Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

 
Matrimoniale, dragoste, intalniri, relatii sexualeSa apelam sau nu la agentiile matrimoniale?
 
Agentii matrimoniale, avantajele si dezavantajele de a apela la agentiile matrimoniale, intalniri, dragoste, casatorii

Daca citim mesajele de care suntem intampinati pe site-urile acestor agentii de matrimoniale suntem foarte tentati sa apelam la serviciile lor.

Aceste agentii de matrimoniale isi prezinta serviciile cam asa: "Suntem dusmani declarati ai singuratatii. In aceasta calitate ne-am propus sa ajutam cat mai multe persoane sa se descopere, sa se cunoasca si, in cazurile in care misiunea noastra este bine indeplinita, sa ramana impreuna si sa se iubeasca.

Nu intotdeauna timpul petrecut la servici sau cu prietenii ne da ocazia sa cunoastem persoana potrivita, sa-l cunoastem pe cel pe care il vrem ca partener de viata. Astfel, sunt persoane curajoase, care au reusit sa-si infranga timiditatea si prejudecatile si pot gasi in agentiile de matrimoniale un adevarat prieten.

Scopul acestor agentii matrimoniale este sa intermedieze casatorii si legaturi frumoase de prietenie, stabile, intre doamnele si domnisoarele si domnii inscrisi in baza lor de date.

Pentru a putea beneficia de avantajele acestor agentii matrimoniale in general trebuie sa Va prezentati la sediul lor, si impreuna cu un specialist, sa declarati razboi acestui dusman numit singuratate.

La sediul agentiei matrimoniale nu trebuie sa mergi cu mana goala ci trebuie sa ai cu tine 3-4 fotografii cat mai reprezentative. Totodata trebuie sa lasati cateva informatii despre dvs. (privind trasaturile dvs. fizice dar mai ales cele de caracter). La toate acestea trebuie sa se adauge si foarte multa incredere ca norocul uneori poate si trebuie sa fie fortat pentru a fi fericiti.

Uneori agentiile matrimoniale colaboreaza intre ele precum si cu alte agentii din strainatate, pentru a avea o baza de date mai mare, crescand astfel sansele de a-ti gasi jumatatea. Agentia matrimoniala va intermedia orice tip de legatura intre dumneavoastra si aceste persoane, se va ocupa de organizarea intalnirii care poate avea loc in Romania sau in strainatate. Practic, incerca sa va scuteasca de orice grija in plus, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de una din cele mai agreabile si poate cea mai importanta si interesanta experienta din viata dumneavoastra.

Agentiile matrimonile in general garanteaza: seriozitate,discretie totala, confidentialitatea datelor personale: numele de familie, adresa, telefon, sansa de a fi fericit, posibilitatea de a lua contact cu mentalitati si culturi diferite.

Unele agentii matrimoniale ofera posibilitatea doamnelor si domnisoarelor necasatorite de a se inscrie si folosi serviciul de cunostinta serios si sigur de a crea relatii interpersonale din si cu orice parte a lumii, de orice rasa, limba si religie. Aceste agentii dau posibilitatea sa se inscrie in Agentia matrimoniala si persoanelor de o varsta mai inaintata, nu doar tinerelor si fetelor frumoase; pentru ca fiecare merita sansa de a fi fericit.

Ca sa poti sa te inscrii trebuie sa indeplinesti cateva conditii

  • Candidatul, trebuie sa fie necasatorit, divortat sau vaduv;
  • Sa se incadreze in categoria de varsta 18-55 de ani;
  • Sa aiba intentii serioase, fotografiile sa fie decente si de preferita gratioase;
  • Sunt obligatorii minim 3 (trei) fotografii recente in care sa fie reprezentata in intregime si prim plan, fotografii artistice, de preferita facute la un studio fotografic; Nu acceptam fotografii indecente sau vulgare;
  • Nu sunt inscrise persoanele casatorite; cele care sunt in curs de divort pot trimite documentatie care sa atesteze acest lucru;

Daca merita sau nu sa apelati la serviciile agentiilor de matrimoniale va vor spune cei care au trecut prin astfel de experiente. Asteptam discutii despre acest subiect pe forum.

Alte rubrici din cadrul sectiunii de matrimoniale

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Sep.2022

Ziua:27097 ramase
Saptamana:3913 ramase
Luna:93 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Aici poti sa-ti gaseste perechea potrivita pentru o noapte sau pentru o viata: flirt, prietenii, agentii matrimoniale, dragoste, casatorii, sentimente, poze fete si baieti, poze sexy, relatii matrimoniale, cupluri, relatii romantice;
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT