Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Spania, un oras in care merita sa-ti petreci vacanta
Arena unde turisti urmaresc coridele. O zona foarte vizitata de turisti. Spania este un album cu fotografii de neuitat. Vechiul se impleteste cu noul in orase precum Toledo, Barcelona, Salamanca si in capitala, Madrid - in care muzee celebre, galerii de arta si catedrale in stil baroc sunt construite in vecinatatea barurilor si discotecilor. Ceea ce nu se va schimba niciodata este pasiunea spaniolilor pentru petreceri. Daca noaptea ti-o petreci rontaind tapas si mergand din bar in bar, ziua rasfata celelalte simturi. Cultura spaniola incepe cu flamenco si pictura, continua cu opera, literatura si sport, si se incheie cu sangeroasele coride si coloratele fiesta.

Madridul poate nu are farmecul Barcelonei, dar ceea ce ii lipseste in stil compenseaza prin substanta, orasul mandrindu-se cu o colectie remarcabila de muzee si galerii, parcuri si gradini, dar si cu o agitata viata de noapte. Nu rata una dintre cele mai importante galerii de arta din lume, Museo del Prado. In Madrid exista cea mai mare arena din lume pentru luptele cu tauri, Plaza de Toros Monumental de las Ventas, unul dintre cele mai bune locuri de urmarit o corrida. Daca preferi ceva mai putin sangeros, cumpara bilete la un meci de fotbal cand echipele locale, Real Madrid si Atletico Madrid, joaca acasa. Daca preferi sa vizitezi un singur oras din Spania, atunci Barcelona ar trebui sa fie acela. Este sofisticat, elegant, romantic, dar are energia si exuberanta unui oras-port. Arhitectura unica a lui Antonio Gaudi este vizibila in constructii cum sunt catedrala Sagrada Familia si parcul Guell, muzeele sale includ Museu Picasso si Fundacio Joan Miro, iar vechiul district, Barri Gotic, este fascinant. Toledo, unul dintre cele mai impresionante monumente istorice ale Spaniei, este un oras medieval ramas intact, ale carui stradute urca dealul de langa Rio Tajo. Desi este cunoscut mai ales pentru calitatea sabiilor facute aici, orasul este singurul loc din lume in care poti admira cea mai mare panza a lui El Greco, "Inmormantarea Contelui de Orgaz", aflata in Iglesia de Santo Tome. Valencia, cel de-al treilea oras ca marime din Spania, este locul de origine al mancarii traditionale, paella, si a Pocalului Sfantul Graal, iar Sevilla se mandreste cu cea mai mare catedrala din lume ca intindere (dupa Guiness Book of Records).

Portul Ibiza, Marea Mediterana, accesul la Marea Mediterana
Ibiza este una dintre Insulele Baleare, situata cel mai aproape de coasta de est a Spaniei (la 85 de km), in bazinul marii Mediterane ( in dreptul provinciei Valencia) si are drept capitala orasul cu acelasi nume, Ibiza. Portul Ibiza - Oras, situat intr-un golf natural, favorizeaza accesul principal la marea Mediterana. La Marina, fost cartier de pescari si de marinari, reprezinta acum principala zona comerciala a Ibizei. In orasul Ibiza turistii se pot bucura de concerte in aer liber
(amintim aici "festivalul de jazz"), se pot plimba prin orasul imprejmuit cu ziduri renascentiste (oras declarat Patrimonio de la Humanidad de catre Unesco), pot merge la teatru. In orasul -port Ibiza nu exista plaja, dar sunt trei zone principale de plaja in apropiere: Figueretas, Talamanca si Playa den Bossa, dintre care cea mai apropiata de Ibiza-Oras este Talamanca, la care se poate ajunge foarte repede.In ceea ce priveste cazarea in insula Ibiza, sunt foarte interesante casele rurale (agroturismul) care ofera in general un confort la standarde ridicate.
Alte informatii pe care le gasiti in cadrul sectiunii de "Vacante si calatorii ":

Subiecte despre vacante si calatorii:
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, mancaruri traditionale in Spania;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, insule exotice in Grecia;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, orasul de aur Dubai;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, culmi montane, muntii Transfagarasan;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, culmi montane, partii de schi, Austria;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, pescuit, pescari, Delta Dunarii;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, Italia, Venetia, oras pe ape;
» Calatorii, vacante, obiective turistice, turisti, Marea Neagra, Litoralul Romanesc;

Cunoasteti informatii interesante despre locuri care merita sa fie vizitate, care nu sunt in baza noastra de date si doriti sa apara pe internet la aceasta sectiune? Trimiteti aceste informatii pe adresa de e-mail: util21@util21.ro si ne ocupam noi de restul.

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      24.Oct.2019

Ziua:29770 ramase
Saptamana:439 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Madrid, fotbal, calatori si amintiri frumoase, muzee, parcuri, coride, tauri, port, agroturism, Barcelona, Madrid, excursii, turism, plaje, fotografii, locuri vizitate, plimbari in Spania, locuri Spania, Toledola www.util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT