Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Contul meu

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


PORTAL ROMANIA


RECOMANDAM

Va puteti promova site-ul sau firma dvs. la una sau mai multe din categoriile de mai jos:
  • Free: text maxim 150 caractere - fara poza - fara link
  • Gold - 10 euro: text maxim 600 caractere + 1 poza + link
  • Platinum - 20 euro: text maxim 1800 caractere + 4 poze + link + 5.000 afisari gratuire banner 120x240 lateral dreapta toate paginile site-ului + inscriere gratuita Gold pe www.utile-in-romania.ro
Pariuri sportive online
categorie: Cluburi - Asociatii - Federatii

Cum funcționează pariurile sportive online
Pariurile sportive online, cunoscute și sub denumirea de betting, sunt unul dintre fenomenele cele mai dezvoltate în jocurile online. Explozia acestui eveniment în Italia a avut loc în ultimii 10 ani, iar acum se extinde tot mai mult, în parte din cauza dispozitivelor mobile care permit celor care doresc, să parieze oriunde ar fi.
Însă înainte de a juca este foarte important de înțeles mecanismele de funcționare a pariurilor sportive online pe case de pariuri precum 888sport.ro.
Urmarea unui ghid în pariuri sportive online, care ar putea să ne dea sfaturi și să ne inițieze în lumea pariurilor sportive, poate fi foarte util. De exemplu, unele persoane pariază chiar dacă nu au înțeles exact cum funcționează cotele, cât achită un pariu sau o chitanță, cum, când și de ce. Vom încerca să înțelegem împreună cum funcționează pariurile sportive online.
Conceptul de cotă este un lucru de bază, fundamental pentru a înțelege cum funcționează într-adevăr betting-ul. Există o figură profesională, numită cotizator, care este responsabilă de determinarea unei anumite cote pe o joacă sau meci.
După definiţie putem spune că, cotă pentru pariuri este un index numeric care este necesar pentru a putea arăta care ar putea fi rezultatul la sfârşitul evenimentului.  Din punct de vedere aritmetic, cota este egală cu cifra 1, care trebuie să fie împărţit la probabilitatea evenimentului care va avea loc. După cum probabil deja aţi înţeles, totul este organizat în baza unor reguli care au de afacere cu aritmetica şi, în special, cu statistica. De fapt un agent de pariuri sau bookmaker nu e nimic altceva decât un expert în statistică aplicată şi semplificată.
Cotele sunt actualizate şi rectificate în mod continuu. Din acest motiv formula pariurilor live, adică atunci când evenimentul este încă în derulare, devine una tot mai căutată şi dorită de pariatorii. Valoarei cotei însă se schimbă în baza pariurilor care sunt făcute la sfârşitul derulării evenimentului. Asta înseamnă că, cu cât mai mulţi bani sunt pariaţi, cu atât mai mult cota va scădea, în baza legii de piaţă cerere-ofertă. 


date contact
judetul: Bucuresti


poza

RECOMANDAM


PUBLICITATE
CELE MAI CAUTATE


SANATATE SFATURI

CALENDAR      07.Oct.2022

Ziua:28087 ramase
Saptamana:4012 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT
Portal nr. 1 de informatii utile din Romania Top66 Statistici