Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Ulei masaj pentru drenaj - Erbasol Italia Professional/ Cosmetice naturale
Ulei masaj pentru drenaj - 150 ml- Erbasol Italia Professional, cosmetice naturale

Inapoi la pagina cu cosmetice naturale   

Ulei masaj pentru drenaj - 150 ml- Erbasol Italia Professional

Ulei de masaj pentru drenaj de cea mai buna calitate de la Erbasol Italia.

Cel mai bun ulei de masaj pentru drenaj recomandat Farmacia Verde.

Ulei termo-activ pentru masajul profesional, bogat Ón ingrediente vegetale similare sebumului, destinat masajului de drenaj.

Ulei masaj pentru drenaj contine extracte de plante precum germeni de Grau, Coada-soricelului, unt de Avocado, Castan, Sunatoare, Hamamelis, Levantica, Pin, Rozmarin, Arnica.

Produs original Erbasol Italia

Prezentare: 150 ml

Producator: Erbasol Italia

Drenaj limfatic prin masaj

Procedeul consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara. Lipsa de exercitiu determina ingreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sangelui si in particular drenajul limfatic defectuos. Specialistii considera ca drenajul necorespunzator ce determina invadarea tesutului subcutanat de celule gresoase este cauzat si de inmultirea toxinelor. Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca muschii sa se contracte, tesutul conjuctiv sa fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste rolul sau de eliminare a rezidurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor: distruge bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate in ganglionii limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.

Exercitiile fizice sau diversele tratamente specializate corespunzatoare au ca obiectiv intarirea tesutului conjunctiv, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele.

Efectele masajului limfatic

  • intareste sistemul imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici
  • dinamizeaza circulatia limfei in spatiile intercelulare
  • accelereaza curentul limfatic si eliminarea rapida a rezidurilor toxice
  • antreneaza toxinele care blocheaza procesele fiziologice
  • intensifica schimburile nutritive si eliminarea toxinelor din corp
  • usureaza transportul acizilor grasi si a colesterolului
  • prin masaj, curentul limfatic se intensifica de pana la 10-15 ori

Indicatiile unui masaj de drenaj limfatic

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa faceti o sedinta de masaj de drenaj limfatic? Daca da, atunci este necesar sa fiti informati asupra catorva aspecte. Exista pacienti din Bucuresti care ne suna si doresc sa se programeze la o sedinta de drenaj limfatic fara a avea insa o afectiune anume, ci doar din pura curiozitate. In general, se apeleaza la efectuarea unor sedinte de masaj de drenaj limfatic in cazul unei mamectomii insotite de extractia ganglionilor limfatici axilari, situatie in care apare fenomenul numit "brat gros": membrul superior isi mareste volumul deoarece limfa nu mai trece prin lantul ganglionar si se acumuleaza in brat. In cazul acesta este obligatorie efectuarea unui masaj de drenaj limfatic. Acelasi lucru este valabil atunci cand ganglionii limfatici inghinali sunt extrasi si apare fenomenul numit "elephantiasis": membrul inferior creste in volum, efectuarea unui masaj de drenaj limfatic fiind absolut necesara.

Insa un masaj de drenaj limfatic poate fi indicat cu success si in cazul persoanelor care au probleme circulatorii, carora li se umfla picioarele dupa o zi de lucru, dupa mers prelungit sau dupa o perioada mai mare de stat in picioare. Exista variantele: masaj de drenaj limfatic partial si masaj de drenaj limfatic general, in functie de zona afectata.

Drenajul limfatic este un masaj bland, efectuat cu prize speciale, ce ajuta la imbunatatirea fluxului limfatic.

Cumpara aici   


RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      19.Mar.2019

Ziua:78289 ramase
Saptamana:1240 ramase
Luna:39 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Ulei masaj pentru drenaj - 150 ml - Erbasol Italia Professional, cosmetice naturale si profesionale de cea mai buna calitate, Creme de corp, uleiuri de masaj, geluri de dus etc, toate naturale, cosmetice organice, cosmetice naturale, cosmetice bio, produse organice, produse naturale, produse bio la util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT