Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

 Recomandari rezultate terapie Bowtech cabinet Pacuraru Ioana

TERAPIA BOWEN

Felicitari, tocmai ati beneficiat de primul dumneavoastra tratament Bowen. Ati facut acum, primul pas spre vindecarea naturala si cel mai important aspect este ca, organismul dumneavoastra detine controlul asupra propriei sale vindecari. In urmatoarele patru sau cinci zile, corpul dumneavoastra va lucra intens pentru a corecta orice dezechilibre existente si se va afla intr-un stadiu de dezintoxicare. Bowen incepe sa lucreze in momentul in care va ridicati din pat, dupa primul tratament; cele mai multe ameliorari se vor produce, in organismul dumneavoastra, in primele douazeci si patru de ore, dar acestea pot continua pana la cinci zile (noi numim acest efect - reactia de vindecare de cinci zile).

Va recomandam sa urmati cateva instructiuni, pentru a va ajuta in procesul de vindecare:

  1. Va rugam sa nu ramaneti in pozitie asezata, in ziua tratamentului, mai mult de jumatate de ora. La fiecare jumatate de ora, in timpul zilei, ridicati-va si acordati-va cateva minute pentru o plimbare usoara. Acest lucru este vital pentru re-echilibrarea corpului dumneavoastra.
  2. Va rugam sa nu practicati sporturi de contact, cel putin douazeci si patru de ore dupa tratament. In functie de severitatea afectiunii dumneavoastra, s-ar putea sa fie necesar sa nu practicati astfel de sporturi, o saptamana.
  3. Pentru a va ajuta corpul sa elimine toxinele, va fi necesar. sa beti sase - opt pahare de apa pe zi. Daca aveti vreo senzatie de greata, aceasta nu trebuie sa va ingrijoreze - este doar reactia datorata eliminarii toxinelor din organism
  4. Daca aveti senzatii de durere, pe care nu le-ati mai avut, poate fi un semn pozitiv, deoarece: corpul incepe sa-si recapete pozitia anatomica normala
  5. Pentru a indeparta orice discomfort, plimbati-va cat mai mult posibil; orice senzatie este doar temporala si nu va dura mai mult de cateva ore. Plimbarea stimuleaza circulatia sanguina si ajuta la drenarea limfatica a toxinelor acumulate in organismul dumneavoastra
  6. Bowen nu trebuie combinata cu alte terapii, cum ar fi masajul, chiropractia, fizioterapia, reflexologia, pasele energetice, ultra-sunetele, deoarece acestea vor anihila efectui masajului delicat efectuat prin terapia Bowen
  7. Nu faceti dusuri sau bai fierbinti, nici dusuri scotiene; bai si dusuri calde sunt permise.
  8. Daca afectiunea dumneavoastra este cronica, va rugam sa nu renuntati usor, deoarece ar putea fi necesar inca un tratament pentru a va indrepta spre vindecare. Amintiti-va ca afectiunea dumneavoastra cronica nu a aparut peste noapte.
  9. Bowen s-a dovedit a fi o terapie sigura, ne-manipulativa, ce ajuta corpul sa-si restabileasca starea de armonie propie. Bowen nu actioneaza impotriva corpului, ci impreuna cu acesta, in ritmul sau.

VA ROG SA-MI TELEFONATI, DACA AVETI INTREBARI: 0735.152.939; 0766.640.018

Rezultate terapie Bowtech cabinet Pacuraru Ioana

Pruteanu Costel 36 ani.
Diagnosticat cu hernie de disc si sinuzita. In 6 sedinte de terapie facute la d.na Ioana Pacuraru a scapat de dureri.

R.Silvia 61 ani.
DURERI lombare, bufeuri, dureri de talpi, pulpe, spondiloza cervicala, bazait in urechi,. In 5 sedinte de terapie facute la d.na Ioana Pacuraru a scapat de dureri si calitatea vietii s-a imbunatatit.

T.Cristina32 ani
Diagnosticata cu dubla scolioza. Dupa o serie de tratamente facute de d.na Ioana Pacuraru coloana toracica s-a indreptat, iar calitatea fizica si psihica s-a imbunatatit.

Catalina Paun 36 ani
Diagnosticata cu malformatie congenitala de trompe uterine, si cu endometrita tubara, in incercarea de a face un copil, au reesit 2 sarcini extrauterine, una tratata chiar cu citastatic, stare psihica destul de rea dupa atatea incercari. Dupa 9 sedinte facute de d.na Ioana Pacuraru a ramas insarcinata. Acum este insarcinata in 6 luni si sunt tare fericiti amandoi soti.

N.Oana 34 ani.
Diagnosticata cu hemoroizi. Dupa 3 sedinte facute la d.na Ioana Pacuraru calitatea vietii i s-a imbunatatit.

Carmen Pana 28 ani.
Diagnosticata cu fibrom uterin de 13 mm, si dureri mari in zona lombara. Dupa 15 sedinte facute de d.na Ioana Pacuraru la urmatoarea ecografie s-a constatat ca nu mai exista fibromul iar durerile lombare disparuse de tot.

G.C-tin 57 ani.
Discopatie lombara, spondiloza cervicala. Dupa 5 sedinte facute de d.na Ioana Pacuraru au disparut toate durerile.

TOTI PACIENTII O RECOMANDA CU CALDURA SI INCREDERE PE D.NA IOANA PACURARU SI ACEASTA TERAPIE MINUNATA TUTUROR CELOR CARE SUNT IN SUFERINTA SI VOR SA SE VINDECE!!!!

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      31.May.2020

Ziua:152215 ramase
Saptamana:2230 ramase
Luna:57 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Lista cabinete, clinici ambulatorii de specialitate, diagnosticare, consultatii, chirurgie, asistenta medicala din Bucuresti la www.util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT