Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

» Home » Ce vor barbatii

animale de companie, pasari, pesti, acvarii, pisici, pisica, catel, perus, papagal, broasca testoasa, carapace, acvariu, caine, animal, animale de companie, animalutz, animalut, pisicuta, hamster, cobai, pesti acvariu, caine de vanatoare, caine de companie, animal de casa, animale de casa, pet shop, pisic, animalutze, animals, dog, cat, soarece

Animalele de companie
Animalele de companie sunt un ajutor consistent pentru a face fata stresului orasului dar si un prieten de viata ce va va iubi neconditionat.


Cainele


Este unul din cele mai intalnite animale de companie. Cainele este un mamifer carnivor din familia canidelor. A fost domesticit mii de ani in urma fiind un tovaras loial al omului la vanatoare, paza si companie.

caine, labrador, animal, catel, animal-companie, dog, caine-de-companie, animal-de-casa

Papagalii

Sunt animale considerate cu un nivel crescut de inteligenta, dovada fiind capacitatea de memorare si redare a unor cuvinte, sunete si chiar propozitii. Papagalii au nevoie de foarte multa atentie si o alimentatie adecvata. Unii stapani le sunt taiate varfurile aripilor pentru a lasa pasarea sa umble libera prin curte sau casa.

animale, papagali, pasari, animale - companie

Pisica

Este un animal ce traieste in compania omului de peste 3500 de ani. Avand un rol important in viata omului. Ele chiar au fost importate in Europa pentru vanarea soarecilor ce distrugeau recoltele. Este un animal putin mai independent si dresajul este foarte dificil dar satisfactii unui astfel de animal in casa sunt nemasurabile

pisica, animale, animale-companie, pisica-alba

Broasca testoasa

Broasca testoasa nu da foarte mare bataie de cap in legatura cu intretinerea. Pentru a avea o broscuta sanatoasa este nevoie de curatenie si destul spatiu de miscare. In ultimii ani aceste animale au inceput sa fie foarte populare deoarece nu necesita foarte mult timp si cunostinte de specialitate.

broasca-testoasa, broasca, carapace, animal, animal-companie

Cobaiul

Cobaiul (Porcusorul de Guineea) este originar din Africa de Sud, el este raspandit peste tot in lume ca animal de companie si este cunoscut pentru comportamentul sau bland si pentru frumusetea blanei sale. Este considerat un animal inteligent demonstrandu-se prin recunoasterea mersului si a vocii stapanului. Ca medie de viata un cobai crescut in coditii prielnice poate trai intre 8-10 ani.


Pestii (acvariile)

Se stie ca acvarii au aparut acum foarte mult timp si oamenii au fost fascinati de acvarii din perioade timpurii. In China antica oamenii incercau sa creasca pesti in boluri de sticla si erau populare cadourile de pesti exotici la curtile regalela curtile regale Pentru intretinerea unui acvariu este nevoie de consultarea materialelor de specialitate deoarece necesita cunostinte pentru cresterea si intretinerea pestilor si a plantelor acvariului.

peste, acvariu, acvaristica, animal, acvarist, acvaristica, acvarofil, pesti, plante acvatice
 

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      25.Sep.2022

Ziua:26899 ramase
Saptamana:3814 ramase
Luna:93 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Animale de companie; cainele ca animal de companie; hrana cainilor; intretinere; pesti; despre acvarii; pisica, hrana si intretinerea pisicii; broasca testoasa; intretinerea broastei testoase; cobaiul si informatii despre cobai
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT