Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Contul meu

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


PORTAL ROMANIA


RECOMANDAM

Va puteti promova site-ul sau firma dvs. la una sau mai multe din categoriile de mai jos:
  • Free: text maxim 150 caractere - fara poza - fara link
  • Gold - 10 euro: text maxim 600 caractere + 1 poza + link
  • Platinum - 20 euro: text maxim 1800 caractere + 4 poze + link + 5.000 afisari gratuire banner 120x240 lateral dreapta toate paginile site-ului + inscriere gratuita Gold pe www.utile-in-romania.ro
Dezumidificator
categorie: Comert electronic

www.supermaket.util21.ro

Dezumidificator KIND HOME model  AKD-M200RV - 20 l/zi -

produs original la cel mai mic pret din Romania il puteti achizitiona din www.supermarket.util21.ro sau la tel 021.210.95.50 .

Cel mai puternic dezumidificator personal din Romania ,

in numai 2 ore ai aer curat in camera , te feresti pe tine si familia ta de boli incredibil de fatale, mentinand umiditatea in parametrii ideali intre 54% si 61 %.

Despre umiditate si umidificatoare
Fiecare gospodarie produce umiditate prin gatit, spalat, exercitii de gimnastica etc. Chiar si respiratia omului contine umiditate care se adauga la aerul din incapere. Familia dumneavoastra si animalele de casa produc multi litri de apa in fiecare zi. Prea multe plante si umiditatea din sol si din aer pot crea „conditii de sera”, respectiv caldura si umiditate. De asemenea, umiditatea poate intra in casa si prin podea sau pereti, prin urmare orice locuinta este expusa acesteia.

Plantele si, evident, apa in spatii inchise creeaza umiditate in aer (Foto Marie Iannotti via about.com) Foto Marie Iannotti via about.com
Plantele si, evident, apa in spatii inchise creeaza umiditate in aer (Foto Marie Iannotti via about.com)

Prea multa umiditate nu este sanatoasa...

Gradul de umiditate din mediul inconjurator este foarte important pentru sanatatea noastra. Un nivel normal de umiditate este necesar, insa prea multa umiditate poate sa provoace o multime de efecte negative atat asupra noastra, cat si asupra locuintei. Microorganismele ce prospera in conditii umede se numara printre riscurile practic invizibile, dar deloc de neglijat, in special de catre persoanele astmatice.

 ...dar nici prea putina

Umiditatea scazuta poate avea si ea efecte neplacute: piele uscata, buze crapate, mancarimi. Durerile oculare, respiratia dificila si sinusurile iritate sunt si ele probleme cauzate de aerul uscat, situatii cel mai des intalnite in anotimpul de iarna.

 Gandacii  si mucegaiul iubesc mediul umed umiditatea excesiva.

Conform unui studiu recent, cantitatea de alergeni nu mai creste atunci cand umiditatea relativa scade sub 60%. Aerul conditionat scade temperatura ambientala, iar umiditatea omoara alergenii din aer. Mucegaiul se dezvolta in conditii umede - atunci cand umiditatea relativa este mai mare de 80%, mediul este ideal pentru dezvoltarea mucegaiului. Sporii acestuia sunt cunoscuti ca si cauza a dezvoltarii astmului la copii sau ca motiv principal in dezvoltarea alergiilor.

 Umiditatea, inamicul numarul 1 al aparatelor electrice

Excesul de umiditate poate sa va afecteze bunurile din casa, dar nu numai mobilierul sau zidaria, ci si electronicele, in mod special. S-a dovedit ca umezeala rugineste contactele electrice din interior si scade rezistenta izolatiei, ceea ce poate sa provoace scurt circuite.

Pentru locuinte, iarna este sezonul umed cu umiditate maxima

Iarna aerul este rece si uscat, dar locuinta noastra poate fi afectata de excesul de umiditate. In sezonul de iarna, se intampla doua lucruri:

- Iarna este sezonul de incalzire cu centrala. Ne inchidem geamurile, reducem ventilatia si circulatia aerului pentru a pastra caldura. Ploaia si zapada care se topeste pe casa pot sa creasca nivelul de umiditate (pamantul este si el foarte umed din aceasta cauza, astfel poate intra umiditatea in locuinte si prin podea).

- Acele parti ale casei care sunt in contact direct cu aerul rece de afara au o temperatura mai scazuta decat aerul din interior. Diferenta de temperatura intre aerul cald, umed, din interior si partile reci ale casei pot cauza un continuu condens pe geamuri si pereti. Toata aceasta umiditate este ideala pentru cresterea mucegaiului.

 Ventilarea este esentiala in eliminarea de umiditate

In mod special pentru bucatarie, baie si dormitor unde este cel mai ridicat nivel de umiditate. In unele zone ale locuintei sunt pur si simplu imposibil de ventilat. Pentru asta cereti sfatul unui expert.

 Umiditatea este tot timpul relativa

Umiditatea este suma de vapori de apa in aer. Suma maxima de vapori de apa ce poate sa se acumulze depinde de temperatura aerului. O umiditate relativa de 100% inseamna ca aerul a acumulat maximul de vapori de apa la o temperatura specifica. Aerul cald acumuleaza mai multa apa decat cel rece.

 

Nivelul optim de umiditate este intre 40% si 60%

Exsita mai multe opinii despre nivelul optim de umiditate in locuintele noastre. In general se crede ca este cel mai bine pentru sanatatea noastra sa pastram nivelul de umiditate intre 40% si 60%. Efectele negative apar atunci cand anumite parti ale locuintei sunt incontinuu expuse unui nivel ridicat de umiditate.
Umiditatea poate fi controlata
Sunt multe solutii pentru a va ajuta sa pastrati un nivel sanatos de umiditate si pentru a va ajuta sa scapati de umezeala. Exista o multime de dezumidificatoare si umidificatoare, iar fiecare are avantajele sale. Puteti folosi un higrometru pentru a monitoriza nivelul de umiditate din casa.


date contact
e-mail: supermarket@util21.ro
telefon: 021.210.95.50
judetul: Bucuresti
adresa: Bucuresti


poza

RECOMANDAM


PUBLICITATE
CELE MAI CAUTATE


SANATATE SFATURI

CALENDAR      05.Feb.2023

Ziua:36331 ramase
Saptamana:0547 ramase
Luna:210 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT
Portal nr. 1 de informatii utile din Romania Top66 Statistici