Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

DUBAI
Imagine cu litoralul plin de cei care vin in vacante in Dubai si cu hotelul cel mai vanat de turisti pentru poze si cazare.


Dubaiul este un oras capabil sa ofere tot ce un turist si-ar putea dori: incursiune in istorie, distractii nelimitate in functie de interesul fiecaruia, cumparaturi la malluri luxoase sau in piete arabe traditionale, zgarie-nori, hoteluri bine intretinute, bucatariile cel mai renumite din lume, plaja, soare, mare, plimbari cu jeepul prin desert dar si schi pe partii de zapada, snowboard, patinoar.

Ce gasesti in Dubai si nu vezi nicaieri in lume?
Cred ca aurul este cam la fel la pret. Diferenta este in cantitate (Dubaiul se autonumeste Orasul de Aur), varietatea de modele - de la bijuteriile mari, grandioase, purtate sau oferite cu ocazia nuntilor, cantarind kilograme pana la obiectele mici cu diamante, safire, smaralde si pietre semipretioase.

Cumparaturi.

Dubai e considerat capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Desi e un loc extrem de scump, aici se pot face numeroase cumparaturi, datorita atat de orientalului obicei al negociatului. Chiar si la mall-uri puteti incerca sa obtineti un pret mai bun decat cel solicitat initial. De cele mai multe ori, are un efect sigur sa simulati ca abandonati negocierea si sa plecati spre magazinul de vizavi!

Localnicii sunt foarte mindri de traditiile si obiceiurile lor, iar religia constituie fundamentul vietii sociale(de cel putin 5 ori pe zi ai sa auzi , in orice parte a Dubaiului te-ai afla, chemarea la rugaciune). Nativii Dubaiului se diferentiaza prin vesmintele specifice: poarta o haina lunga si alba numita kandura, iar pe cap o pinza alba sau cadrilata, tinuta de un cerculet.Acestea sunt gutra si mislah. O haina dintr-un material mai scump este purtata deasupra, in cazul evenimentelor mai importante.

Cand e cel mai bine de vizitat?

Dubaiul are un climat subtropical, astfel incat trebuie vizitat mai ales intre lunile noiembrie si martie. Dar chiar daca ajungeti pe aceste meleaguri exotice si in restul anului, puteti fi siguri ca nu veti uita prea usor vacanta petrecuta aici. Desi multi turisti cred ca intr-o tara islamica nu exista viata de noapte, Dubai e un oras ultramodern. Nu degeaba i se spune "Ibiza pentru cei foarte bogati". Barurile de noapte sunt mereu pline, mai ales in serile de joi, cand incepe weekend-ul aici, si fiecare are orchestra si DJ. Transportul pana la hotel nu e o problema si nici mersul pe jos, deoarece infractionalitatea e un fenomen strain de Emirat!.

Alte informatii pe care le gasiti in cadrul sectiunii de "Vacante si calatorii ":

Subiecte despre vacante si calatorii:
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, mancaruri traditionale in Spania;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, insule exotice in Grecia;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, orasul de aur Dubai;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, culmi montane, muntii Transfagarasan;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, culmi montane, partii de schi, Austria;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, pescuit, pescari, Delta Dunarii;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, Italia, Venetia, oras pe ape;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, Marea Neagra, Litoralul Romanesc;

Cunoasteti informatii interesante despre locuri care merita sa fie vizitate, care nu sunt in baza noastra de date si doriti sa apara pe internet la aceasta sectiune? Trimiteti aceste informatii pe adresa de e-mail: util21@util21.ro si ne ocupam noi de restul.

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      24.Oct.2019

Ziua:29770 ramase
Saptamana:439 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Dubai, aur, excursii, sejururi, vacante, intalniri, poze frumoase, plimbari pe plaje, oras bogat, cumparaturi, aventuri, 7stele, hoteluri, pensiuni,turism, mare,zone de vizitat, in lume, magazine luxoase, incursiune in istoria orasului Dubai la www.util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT