Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Contul meu

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


PORTAL ROMANIA


RECOMANDAM

Va puteti promova site-ul sau firma dvs. la una sau mai multe din categoriile de mai jos:
  • Free: text maxim 150 caractere - fara poza - fara link
  • Gold - 10 euro: text maxim 600 caractere + 1 poza + link
  • Platinum - 20 euro: text maxim 1800 caractere + 4 poze + link + 5.000 afisari gratuire banner 120x240 lateral dreapta toate paginile site-ului + inscriere gratuita Gold pe www.utile-in-romania.ro
Apa plata cu cel mai ridicat Ph din Romania
categorie: Blog-uri

https://www.foartebune.ro/

Apa plata alcalina Devin mai mult oxygen, mai multa sanatate pentru tine si familia ta. Livrari doar in Bucuresti, imbunatatita cu ozon.
Ma simt obligat sa va dezvalui un lucru stiut de specialisti dar din cauze si interese materiale "obscure" nu are reclama si prezenta la raft comercial cum se cuvine, este vorba despre cea mai alcalina apa
cu Ph natural de 9,42 direct de la sursa, adica o apa vie terapeutica foarte buna pentru sanatatea noastra a tuturor.
Chiar in inima Munților Rodopi, un teren de magie si frumusete necontaminat, Devin apa plata alcalina provine de la adancimea de 700 m pura si proaspata, dezvaluind gustul unicitatea apei alcaline de 9,4 Ph.
Cu continutul sau de minerale scazut si un nivel ridicat de Ph, Devin apa plata alcalina este potrivita pentru persoanele care au stil de viata activ.
Aceasta ofera toate mineralele de care aveti nevoie, si asigura o hidratare a corpului sanatos in viata de zi cu zi .
Acum si la bidoane economice de 11 Litri la numai 11 lei/buc. Comenzi directe online  sau la tel 021.210.95.50 sau 0723.819.700 numai pt Bucuresti livrari la usa.
 Ingrediente apa plata alcalina Devin compozitia chimica (mg/l): Cationi: Na 51; Ca 1; Fe 0,05; Mg 0.48; Mn Mineralizare totala 221,4 mg / l
Conductivitate electrica 260 pS / cm
Ambalare apa plata alcalina Devin : Bidon 11 Litri
Producator apa plata alcalina: Devin
Apa plata alcalina cu cel mai ridicat nivel al Ph-ului din Romania este Apa Devin, care vine direct de la sursa cu acest Ph
Apa alcalina  descriere, tratamente si beneficii terapeutice
Apa Alcalina - Un puternic antioxidant
Radicalii liberi, sau oxidanţii, provoacă deteriorarea celulelor şi degenerarea ţesutului. Prezenţa lor, inevitabil, se crede că ar juca rolul într-o multitudine de probleme de sănătate cum ar fi:
Artrita, scaderea eficienţei sistemului imunitar, îmbătrânirea prematură, probleme cardiovasculare si chiar cancer.
Istoric: Ceea ce mulţi nu ştiu este că apa ionizată, cu sarcina de ioni negativi, este în sine un puternic antioxidant gratuit de neutralizare.
Dupa unele cercetari, un pahar de apa cu PH 11 are o concentratie de OH- (radicalul purtator de oxigen)de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apa plata obisnuita, cu pH 7 (deci un singur pahar de apa cu Ph 11 aduce in corp oxigenul a 10.000 de pahare de apa cu pH 7 !)
De fapt, un singur pahar de apă ionizată este considerat a fi mai puternic antioxidant decât un pahar de suc de portocale proaspăt!
O dietă sănătoasă, bogată în alimente bogate în antioxidanţi, precum şi de apă ionizată vor reduce drastic nivelul de radicali liberi si imbunatateste nivelul de sănătate, de energie şi de aspect.
Una dintre cele mai comune cauze ale obezităţii, numită acidoză, este cauzată de un nivel scăzut al pH-ului. Grăsimea este un excelent absorbant pentru fixarea acidităţii. Atunci când organismul este supus la un nivel ridicat de aciditate produce excesul de grăsime ca un mecanism de apărare. Procesul de ionizare determină moleculele de apă să se grupeze în structuri de cinci sau şase, aceste grupuri de molecule de apă sunt mult mai uşor absorbite de către organism. Organismul poate, astfel să se hidrateze mai bine şi mai eficient, furnizează substanţe nutritive la celule, ţesuturi şi organe, precum şi la creşterea metabolismului, eliminarea deşeurilor mai rapid.
Observatie : nu se consuma apa alcalina inainte si dupa  cu ½ ora de masa
Cele 5 proprietati importante ala apei alcaline:
1 Detoxifierea corpului - apa alcalină ionizată ajută în mod natural la spălarea corpului de toxine şi reziduuri acide, fiind un puternic antioxidant. Oxidarea este cauza îmbătrânirii.
Fiind în plus microbiologic pură, deoarece curentul electric distruge microorganismele existente, apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.
Mai multe pe foartebune.ro  .....
 


date contact
e-mail: contact@foartebune.ro
judetul: Bucuresti


poza

RECOMANDAM


PUBLICITATE
CELE MAI CAUTATE


SANATATE SFATURI

CALENDAR      07.Oct.2022

Ziua:28087 ramase
Saptamana:4012 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT
Portal nr. 1 de informatii utile din Romania Top66 Statistici