Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Contacte sexuale, consecintele actului sexual: sarcina, boli sexuale
Consecintele actului sexual, sarcina nedorita, boli cu transmitere sexuala

Ce sunt consecintele actului sexual?

Actul sexual, consecinte:
Inainte de actul sexual, fiecare ar trebui sa se gandeasca la consecintele care vor decurge. Sincer acest lucru ar trebui sa se faca mult inainte ca partida de sex sa apara deoarece in momentul respectiv, cand esti luat de val, este foarte greu sa acorzi o mare atentie consecintelor. Deoarece scopul nostru este de a va pregati si nu pentru a va speria vom prezenta atat consecintele negative ale actului sexual cat si cele pozitive.

Consecinte principale ale actului sexual:

Inainte de actul sexual, trebuie sa fiti constienti de consecintele negative care pot sa apara:

  • Dupa spusele unora, veti crede ca experianta sexuala la tineri sfarseste intotdeauna cu consecinte negative. Un adevar este faptul ca aproape toti tinerii trec prin experiente sexuale fara mari tragedii. Un alt adevar este ca, daca sunt folosite impreuna, prezervativele si pastilele anticonceptionale ofera aproximativ 99% protectie. Prezervativele ofera 98% protectie impotriva sarcinii si a bolilor cu transmitere sexuala.
  • Boli cu transmitere sexuala, sunt infecții transmise de la o persoana la alta prin contact sexual. Exista foarte multe tipuri de astfel de infectii. Toate sunt transmise prin contact sexual neprotejat (fara prezervativ).
  • Boli venerice, infecții cu transmitere sexuala inseamna infectii ce se transmit prin contact sexual. Termenul de "boli venerice" era folosit foarte des in trecut. Insă astazi se prefera un termen mai adecvat: infectii cu transmitere sexuala (ITS).
  • Ce este special la ITS? Cu totii contactam diferite boli infectioase intr-un moment sau altul al vietii noastre. Infectiile cu transmitere sexuala sunt si ele astfel de boli. Gravitatea evolutiei lor depinde de cat de repede le depistezi si cat de devreme incepi sa te tratezi. Unele pot avea urmari grave si permanente asupra sanatatii daca sunt lasate netratate.
  • Sarcina nedorita. Daca se iveste o sarcina nedorita, cat mai devreme posibil gandeste-te daca vrei sa continui sau nu sarcina. Un avort este mult mai putin complicat la inceputul sarcinii. Avortul este terminarea sarcinii. Cand este practicat de un doctor calificat este o procedura medicala sigura pentru femeia cu o sarcina nedorita sau cu un fetus care are un defect de nastere grav. Decizia de a face sau nu un avort este una personala. Daca trebuie sa luati o asemenea decizie, intrebati doctorul despre procedura medicala sau emotionala implicata. Cateodata avortul nu este facut din cauza unei sarcini nedorite, ci deoarece viata femeii sau a fetusului este in pericol daca sarcina progreseaza. Cand probleme medicale serioase sunt implicate, decizia femeii de a continua sau nu sarcina trebuie luata in consultare cu un doctor. Spre exemplu o femeie cu serioase probleme de inima ar putea sa nu faca fata stresului provocat de sarcina asupra inimi. Femeii care sufera de diabet avansat sarcina ii poate cauza comlicatii serioase atat ei cat si fetusului, incluzand defecte de nastere. O femeie poate alege avortul daca fetusul are o anormalitate care va face ca el sa nu supravietuiasca in afara uterului.
Alte informatii din sectiunea"Totul despre sex":

Pozitii din Kamasutra:
 » Kamasutra: pozitia 69, pozitia alungita, pozitia ancora, pozitia andromaca;
 » Kamasutra: pozitia antilopa, arcul invers, asediul dragostei, pozitia calaretul fantastic;
 » Kamasutra: pozitia capra, pozitia copacul, pozitia corp la corp, pozitia curtezana;
 » Kamasutra: pozitia fluturele, pozitia invartita, pozitia lenesului, pozitia lingurita;
 » Kamasutra: pozitia lotus, marea deschidere, misionarul, pozitia superstimulanta;

Alte informatii legate de sex:
 » Sex: consecintele actului sexual, sexul anal, sexul oral, contraceptia;
 » Sex: fantezii sexuale, imbunatatirea penetratiei, masajul erotic;
 » Sex: menopauza, menstruatia, tipuri de sarut, corpul femeii;
Cunoasteti alte informatii legate de viata sexuala care credeti ca ar interesa sexul feminin, care nu sunt in baza noastra de date si doriti sa apara pe internet la sectiunea Totul despre sex? Trimiteti aceste sfaturi privind viata sexuala pe adresa de e-mail: util21@util21.ro si ne ocupam noi de restul.

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      21.Jan.2021

Ziua:21346 ramase
Saptamana:0349 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Actul sexual si consecintele sale: boli infectioase, boli cu transmitere sexuala, sarcina nedorita, HIV, gonoreea, sifilis, protectie, la util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT