www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

 

Pagina 162 - Curiozitati - Stiati ca...

Curiozitati 13 martie 2009
arhiva de curiozitati

Stiati ca...orasul rusesc Dzerzhinsk a fost inregistrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai poluat oras cu produse chimice din intreaga lume ? 
 
Stiati ca...membrii Academiei Tehnice din Eindhoven au realizat un scaun care te urmareste peste tot asteptand sa il utilizezi ? Prototipul a facut o demonstratie la o biblioteca din Eindhoven si publicul a fost impresionat.
 
bicicleta

Stiati ca...fabrica de biciclete DHS din Deva, investitie realizata de chinezi, este cea mai mare din estul Europei - cu o productie anuala estimata la cinci sute de mii de biciclete ?
 
Stiati ca...publicitatea pe bicicleta este considerata drept o noua forma de afacere pe piata romaneasca ? Promotorul introducerii acesteia este dl.Dinu Iftode, actionar in cadrul agentiei imobiliare Platinum Expert.El crede ca aceasta este o forma de publicitate de succes care va putea fi abordata si pe timp scurt de catre cei interesati.
 
Stiati ca...energia piezoelectrica este o forma de energie alternativa care are la baza energia mecanica creata de circulatia obisnuita a oamenilor pe strazi ? Pentru a construi un asemenea sistem, in paviment vor fi introduse placile generatoare.Considerand ca un om va merge timp de 30 de minute. se vor putea produce 50 W de energie.Amplasat in locuri cu intensa circulatie, sistemul generator poate produce, de pilda, energia necesara iluminatului stradal.
 
jocuri onlineStiati ca...intre 31 iul.  -2 aug. va avea loc, la Leipzig, Games Convention Online 2009 ? La aceasta intalnire internationala vor avea loc discutii axate pe domeniul afacerilor online din segmentul jocurilor.Vor fi abordate subiecte legate de tehnologii, productie, marketing si copyright.

 
fotograf

Stiati ca...Ministerul de Interne din Marea Britanie a decis sa elaboreze impreuna cu redactorii revistei Amateur Photographer un document legislativ prin aplicarea caruia sa se evite comportamentul abuziv al politistilor la adresa fotografilor ? Aceasta survine dupa o interventie a deputatului laburist Austin Mitchell in Camera Comunelor in sprijinul libertatii de a fotografia in spatiul public.
 
Stiati ca...specialistii dezvoltatorului de soft Panda Antivirus estimeaza ca aproximativ 10 milioane de computere din intreaga lume ar putea fi infestate cu programe specializate in furtul de informatii financiare ? Potrivit aceleiasi surse troienii specializati pe copierea datelor personale au devenit tot mai complecsi iar rata de penetrare a acestora a sarit cu 800 de procente in doar 6 luni, in a doua parte a anului trecut.
 
Stiati ca...potrivit unui studiu realizat de cercetatori de la Duke Medical Center din North Carolina femeile in varsta care decid sa aiba un copil sunt mult mai vulnerabile in fata bolilor de inima ? Acest fapt se explica prin pierderea in timp a elasticitatii vaselor coroborata cu stresul organic provocat de sarcina.
 
Milestii Mici
Stiati ca...vinurile si spumantele produse la Combinatul de vinuri de la Milestii Mici (Republica Moldova) sunt prezente pe pietele din Japonia, SUA, Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg s.a. ? "Colectia de Aur Milestii Mici" a fost inregistrata in Guiness Book in luna august 2005 si cuprinde peste 2 milioane de butelii cu vin.Un obiectiv asupra caruia producatorii moldoveni isi concentreaza atentia acum este producerea vinului ecologic si obtinerea certificatului de atestare in acest sens.
 
gimnastica

Stiati ca...in absenta gimnasticii regulate aptitudinile fizice se dininueaza cu pana la 50 la suta in jurul varstei de 60 de ani ? Cercetatorii britanici au concluzionat ca un program regulat de exercitii fizice scade riscul de depresie, boli cardiace si diabet si poate amana cu 12 ani procesul de imbatranire.
 
mancare Stiati ca...pe fondul scaderii numarului de clienti zilnici un restaurant din Targu Mures a introdus "meniul crizei" iar urmarea a fost ca vanzarile au crescut din nou ? Patroana localului, Maria Moldovan, a intuit componenta psihologica pe care a are teama de criza si a mizat pe capacitatea romanului de a avea simtul umorului.Cert este ca, in acest moment, consunand "meniul crizei" care are pretul pe jumatate din cel al meniului normal (dar care ofera, la fel ca si acesta, diverse ciorbe, tocanite si salata) oamenii nu ezita sa mai cumpere si altceva la pret normal.
 
Stiati ca...prin colaborarea dintre Sagem si Porsche Design (designerii cunoscutei firme de automobile) a rezultat modelul de telefon mobil P 9522 care aduce, printre alte noutati, si insusirea de a-si recunoaste proprietarul printr-un scaner de amprente ? Pretul sau de cost, de 600 euro, este insa destul de ridicat.
 
baterie
Stiati ca...a fost realizat practic primul prototip al unei baterii cu lithium-ion a carei incarcare, pentru modelul destinat telefoanelor mobile, dureaza numai zece secunde ? In acelasi timp, si capacitatea de stocare a bateriei a crescut.Pe baza procedeului pus la punct de o echipa de cercetatori de la MIT condusa de profesorul Gerbrand Cedar. o baterie pentru un vehicul electric ar putea fi incarcata complet in doar 5 minute.
 
Stiati ca...Microsoft s-a lansat recent si in industria vestimentara ? Fiind vorba, in mod evident, despre o noua strategie de marketing offline, noua lor linie de haine se numeste Softwear by Microsoft si pentru inceput cuprinde doar tricouri care infatiseaza aspecte ale anilor 1980 legate de debutul sistemului de operare MS-DOS.
 
ISS

Stiati ca...NASA a lansat un post de televiziune pe Internet prin care va transmite imagini live de pe Statia Spatiala Internationala timp de 12 ore / zi ? Transmisiile se bazeaza pe imaginile preluate de la camerele video amplasate in exteriorul laboratorului ISS iar imaginea care va fi furnizata cu predilectie va fi cea a Pamantului vazut din spatiu.Din Romania, programul va putea fi accesat intre orele 21 - 09.Adresa de accesare online este:
 "www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html?param=station"
 
Dell logo


Stiati ca...firma Dell a pus pe piata laptopul E6400 XFR destinat celor care lucreaza in medii extreme ? Aparatul, imbracat intr-un strat special de protectie numit Ballistic Armor Protection System, rezista la socuri mecanice, tehnice, la ceata, umiditate, apa si chiar explozii.
 
Stiati ca...viitorul sistem de operare Windows 7, pregatit de Microsoft, va fi mult mai flexibil in ce priveste programele si serviciile care vor putea fi incluse de utilizator, la instalare, din kitul standard ?Printre programele devenite astfel optionale se afla Internet Explorer 8, Windows Media Player, Windows DVD Maker s.a. Se pare ca la oroginea acestei schimbari se afla obiectia ferma a Uniunii Europene care a precizat ca nu va mai tolera impunerea solutiei de browser exclusiv.
 
CEBIT


Stiati ca...nici Targul de echipament de tehnica de calcul CEBIT nu este ocolit de hoti ? La editia din acest an producatorul A-Data a pierdut - fiind sustrase - echipamente in valoare de 800 USD.
 
Stiati ca...primul hard disk cu capacitate de 1,5 terrabytes a fost pus pe piata de compania sud coreeana Samsung ? Pretul sau este de doar 149 USD si beneficiaza de tehnologia Eco-Triangle considerata si cu 45 la suta mai eficienta energetic,

Arhiva »
Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 1, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 2, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 3, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 4, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 5, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 6, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 7, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 8, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 9, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 10, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 11, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 12, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 13, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 14, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 15, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 16, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 17, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 18, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 19, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 20, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 21, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 22, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 23, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 24, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 25, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 26, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 27, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 28, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 29, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 30, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 31, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 32, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 33, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 34, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 35, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 36, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 37, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 38, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 39, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 40, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 41, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 42, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 43, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 44, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 45, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 46, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 47, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 48, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 49, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 50, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 51, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 52, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 53, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 54, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 55, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 56, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 57, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 58, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 59, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 60, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 61, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 62, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 63, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 64, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 65, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 66, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 67, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 68, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 69, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 70, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 71, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 72, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 73, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 74, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 75, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 76, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 77, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 78, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 79, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 80, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 81, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 82, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 83, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 84, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 85, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 86, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 87, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 88, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 89, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 90, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 91, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 92, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 93, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 94, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 95, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 96, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 97, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 98, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 99, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 100, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 101, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 102, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 103, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 104, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 105, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 106, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 107, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 108, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 109, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 110, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 111, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 112, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 113, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 114, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 115, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 116, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 117, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 118, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 119, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 120, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 121, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 122, Curiozitati 19 ianuarie 2009, Curiozitati 20 ianuarie 2009, Curiozitati 21 ianuarie 2009, Curiozitati 22 ianuarie 2009, Curiozitati 23 ianuarie 2009, Curiozitati 26 ianuarie 2009, Curiozitati 27 ianuarie 2009, Curiozitati 28 ianuarie 2009, Curiozitati 29 ianuarie 2009, Curiozitati 30 ianuarie 2009, Curiozitati 2 februarie 2009, Curiozitati 3 februarie 2009, Curiozitati 4 februarie 2009, Curiozitati 5 februarie 2009, Curiozitati 6 februarie 2009, Curiozitati 9 februarie 2009, Curiozitati 10 februarie 2009, Curiozitati 11 februarie 2009, Curiozitati 12 februarie 2009, Curiozitati 13 februarie 2009, Curiozitati 16 februarie 2009, Curiozitati 17 februarie 2009, Curiozitati 18 februarie 2009, Curiozitati 19 februarie 2009, Curiozitati 20 februarie 2009, Curiozitati 23 februarie 2009, Curiozitati 24 februarie 2009, Curiozitati 25 februarie 2009, Curiozitati 26 februarie 2009, Curiozitati 27 februarie 2009, Curiozitati 2 martie 2009, Curiozitati 3 martie 2009, Curiozitati 4 martie 2009, Curiozitati 5 martie 2009, Curiozitati 6 martie 2009, Curiozitati 9 martie 2009, Curiozitati 10 martie 2009, Curiozitati 11 martie 2009, Curiozitati 12 martie 2009, Curiozitati 13 martie 2009

Cunoasteti si alte site-uri care contin curiozitati sau lucruri interesante din toata lumea? Trimiteti-ne un email cu link-ul catre site-ul respectiv. Puteti sa ne trimiteti si pe email curiozitatile aflate pe internet care doriti sa apara aici la util21.ro. Curiozitatile acestea sunt preluate de aici.

Nu uitati: puteti sa va inscrieti in CLUB STIL21 pentru a primi un newsletter saptamanal cu oferta saptamananii la www.stilxxi.ro si curiozitatile saptamananii la util21.ro, impreuna cu un mic comentariu al saptamanii! Inscrie-te in CLUB STIL21 pentru a deveni un om informat!

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      19.Jun.2018

Ziua:170197 ramase
Saptamana:2527 ramase
Luna:66 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Curiozitati, stiati ca, orasul rusesc Dzerzhinsk,fabrica de biciclete DHS,energia piezoelectrica, Games Convention Online 2009, Ministerul de Interne din Marea Britanie, meniul crizei, colaborarea dintre Sagem si Porsche Design, stiati ca, curiozitati plante, curiozitati animale, curiozitati zilnice, curiozitati plante, curiozitati animale, curiozitati din lumea intreaga
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT