Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Prima iubire, prima dragoste, sentimente, viata sentimentala
Prima iubire, prima dragoste, primul prieten

Prima dragoste, cele mai multe dintre noi, am trait-o cand eram adolescente. Poate iti amintesti cat erai de fericita, cum pluteai, zambeai tuturor si o noua lume tocmai o descoperisei. Erai indragostita. Intr-adevar, adolescenta este o varsta frumoasa, dar si dificila. In materie de dragoste evolutia sentimentala isi spune cuvantul abia la 15-16 ani, chiar daca prima simpatie pentru o persoana de sex opus ai avut-o cand erai la gradinita, sau in clasa a II-a.

Indiferent de varsta la care apare, prima dragoste ramane unica. Nici una dintre relatiile care apar apoi, pe parcurs nu va mai fi la fel. Asta nu inseamna ca nu vei mai iubi la fel de intens, ci doar ca lipsa de experienta care insoteste prima dragoste are un farmec aparte. Cand apar primele experiente sentimentale afli ceva nou despre tine si inveti sa te vezi in ochii celuilalt. Cum este cand iubesti? Cum este sa fii iubita? Lipsa de experienta iti creeaza si problemele, in prima relatie de iubire. Nu stii cum sa reactionezi, nu stii cum sa interpretezi reactiile celuilalt. Daca prima dragoste este si prima experienta experiente sexuale, cu siguranta va ramane de neuitat si isi va pune amprenta pe evolutia ta ulterioara. Foarte rar prima dragoste se finalizeaza prin casatorie. Si, chiar daca acest lucru nu se intampla, ea isi pune macar in parte amprenta pe modul in care vei vedea viata de cuplu. Influenta ei depinde, in primul rand, de varsta la care ai trait-o.

Daca prima ta dragoste va fi mai tarziu, te va marca mai puternic, tocmai pentru ca o traiesti cu mai multa maturitate. O si mai mare influenta asupra vietii de cuplu o are finalul primei povesti de dragoste. Daca prima ta relatie are un final neplacut, vei deveni mai vulnerabila si te vei inchide in tine, fie. Ideea este ca fiecare iubire este altfel, pentru ca cel pe care-l iubesti e altul!

Exista cupluri fericite, care si-au transformat prima dragoste intr-o casnicie durabila. Dar exista si altele care, crezand ca prima dragoste le poate oferi totul, s-au confruntat cu probleme fatale pentru casnicie. Unde apare diferenta? Prima dragoste transformata in casnicie va aduce cu sine un plus de romantism si satisfactia unei impliniri: ai avut intelepciunea sa nu pierzi barbatul vietii tale si sa nu lasi sentimentele sa se iroseasca, ci sa creasca in timp.

Pe masura ce inaintezi in varsta, si aspiratiile se sunt altele. Cand ai 16 ani si esti indragostita pentru prima data , iti doresti ca el sa arate bine. Dar cand ai 25 de ani, vrei ca el sa-si poata asuma raspunderea unei familii, nu doar sa arate bine. Ce iti doreai la 16 ani nu mai corespunde cu ce iti doresti acum, chiar daca esti cu cel care a fost prima ta dragoste.

Iubirea vine pe neasteptate si pleaca la fel; prima iubire este insa cu atat mai importanta cu cat e plina de bucurie, de speranta, de iluzie si o simtim mult mai profund, mai frumos, toate acele senzatii sunt mai intense si ne umplu viata de soare si fericire, tocmai pentru ca se intampla prima data. Prima iubire nu este un vis, este o realitate atat de frumoasa. Cand o intalnesti, te schimba radical, te face mai bun, mai frumos, mai optimist, te face sa vezi totul in culori mai vii si sa realizezi ca viata este frumoasa tocmai pentru ca simti acest minunat sentiment, ce ne infrumuseteaza si ne aduce multa iubire si caldura.

Deoarece prima dragoste, de regula, o intalnim la o varsta frageda, atunci cand suntem doar niste copii, ea este pura, sincera, puerila, platonica de multe ori si, tocmai de aceea este asa de frumoasa. La acasta varsta, a adolescentei, nu prea stim sa mintim, sa tradam. Nu stim ca uneori nu e bine sa-ti expui sentimentele. Facem ce simtim, doar iubim. Fara a gandi prea mult, si tocmai aceste este farmecul si de aceea se spune ca prima iubire nu se uita niciodata.

Top
Alte informatii pe care le gasiti in cadrul sectiunii "Despre iubire":

Subiecte despre iubire, dragoste, cuplu:
» Limbajul trupului, in relatia dintre sexe; Prima iubire, prima dragoste, de neuitat.
» Dragostea, iubirea, etapele unei relatii; Iubirea, in cautarea jumatatii tale;
» Dragostea la prima vedere, iubire, sentimente; Doar prietenie, sau relatie de dragoste?;
» Iubirea, despre fidelitate si infidelitate; Despre iubire si dragoste, dragostea adevarata;
» Citate celebre despre iubire, maxime, cugetari; Declaratii de dragoste, de iubire;

Cunoasteti si alte declaratii de dragoste, citate celebre despre iubire, aveti propria poveste de iubire, sunt si alte subiecte despre dragoste, iubire, problemele de cuplu, care nu sunt in baza noastra de date si doriti sa apara pe internet la aceasta sectiune? Scrieti-ne pe adresa de e-mail: util21@util21.ro si ne ocupam noi de restul.
Top

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      19.Oct.2021

Ziua:29275 ramase
Saptamana:4210 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Prima iubire, dragostea, iubirea, viata sentimentala, jumatatea perfecta, prima dragoste, adolescenta, primul sarut, primul iubit la util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT