www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Sanatate - spitale, ambulatorii, cabinete medicale, farmacii, laboratoare

Cabinet medical - SanatatePe langa sectiunile de Afaceri si utile, Voiaj, Invatamant, Relaxare si Institutii din Romania mai exista si rubrica de Sanatate, care intentioneaza sa cuprinda cam tot ce tine de sistemul medical din Romania, atat institutiile medicale de stat cat si cele particulare si private, atat cabinetele medicale cat si spitalele si clinicile din toata tara. Daca dvs. considerati ca ar trebui incluse si alte subcategorii in afara celor deja existente, nu ezitati sa ne trimiteti o sugestie. Categoriile de la rubrica de Sanatate sunt:

Cu siguranta ca exista si alte categorii care nu sunt incluse in aceasta sectiune deocamdata, de aceea avem nevoie de parerile dvs. Puteti comenta online la blog.util21.ro, sectiunea de Sanatate. La aceasta categorie ar trebui sa fie afisate firmele sau institutiile care au grija de sanatatea noastra, si anume: spitalele, cabinetele medicale si cabinetele doctorilor de familie, clinicile particulare si clinicile specializate, ambulatoriile de specialitate, laboratoarele de analize medicale, cabinetele specializate (ORL, stomatologice, ginecologice, etc), farmaciile din orasele principale, centre de balneo-fizio-terapie si recuperare medicala, ingrijire la domiciliu si ingrijire batrani, etc.

Site-uri generale pentru medici: Emedic.ro (site informare medici), Medikal Romania (portal de medicina), SfatulMedicului.ro (consultatii medicale online), DictionarDentar.ro (dictionar stomatologic, cabinete stomatologice, tehnica dentara), LaMedic.ro (dedicat informarii medicale),

Alte site-uri medicina / tratamente:

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      29.Nov.2022

Ziua:33334 ramase
Saptamana:484 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Sanatate - lista completa de spitale, unitati spitalicesti, clinici, cabinete medicale, laboratoare, firme ce ofera servicii medicale la portalul util21.ro.
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT