Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

 Laboratoare de analize medicale din Mures  » Adauga laborator
 
Provisan SRL Targu Mures, Firma din domeniul Laboratoare de Analiza Medicala din judetul Mures
Descriere: Analize medicale de laborator. Cabinet medical specializat in domeniul cardiologie. Cabinet medical de medicina interna. Neurologie.
Adresa: Bulevardul 1 Decemrbie 1918 nr.209, Targu Mures, judetul Mures
Telefoane: 0265-244.770
Santa Targu Mures, Firma din domeniul Laboratoare de Analiza Medicala din judetul Mures
Descriere: Analize medicale de laborator. Cabinet medical specializat in domeniul cardiologie. Chirurgie estetica. Chirurgie plastica.
Adresa: Strada Marasasti 20, Targu Mures, judetul Mures
Telefoane: 0265-217.017
Top Med SRL Targu Mures, Firma din domeniul Laboratoare de Analiza Medicala din judetul Mures
Descriere: Analize medicale de laborator. Cabinet medical specializat in domeniul cardiologie. Chirurgie estetica. Chirurgie plastica.
Adresa: Strada Dorobantilor 1, Targu Mures, judetul Mures
Telefoane: 0265-225.002

laboratoare de analize medicale Alba; laboratoare de analize medicale Arad; laboratoare de analize medicale Arges; laboratoare de analize medicale Bacau; laboratoare de analize medicale Bihor; laboratoare de analize medicale Bistrita-Nasaud; laboratoare de analize medicale Botosani; laboratoare de analize medicale Braila; laboratoare de analize medicale Brasov; laboratoare de analize medicale Bucuresti; laboratoare de analize medicale Buzau; laboratoare de analize medicale Calarasi; laboratoare de analize medicale Caras-Severin; laboratoare de analize medicale Cluj; laboratoare de analize medicale Constanta; laboratoare de analize medicale Dolj; laboratoare de analize medicale Galati; laboratoare de analize medicale Giurgiu; laboratoare de analize medicale Gorj; laboratoare de analize medicale Harghita; laboratoare de analize medicale Hunedoara; laboratoare de analize medicale Ialomita; laboratoare de analize medicale Iasi; laboratoare de analize medicale Maramures; laboratoare de analize medicale Mehedinti; laboratoare de analize medicale Mures; laboratoare de analize medicale Neamt; laboratoare de analize medicale Olt; laboratoare de analize medicale Prahova; laboratoare de analize medicale Salaj; laboratoare de analize medicale Satu-Mare; laboratoare de analize medicale Sibiu; laboratoare de analize medicale Suceava; laboratoare de analize medicale Teleorman; laboratoare de analize medicale Timis; laboratoare de analize medicale Tulcea; laboratoare de analize medicale Valcea; laboratoare de analize medicale Vaslui; laboratoare de analize medicale Vrancea;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      17.Aug.2017

Ziua:229138 ramase
Saptamana:3319 ramase
Luna:84 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Lista completa de laboratoare de analize medicale, clinici, spitale si cabinete medicale de stat sau private din judetul Mures la www.util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT