Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATE



MENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Zodiac european, zodia balanta: caracteristici generale, dragoste
Zodiac european, zodia balanta, caracteristici generale, dragoste, profesie, horoscop
  • Perioada: 23 septembrie - 22 octombrie;
  • Verbul caracteristic: "a echilibra";
  • Motto-ul zodiei: "tin seama de nevoile celorlalti ";
  • Ziua norocoasa: Vineri;
  • Planeta guvernatoare: Venus;
  • Metalul caracteristic: cuprul;
  • Culorile caracteristice: verde, roz;
  • Numere norocoase: 6;
  Balanta, zodia balantei, caracteristici generale ale zodiei:

  Zodie masculina de aer, este guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea. Nasterea in zodia Balantei indica o mare nevoie de uniune prin casatorie sau asociere. Personalitatea individului este foarte deschisa spre lume, publicul, societatea, lumea larga fiind cel mai important domeniu al preocuparilor sale. Viata sa este complet dependenta de ceilalti si s-ar putea spune ca nu are o individualitate foarte puternica, asteptand in permanenta sprijinul si aprobarea celorlalti. In casatorie depinde de partener, in afaceri depinde de asociati. Individul are mare nevoie sa fie in compania celorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit total. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie aducatoare de stralucire si optimism. Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in care lucreaza cu publicul. Poate face cariera in lumea publicitatii sau a comertului.

  Poate fi un bun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, arte frumoase. Mai are de invatat inca lectia cooperarii cu ceilalti, fiind inca un capitol deficitar, fara a mai incerca sa-si impuna in permanenta parerile. Chiar daca nu ii convine ceva, arata un zambet pe figura ca si cum totul ar fi perfect. Poate avea succes in domenii precum politica, justitia, relatiile publice, diplomatia, unde isi poate folosi din plin inteligenta si spiritul justitiar. Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, placeri, petreceri, culoare, moda, frumusete, muzica, dans. In cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viata foarte tolerant. Ii place sa iubeasca si sa fie iubit, astfel incat casatoria este scopul sau de baza. Cateodata este lenes, dar numai din nevoia sa de liniste si armonie. Poate atenua cu succes conflicte sau neintelegeri, gasind intotdeauna cheia unei reconcileri intre doua parti adverse. Este atras mai ales de ceea ce i se pare opus sau complementar lui.

  Balanta, zodia balantei, dragoste, afectivitate:

  Nativul Balanta este un bun sprijin pentru partener, de incredere si stabil in orice relatie, chiar si intr-o relatie rea. In dorinta sa de echilibru si armonie, rareori isi exprima sentimentele si trairile. Prefera sa ramana detasat in sentimente. Nu investeste prea multa pasiune sau afectiune in relatii, iubeste mai mult cu capul decat cu inima. Distant si detasat, isi tine sentimentele sub control pentru a ramane onest in aprecieri Nativul Balanta trebuie sa se apropie de persoane romantice, cu spirit umanitar, independente, idealiste, spontane, inventive, sociabile. Ar putea intalni genul de oameni de care este atras in locuri publice, aeroporturi, in domenii legate de mass-media, la cinematograf sau la teatru, cu preocupari din zona astrologiei, aviatiei, electricitatii, mecanicii, psihologiei, stiintei, politicii, la evenimente sociale sau legate de aceste activitati.

  Nativul Balanta este senzual, afectuos, delicat si atent, dornic sa placa celuilalt, dar este nestatornic si capricios. Nu ofera mai mult decat primeste in dragoste, de aceea uneori ar putea da echitabil la mai multi parteneri simultan pentru ca nu poate iubi o singura persoana. Este dulce si delicat, simtind nevoia de a fi iubit. Merge la petreceri, la evenimente mondene, ii plac mult dansul, arta, frumosul. Nu trebuie niciodata mintit pentru ca doreste numai adevarul. Ii place sa mearga insotit de partener la reuniunile sociale. Ii place sa fie flatat, admirat, sa i se aprecieze bunul gust, frumusetea, rafinamentul, sa i se scoata Ón evidenta gratia, eleganta, simtul artistic. Nativul Balanta nu este interesat de cunostintele superficiale, iar Ón dragoste este chiar precaut. Nu se leaga de persoane care nu ating standardele intelectuale cautate de el. Este tolerant, afectiv si echilibrat, curtenitor si agreabil, atras de sentimentele celor din jur. Are o carisma personala care il ajuta sa atraga multi prieteni. Da dovada de afectivitate mare, este vorbaret, amabil, placut. Are un mare rafinament in exprimarea sentimentelor, prin manifestari artistice, poetice, estetice. In dragoste vrea sa ajunga la un echilibru si vede in partener in primul rand un asociat, dorind sa ajunga in cele din urma neaparat la casatorie si doreste relatii stabile, de viitor, cu contracte ferme. Nu ii plac lucrurile provizorii.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Cunoasteti si alte zodiace si vreti sa apara pe internet la aceasta sectiune? Cunoasteti si alte informatii despre zodiacele pe care le avem prezentate? Trimiteti aceste informatii pe adresa de e-mail: util21@util21.ro si noi ne vom ocupa de restul.

RECOMANDAM


PUBLICITATE




VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      25.Mar.2023

Ziua:84283 ramase
Saptamana:1240 ramase
Luna:39 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop, zodiac european, semne zodiacale, astrologie, horoscop astazi, horoscop zilnic, previziuni astrale, zodia balanta la util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT