine de 3 luni, plateste la un moment dat datorita insistentelor si amenintarilor cu judecata, dar "uita" sa mai achite un rest de 10,000,000 ROL. Tepar ordinar: director Radu Popa
Asitrans SA
De fiecare data cand am avut o paguba cu masina, pe casco refuzau sa imi dea indemnizatia de asigurare. Firma Asitrans SA invoca diverse motive pentru acest lucru. Intr-un final, la capatul rabdarilor si dicutiilor i-am dat in judecata, i-am somat sa plateasca daunele si am castigat. Numai cu frica executorului judecatoresc mi-au dat astia banii. Aveti grija la firma Asitrans SA!!!
Banca Tiriac
Banca Tiriac: iti ia comision nu numai din dobanda ci din toata suma pe care au folosit-o!!! Atentie deci la comisioane si depozite la Banca Tiriac!
Asitrans(denunt 2)
Am avut masina lovita de un autobuz asigurat la asitrans (nu merita sa le scriu numele cu majuscule). Pe langa faptul ca mi-au indicat un ANUMIT service, reparatiile le-au facut de mantuiala, mi-au lasat portiera (lovita) nefinalizata, cabluri semnalizare necuplate, etc. (Am luat masina asa, pentru ca aveam nevoie de ea, promitandu-mi-se ca ma pot duce oricand sa termine reparatiile. Am fost, dar nu m-au mai cunoscut! Greseala mea. ) O parte din componentele necesare reparatiilor le-am cumparat eu (alta greseala), urmand sa imi recuperez banii (prin posta - mi s-a spus). Dupa jumatate de an de la incident nu am primit, inca, banii. Persoana care m-a "aburit" la asitrans: dl. Sava. Aveti grija!
Convenience shop
Firma Convenience Shop Suppliers achizitioneaza marfa pe care uita sa o mai plateasca. Suma datorata firmei STIL XXI SRL: 823.07 RON, din data de 05.10.2005. Date de contact Convenience Shop Suppliers SRL:
* patron Gabriela Morris;
* Adresa: str. Orlando, nr. 2, sect. 1, Bucuresti;
* Telefoane: 021-212.88.50; fax: 021-212.88.52;
* Registru Comertului: J40/32005/1992
* Cod Fiscal: R8287990 Ofer 50% din valoarea totala factura + penalizari celui ce recupereaza suma in cauza! Detin acte doveditoare in acest sens. Contactati-ma aici.
Graphiline
Agentia de publicitate Graphiline comanda produse pe care nu le mai plateste. Valoarea comenzii: 448.62; plata cu BO care e respins de banca datorita sumei insuficiente in cont. Aveti grija! www.graphiline.ro ...
SC Turnomet SRL
Firma S.C. Turnomet SRL a cumparat produse in valoare de peste 250 mil lei vechi de la firma s.c.TEHNO TRADE s.r.l. si nu a achitat nimic din ei. Mai mult, stia ca va falimenta firma s.c.TEHNO TRADE s.r.l. cu aceasta fapta si va produce ruinarea credibilitatii acesteia in bransa dar nu i-a interesat. De peste 9 luni sint de negasit. Alexandru Ion, Mitica Baiculescu,Stoica si Calin Tinculeana lucreaza in grup si sint tepari de meserie. Aveti grija la SC TURNOMET SRL!
Graphiline (denunt2)
Firma Graphiline - agentie de publicitate: Cumpara produse de la firma Master Graphic Media SA, emite bilete la ordin de 158.51 si 154.22 RON, care BO sunt refuzate la plata amandoua pentru lipsa totala de disponibil si, ATENTIE, LITIGIU CU PRIVIRE LA DREPTUL DE PROPRIETATE. Apoi, Dna Dana Vasile minte cu nerusinare, cum ca aduce banii de 5 saptamani si nu mai raspunde la telefoane. Atentie din nou: Graphiline!
Tech Pro Media
Firma Tech Pro Media (S.C. Tech Pro SRL), au printat la firma SC. SPOT Design SRL 400 de pliante color A4, fata/verso, cu factura 2233062 din 15.03.2006; ei urmau sa achite cu OP in 12 zile. A trecut mai mult de o luna si, dupa prima notificare din partea firmei pagubite, nu mai raspunde nimeni la telefoane ... si nici nu este vreo urma de plata! Ulterior am aflat ca SC. Tech Pro SRL a mai procedat asa...aveti grija!
S.C. Crisactiv SRL
Firma S.C. Crisactiv SRL nu a achitat facturile catre firma S.C. Fingerprint SRL. Desi Fingerprint a castigat procesul procesul intentat si a blocat 24 conturi in tot atatea banci, nu au putut recupera nimic. Mai exista alte 5-6 firme tepuite de SC Crisactiv SRL. Metoda lor de tepuire: VIne, lucreaza, plateste una-doua facturi mai mici, apoi face 203 lucrari mari pe care nu le mai achita. Motiveaza insa faptul ca este si el la inceput si are o perioada mai grea, sau ca i s-au furat telefoanele (inclusiv telefonul fix) si nu mai poate lua legatura cu creditorii. SC Crisactiv SRL - tepuitor!
Universal Berge SRL
Excrocherie cu laminate. Firma Tayfun Trading a fost inselata cu 200.000 usd de catre Universal Berge, patronul fiind dl. BERNEAGA ADRIAN din BUCURESTI. El este unul dintre cei mai mari tepari. Acum am intzeles ca face afaceri imobiliare, asa ca aveti grija cine va vinde casa. Poate aveti informatii despre el? Ma puteti ajuta sa-mi recuperez banii? Daca aveti informatii va rog sa ma contactati aici

Pagina urmatoare - continuare Black List company
Black list companies - versiunea engleza; page 1, page 2

Atentie! Poti publica aici firma care te-a "tepuit", care ia mita regulat, care incalca legea si nimeni nu-i face nimic, care isi face de cap si face propriile reguli in piata nepermitand astfel concurenta loiala si echitabila. Inscrie aici o firma in lista de BlackList Company! Noi nu dam in gat persoane fizice, ci firme si institutii care nu respecta regulile comerciale in vigoare, si ne adresam tututor firmelor si persoanelor interesate sa faca afaceri serioase, nu sa profite de ocazii si sa submineze alte firme serioase. Mai multe update-uri cititi pe blog.util21.ro, sectiunea de Blacklist.

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      24.May.2018

Ziua:144223 ramase
Saptamana:2131 ramase
Luna:57 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Prima pagina din lista de firme din Romania care practica spaga, firme care dau mita, care nu platesc comenzile si produsele catre alte firme, spagari si alte nereguli in contabilitate sau la banca. Denuntati gratuit online o firma care credeti ca se inscrie in aceasta lista.
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT