www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Detergent rufe Sano Maxima
Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Sensitive la 360 gr x 10 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Sensitive la 360 gr x 10 spalari

Distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc., pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii...

Detergenti pentru tesaturi - detergent de rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Sensitive la 360 gr x 10 spalari:
Detergent rufe Sano Maxima Advance 360 gr. pentru tesaturi / 10 spalari - detergent pudra concentrat imbunatatit cu oxigen activ.
Acest Sano Maxima Advance 360 gr. distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc., pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii.
Detergent de rufe Sano Maxima Bio 360 gr. - detergent pentru tesaturi a cate 10 spalari - inlatura cu succes chiar si cele mai dificile pete.
Sano Maxima Bio 360 gr. este un detergent bio activ pentru toate tipurile de tesaturi. Continutul de enzime indeparteaza petele dificile la temperaturi joase. Potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat. T emperatura optima de spalare 30 0 - 60 0 C.
Detergent rufe Sano Maxima Black 360 gr. - excelent pentru imbracamintea neagra si de culori inchise, fara inalbitori, cu adaos de substante speciale din industria textila (Fixativi), se poate utiliza pentru 10 spalari.
Detergent rufe Sano Maxima Black 360 gr. este un detergent pudra fara inalbitori optici si chimici cu continut de substante active si enzime bio, ce indeparteaza petele dificile de pe tesaturi, protejand culorile inchise fara a permite transferul de culoare de la o tesatura la alta.
Detergent de rufe Sano Maxima Javel la 360 gr. x 10 spalari - ideal pentru pentru indepartarea petelor grele din rufele colorate si albe.
Sano Maxima cu efect Javel la 360 gr. ce poate fi utilizat pentru 10 spalari contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar, protejand si prelungind durata ce viata a masinii de spalat.
Detergent de rufe Sano Maxima Sensitive 360 gr. - foarte concentrat, delicat parfumat, bazat pe o formula fara enzime si inalbitori.
Sano Maxima Sensitive 360 gr. este detergentul ideal pentru tesaturile bebelusilor, copiilor si ale persoanelor cu piele sensibila.

Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Musk / Sensitive la 1,25 Kg x 35 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Musk / Sensitive la 1,25 Kg x 35 spalari

Sano Maxima Sensitive 1,25 Kg x 35 spalari se poate utiliza pentru toate tipurile de fibre si la orice temperatura

Detergenti pentru tesaturi - detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Musk / Sensitive la 1,25 Kg x 35 spalari cu diferite intrebuintari:
Detergent de rufe Sano Maxima Advance este un detergent pudra imbunatatit cu oxigen activ pentru tesaturi albe si colorate (35 spalari).
Sano Maxima Advance - detergent antibacterial pentru indepartarea petelor si dezinfectare totala.
Cu un parfum minunat, un detergent de rufe Sano Maxima Advance reinnoieste aspectul hainelor, se adapteaza perfect la apa dura si este excelent pentru spalarile la peste 60 0 C .
Detergent rufe Sano Maxima Bio la 1,25 kg x 35 spalari - detergent praf pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice. Potrivit pentru orice tip de masina de spalat, contine agent anticalcar, nu increteste rufele. Temperatura optima de spalare 30 0 - 60 0 C, (35 spalari).
Detergent de rufe Sano Maxima Black 1,25 Kg - detergent pudra pentru tesaturi negre sau de culori inchise, 35 spalari.
Sano Maxima Black 1,25 Kg este un detergent pudra fara inalbitori optici si chimici cu continut de substante active si enzime bio, ce indeparteaza petele dificile de pe tesaturi, protejand culorile inchise fara a permite transferul de culoare de la o tesatura la alta.
Sano Maxima Javel la 1,25 Kg x 35 spalari - detergent pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.
Detergentul rufe Sano Maxima Javel este ideal pentru indepartarea petelor grele si potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat, (35 spalari).
Detergent rufe Sano Maxima Musk la 1,25 Kg - detergent pudra pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice; potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; temperatura optima de spalare 30 0 - 60 0 C / parfum de mosc.
Detergentul de rufe Sano Maxima Sensitive 1,25 Kg - foarte concentrat, delicat parfumat, bazat pe o formula fara enzime si inalbitori, este ideal pentru tesaturile bebelusilor, copiilor si ale persoanelor cu piele sensibila.
Sano Maxima Sensitive 1,25 Kg x 35 spalari se poate utiliza pentru toate tipurile de fibre si la orice temperatura.
Cantitate: 1,25 Kg

Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Javel / Musk / Sensitive la 2,5 kg x 70 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Javel / Musk / Sensitive la 2,5 kg x 70 spalari

Distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc. pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii

Detergenti pentru tesaturi - detergent de rufe Sano Maxima Advance / Bio / Javel / Musk / Sensitive - 2,5 kg pentru ~ 70 spalari cu diferite intrebuintari:
Sano Maxima Advance - detergent pudra imbunatatit cu oxygen activ pentru tesaturi albe si colorate.
Detergent rufe Sano Maxima Advance la 2,5 Kg distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc. pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii.
Detergent profesional de rufe Sano Maxima Bio la 2,5 Kg pentru orice tip de tesatura: bumbac, in, fibre sintetice; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar protejand masina de spalat de efectul coroziv. Temperatura optima de spalare 300 - 600 C, (70 spalari).
Sano Maxima cu efect Javel la 2,5 Kg - detergent antibacterial ce contine oxigen activ pentru indepartarea petelor grele din rufele colorate si albe, pentru distrugerea microbilor si pentru o igiena perfecta.
Detergent de rufe Sano Maxima cu efect Javel este detergent pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.
Sano Maxima Javel la 2,5 Kg este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat.
Detergent rufe Sano Maxima Musk de 2,5 Kg - detergent pudra pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice; potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; temperatura optima de spalare 30 0 - 60 0 C / parfum de mosc.
Detergent rufe Sano Maxima Sensitive 2,5 Kg - ideal pentru spalatul rufelor bebelusilor, copiilor si persoanelor cu piele sensibila.
Sano Maxima Sensitive de 2,5 Kg este foarte concentrat, delicat parfumat si bazat pe o formula fara enzime si inalbitori.
Acesti detergenti pentru tesaturi Sano Maxima sunt obtinuti printr-o tehnologie de varf, de aceea reusesc sa indeparteze chiar si cele mai persistente pete.
Deosebit de parfumat, detergentul Sano Maxima Sensitive la 2,5 Kg confera rufelor un aspect nou si este adaptat apei dure.
Cantitate: 2,5 Kg.

Detergent rufe Sano Maxima Bio / Javel la 4 kg x 114 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Bio / Javel la 4 kg x 114 spalari

Detergent profesional de rufe cu extras de citrice pentru orice tip de tesatura: bumbac, in, fibre sintetice; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar

Detergent pentru tesaturi - detergent rufe tip pudra Sano Maxima Bio / Javel la 4 kg x 114 spalari:
Detergent profesional de rufe cu extras de citrice pentru orice tip de tesatura: bumbac, in, fibre sintetice; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar protejand masina de spalat de efectul coroziv. Temperatura optima de spalare 300 - 600 C, (114 spalari).
Detergent rufe Sano Maxima cu efect Javel 4 Kg este un detergent pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.
Sano Maxima cu efect Javel la 4 Kg contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar, protejand si prelungind durata ce viata a masinii de spalat.
Acest detergent de rufe Sano Maxima cu efect Javel la 4 Kg indeparteaza petele grele, redand albul impecabil al hainelor albe si stralucirea celor colorate.
Cantitate: 4 kg.

Detergent rufe Sano Maxima Bio / Javel / Musk la 6 kg x 168 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Bio / Javel / Musk la 6 kg x 168 spalari

Este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar

Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent de rufe pudra Sano Maxima Bio / Javel / Musk la 6 kg x 168 spalari:
Detergent profesional de rufe cu extras de citrice
Sano Maxima Bio la 6 kg x 168 spalari
- pentru orice tip de tesatura: bumbac, in, fibre sintetice; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar protejand masina de spalat de efectul coroziv. Temperatura optima de spalare 30 0 - 60 0 C, (168 spalari).
Detergent rufe Sano Maxima Javel la 6 Kg este un detergent pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.
Sano Maxima Javel la 6 Kg - potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar, protejand si prelungind durata de viata a masinii de spalat.
Acesti detergenti pentru tesaturi SANO MAXIMA sunt obtinuti printr-o tehnologie de varf, de aceea reusesc sa indeparteze chiar si cele mai persistente pete. Deosebit de parfumat, detergentul Sano Maxima Javel la 6 Kg confera rufelor un aspect nou si este adaptat apei dure.
Detergent de rufe Sano Maxima Musk 6 kg - detergent pudra pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice; potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat.
Sano Maxima Musk 6 kg este un detergent ideal pentru indepartarea petelor persistente de pe tesaturile albe si colorate la orice temparatura. Contine enzime si Odril pentru distrugerea microbilor si neutralizarea mirosurilor neplacute.
Cantitate: 6 kg.

Detergent rufe pudra Sano Solo Plus 10 Kg
Detergent rufe pudra Sano Solo Plus 10 Kg

Detergent pudra pentru spalare automata si manuala la 10 Kg

Detergenti rufe / pentru tesaturi - detergent rufe Sano Solo Plus - detergent pudra pentru spalare automata si manuala.
Sano Solo Plus se utilizeaza la 150 spalari a 5 Kg tesaturi.
Cantitate: 10 Kg

Detergent rufe Sano Maxima Classic la 7 kg x 140 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Classic la 7 kg x 140 spalari

Detergent profesional de rufe cu extras de citrice pentru orice tip de tesatura si la orice temperatura; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar

Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent profesional de rufe Sano Maxima Classic cu extras de citrice pentru orice tip de tesatura si la orice temperatura; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar protejand masina de spalat de efectul coroziv. Cantitate: 7 kg.

Detergent rufe Sano Maxima Classic la 9 kg x 180 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Classic la 9 kg x 180 spalari

Detergent profesional de rufe cu extras de citrice pentru indepartarea perfecta a petelor de grasime. Se dizolva rapid. Se poate utiliza la orice temperatura

Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent profesional de rufe Sano Maxima Classic cu extras de citrice pentru indepartarea perfecta a petelor de grasime. Se dizolva rapid. Se poate utiliza la orice temperatura. Cantitate: 9 kg.

Detergent rufe Sano Maxima Technomax 2000 la 10 kg x 280 spalari
Detergent rufe Sano Maxima Technomax 2000 la 10 kg x 280 spalari

Detergent concentrat pentru tesaturi, ideal atat pentru prespalare cat si pentru spalarea propriu-zisa

Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent de rufe potrivit Sano Maxima Technomax 2000 pentru orice tip de tesatura si orice masina de spalat. Contine anticalcar. Detergent concentrat pentru tesaturi, ideal atat pentru prespalare cat si pentru spalarea propriu-zisa. Greutate: 10 kg.

Detergent rufe Sano Maxima Technomax Plus la 15 Kg
Detergent rufe Sano Maxima Technomax Plus la 15 Kg

Detergent pudra concentrat pentru tesaturi numai pentru uz profesional; ideal pentru spalatorii industriale si masini de spalat profesionale

Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent rufe Sano Maxima Technomax Plus la 15 Kg - detergent pudra concentrat pentru tesaturi numai pentru uz profesional; ideal pentru spalatorii industriale si masini de spalat profesionale.

Detergent rufe Sano Maxima Gel Bio / Senzitive, 2 L
Detergent rufe Sano Maxima Gel Bio / Senzitive, 2 L

Detergent lichid pentru tesaturi sub forma de gel concentrat pentru masina de spalat automata categoria produse curatenie detergenti tesaturi

Sano Laundry Liquid - Detergent pentru tesaturi sub forma de gel Ambalare Sano Maxima Gel Bio: 2 L Producator Sano Maxima Gel Bio 2 L : Sano Bruno s Enterprises Ltd. Israel Cantitate: 2 L Cod produs: 7290000288314

Detergent rufe gel Sano Maxima Gel Sensitive Coldwater - 4 L
Detergent rufe gel Sano Maxima Gel Sensitive Coldwater - 4 L

Ideal pentru spalarea la temperaturi joase cat si cu apa rece a tuturor tipurilor de tesaturi special creat pentru imbracamintea bebelusilor, copiilor si a celor cu pielea sensibila

Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent rufe sub forma de gel Sano Maxima Gel Sensitive Coldwater - gel concentrat pentru tesaturi recomandat pentru spalare automata sau manuala; ideal pentru spalarea la temperaturi joase cat si cu apa rece a tuturor tipurilor de tesaturi special creat pentru imbracamintea bebelusilor, copiilor si a celor cu pielea sensibila. Cantitate: 4 L Cod produs: 7290012116377

Vezi toti detergentii de rufe Sano Maxima

Vezi si alti detergenti de rufe Sano

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      20.Mar.2023

Ziua:79288 ramase
Saptamana:1240 ramase
Luna:39 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Detergent rufe Sano Maxima, Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Musk / Sensitive, Detergent rufe pudra Sano Solo Plus 10 Kg, Detergent rufe Sano Maxima Classic la 9 kg la util21.ro
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT