Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Enurezisul - terapie naturista, tratamente naturale

Enurezisul: ce este enurezisul, fitoterapie, tratament homeopatic,
regim igieno-dietetic
si particularitati de tratament

CUMPARA AICI MEDICAMENTUL PENTRU ENUREZIS

Definitia enurezisului

Enurezisul este o afectiune caracterizata prin mictiuni involuntare, complete, in timpul somnului; apare in copilarie; nu se deceleaza leziuni organice.

Fitoterapie enurezis

Raculetul se administreaza ca pudra, din rizomi in cantitate de 2-4 g pe zi.

Tratament homeopatic enurezis

  • Arnica: este remediul indicat in enurezisul aparut dupa o trauma psihica sau fizica.
  • Belladonna: are indicatie, mai ales la copilul cu somn agitat; mictiunile involuntare survin dupa miezul noptii, spre dimineata.
  • Cina: enurezis la un copil cu parazitoze digestive; copilul prezinta prurit nazal, cearcane, scrasnituri ale dintilor, tresariri in timpul somnului; foame intensa resimtita dupa masa.
  • Kreosotum: mictiune involuntara in prima jumatate a noptii; urini palide, abundente.
  • Phosphorus: copil blond, friguros, ochi albastrii, longilin, astenic (oboseste repede la joaca si la lectii); sete intensa (doreste lichide reci).
  • Sepia: copil apatic, putin comunicativ cu intoleranta la zgomote; anorexie; negativism; este mai indicat sexului feminin.

Regim igieno-dietetic pentru enurezis

Se recomanda ca in a doua jumatate a zilei, copilul sa consume o cantitate redusa de lichide. Va fi ferit de traume psihice. Pentru intarirea reflexului de mictiune, va fi sfatuit ca in timpul zilei sa se abtina cat poate mai mult, atunci cand simte nevoie sa urineze.

Particularitati de tratament

Psihoterapia, intarirea reflexului de mictiune, tratarea parazitozelor sunt masurile cu care se incepe tratamentul. Tratamentul homeopatic, combinat cu aceste masuri, rezolva majoritatea cazurilor.

Inapoi la Tratamente naturiste - index articole tratamente | Top
Tratarea astmului bronsic   Tratarea bronsitei cronice   Tratarea naturista a constipatiei   Tratarea naturista a diabetului zaharat
Tratarea dischineziei biliare   Tratarea naturista a dismenoreei   Tratarea naturista a eczemei   Tratarea naturista a enterocolitei cronice
Tratarea naturista a enurezisului   Tratarea naturista a hemoroizilor   Hipertensiunea arteriala - tratare   Tratarea naturista a infectiei urinare
Tratarea naturista a laringitei acute   Tratarea naturista a litiazei renale   Menopauza si tulburarile - tratare   Tratarea naturista a migrenei
Tratarea naturista a nevrozei   Tratarea naturista a parazitozei   Reumatismul cronic degenerativ - tratare   Tratarea naturista a stomatitei
Tratarea naturista a ulcerului gastroduodenal   Tratarea naturista a urticariei

 

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      29.Nov.2022

Ziua:33334 ramase
Saptamana:484 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Ce este enurezisul si cum tratam pe cale naturala aceasta afectiune a organismului uman, sfatul medicului, terapie naturista si tratamente.
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT