Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Contul meu

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


PORTAL ROMANIA


RECOMANDAM

Va puteti promova site-ul sau firma dvs. la una sau mai multe din categoriile de mai jos:
  • Free: text maxim 150 caractere - fara poza - fara link
  • Gold - 10 euro: text maxim 600 caractere + 1 poza + link
  • Platinum - 20 euro: text maxim 1800 caractere + 4 poze + link + 5.000 afisari gratuire banner 120x240 lateral dreapta toate paginile site-ului + inscriere gratuita Gold pe www.utile-in-romania.ro
Hepatita tratament
categorie: Produse naturiste

Metoda revolutionara de eliminare a virusului hepatic B, C,  Hepatite cronice si acute brevetata la salonul de la Geneva de Dr. Ciuhri si premiata cu Medalia de aur la Pittsburg USA in anul 2003

Hepatito-Liz, obtinut din insecte, medicamentul  despre care Dr. Ciuhri inventatorul acestuia spune ca scade cu 60% concentratia virusului B si cu 40% , virusul C.

Recomandarea dr. Ciuhri este sa administrati odata cu Hepatitoliz-ul si capsulele pentru cresterea imunitatii Imuno Max. Eficacitatea este maxima atunci cand luati impreuna Hepatitoliz si Imuno Max, in plus este si un pret mai bun (cu reducere) pentru Pachetul complet de tratament hepatic vezi aici

Cum vindecam hepatita ?
Tratamentul pentru hepatite dureaza, in general, un an, insa medicul spune ca sunt cazuri cand viremia scade si in 2-3 luni. Tratamentul lunar costa 199 de lei(doar Hepatitoliz capsule)
Preparat destinat afectiunilor hepatice acute sau cronice, datorate infectiilor virale, acumularii de toxine sau a altor factori.
Actiunea sa protectoare si regeneratoare a ficatului se bazeaza pe un compus SBA (substante biologice active extrase din specia coleoptere), cu reale proprietati cheratilitice, antivirale, bactericide, antifungica, antireumatice si anticancerigene. Aceste substante specifice unei anumite perioade din timpul morfogenezei, inhiba sinteza proteinelor si a acizilor nucleici, respectiv a elementelor din care sunt compusi agentii virali, permitând celulelor afectate sa revina la structura lor informationala initiala, sanatoasa.

Hepatito-liz poate fi numit prin actiunea sa, un interferon natural, capabil sa stopeze replicarea virusurilor si a tumorilor, fara sa produca posibilele efecte secundare întâlnite în cazul interferoanelor de sinteza chimica.

Mai multe despre tratament hepatita


date contact
judetul: Bucuresti


poza

RECOMANDAM


PUBLICITATE
CELE MAI CAUTATE


SANATATE SFATURI

CALENDAR      07.Oct.2022

Ziua:28087 ramase
Saptamana:4012 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT
Portal nr. 1 de informatii utile din Romania Top66 Statistici