www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Oferim publicitate         Firme pe internet         Anunturi pe internet         Login

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

 

Pagina 173 - Curiozitati - Stiati ca...

Curiozitati 30 martie 2009
arhiva de curiozitati

Stiati ca...In Londra opereaza si o companie de taxiuri ale carei masini sunt conduse numai de femei si deserveste exclusiv solicitarile femeilor ? "Pink Ladies Cab" a fost infiintata acum patru ani pentru femeile singure care au nevoie, mai ales noaptea, de un taxi.Taxiurile si uniformele sunt roz.Conducatoarele auto au facut cursuri de autoaparare.Plata se face doar cu cardul, prin Internet, iar solicitantele sunt anuntate telefonic cand le-a sosit masina, pentru a nu astepta in strada.

Stiati ca...un urs brun din Peninsula Kamciatka, aflat la gradina zologica din Moscova, a devenit un adevarat "vestitor al primaverii" pentru ca in ultimii 20 de ani s-a trezit din hibernare exact atunci cand a inceput primavara ?

Stiati ca...un numar mare de sibieni sustin ca un copac din curtea unei scoli din municipiu ia forma chipului lui Isus rastignit pe cruce dupa lasarea intunericului ? Asemanarea a fost confirmata de preotul Nicolae Popa, care s-a declarat la randul sau impresionat.Primul care a vazut imaginea a fost un copil de 12 ani care se juca in curtea scolii.

Stiati ca...de aproape 150 de ani istoria orasului Nokia din Finlanda este legata de existenta companiei cu acest nume ? Initial, in 1865, firma Nokia realiza produse din lemn si din hartie iar in 1967 a fuzionat cu o firma producatoare de cizme din cauciuc si produse pneumatice.Productia de electronice a inceput abia in anii 80 dar zece ani mai tarziu firma a devenit cel mai mare producator de telefoane mobile din lume.

Stiati ca...multe agentii de turism din Romania au inceput sa prezinte si oferte pentru destinatii si moduri de petrecere a vacantei mai putin obisnuite ? Astfel, 3 zile in Marea Britanie la o plimbare pe circuitul de Formula 1 de la Silver Stone costa aproximativ 2200 de euro in timp ce o noapte intr-un castel medieval din Franta este estimata la 400 de euro.

                                              Muzeul Warhol

Stiati ca...muzeul dedicat "regelui pop-ului" Andy Warhol - la Medzilaborce (in nord- estul Slovaciei) foloseste. intre altele, si o metoda inedita de a atrage vizitatori ? Societatea Andy Warhol a incheiat un protocol cu supermarketul din localitate si ofera in acest fel vizitatorilor muzeului unele reduceri la cumparaturi.Statul slovac a decis sa cheltuiasca un milion de euro pentru ca oraselul cu nici 7000 de locuitori sa se transforme in "Warhol City".

Stiati ca...printre tratamentele de infrumusetare moderne, de ultima ora, se afla aplicarea mastilor din pulbere fina de aur, expunerea la lumina pulsata sau masajul executat cu subiectul asezat pe un pat din pietre de jad ? Pietrele de jad (despre care se afirma ca au vibratii care corespund cu cele ale corpului uman) sunt incalzite cu ajutorul unor becuri de heliu si a unor placute de carbon si actioneaza in combinatie cu masajul ahutand corpul sa se incarce cu energie.

Stiati ca...pentru a-si atrage clientii, societatea de asigurari Donaris Grup  din Chisinau le ofera acestora cadouri constand in truse medicale si stingatoare auto daca vor incheia asigurarea RCA pana la 15 iunie si pana la 220 de litri de benzina daca vor incheia o asigurare CASCO pana la 31 decembrie ?
 
                                                   Ion Mihai Pacepa

Stiati ca...pentru prinderea fostului sef al DIE, Ion Mihai Pacepa, dupa fuga acestuia in SUA (unde a publicat cartea "Orizonturi rosii") fusesera anuntate recompense de 4 milioane de dolari - insumand doua milioane din partea regimului comunist din Romania, un milion din partea lui Yasser Arafat si un milion din partea liderului libian Muammer Kadhafi ?

                                          fenomen meteo la Resita

Stiati ca...intr-o duminica de la inceputul lunii februarie la Resita a plouat cu tunete si fulgere iar la sfarsitul rapaielilor de ploaie pe cer s-a instalat un curcubeu ? Fenomenul este explicat meteorologic prin prezenta unei mase de aer cald la inaltimi mari.Ultima data, in Romania, a mai avut loc la Giurgiu si in Bucuresti, in februarie 1970.

Stiati ca...o echipa de cercetatori britanici a creat un test de fertilitate capabil sa estimeze numarul de ovule care vor fi produse pe o perioada de doi ani ? Creatorul testului, profesorul Bill Ledger de la Universitatea Sheffield, crede ca acesta va outea preveni deceptiile cauzate de infertilitatea instalata in unele cazuri prematur.

Stiati ca...New York Times, Google si reteaua de televiziune CBC din Canada au anuntat  in urma cu cateva zile disponibilizari ca urmare a dificultatilor economice ?

Stiati ca...potrivit unei recente stiri Reuters, cea mai tanara pictorita din lume este australianca Aelita Andre, care la doar doi ani si-a expus prima galerie de tablouri ? Amandoi parintii fetitei sunt artisti si e de presupus ca micuta a gasit un model de joaca pe masura mediului in care se dezvolta.


                                           
Stiati ca...o piesa deosebita pentru colectionarii pasionati de numismatica a fost realizata de monetaria australiana din Perth pentru a celebra zborul Sputnik-ului rusesc din 1957 ? Moneda - numita "orbital coin" - este construita din doua piese imbinate, astfel incat partea pe care este reprezentata nava se roteste in jurul partii fixe centrale, care reprezinta globul pamantesc.

Stiati ca...a fost scos la vanzare cel mai mare ou din lume, care are insa valoarea unei piese de muzeu ? Obiectul apartine anticarului John Stepherd din orasul Kent si este un ou al pasarii-elefant, o specie disparuta din Madagascar.Se estimeaza ca ar putea avea o vechime de 400 de ani iar proprietarul, care l-a scos la licitatie, ar dori pe el 5000 de lire.
 
                                         

Stiati ca..,familia Duggar din Arkansas are un documentar propriu pe Discovery Channel ? Sotii si-au dobandit popularitatea prin faptul ca au 18 copii, dintre care cel mai mic in varsta de 9 luni iar cel mai mare de 20 de ani.Un calcul matematic a aratat ca pentru toti copiii au fost folosite pana acum peste 90000 de scutece.O curiozitate o reprezinta si faptul ca numele tuturor copiilor incep cu litera "J".

Stiati ca...primele trei destinatii preferate ale romanilor care opteaza pentru petrecerea concediului printr-o croaziera sunt Marea Mediterana, Tarile Nordice si zona Marii Caraibilor ? Pretul unei croaziere in Marea Mediterana, in plin sezon, poate ajunge la 1500 de euro / persoana dar poate fi redus cu aproximativ 40 la suta daca rezervarea se face inca din sezonul rece.

Stiati ca...populatia din orasul Washington este in acest moment infectata in proportie de 3 la suta cu virusul HIV, generator al bolii SIDA ? Faptul este de natura sa ingrijoreze lumea medicala deoarece se considera ca nivelul epidemic al unei imbolnaviri este atins atunci cand procentul ajunge la unu la suta.

Stiati ca...unele contracte prenuptiale incheiate in America au prevederi ciudate ? Ziarul Chicago Sun Times a dat publicitatii cateva exemple.Astfel, in asemenea contracte a fost inclusa clauza conform careia sotul poate fi penalizat daca se uita la mai mult de un meci de fotbal pe perioada campionatului sau refuza sa se duca in vacanta cu soacra.

Stiati ca...o solutie a momentului studiata de unele agentii imobiliare - mai ales din Bucuresti -ar putea presupune practicarea schimbului de locuinte, prin care cumparatorul va ceda o proprietate si va plati suplimentar o suma de bani pentru a intra in posesia unui imobil nou ? Proprietatile acceptate pentru schimb vor trebui insa sa indeplineasca anumite criterii de evaluare.

Arhiva »
Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 1, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 2, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 3, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 4, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 5, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 6, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 7, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 8, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 9, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 10, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 11, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 12, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 13, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 14, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 15, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 16, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 17, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 18, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 19, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 20, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 21, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 22, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 23, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 24, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 25, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 26, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 27, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 28, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 29, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 30, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 31, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 32, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 33, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 34, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 35, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 36, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 37, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 38, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 39, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 40, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 41, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 42, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 43, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 44, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 45, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 46, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 47, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 48, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 49, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 50, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 51, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 52, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 53, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 54, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 55, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 56, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 57, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 58, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 59, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 60, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 61, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 62, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 63, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 64, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 65, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 66, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 67, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 68, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 69, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 70, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 71, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 72, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 73, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 74, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 75, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 76, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 77, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 78, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 79, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 80, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 81, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 82, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 83, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 84, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 85, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 86, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 87, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 88, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 89, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 90, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 91, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 92, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 93, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 94, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 95, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 96, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 97, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 98, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 99, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 100, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 101, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 102, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 103, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 104, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 105, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 106, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 107, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 108, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 109, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 110, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 111, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 112, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 113, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 114, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 115, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 116, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 117, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 118, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 119, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 120, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 121, Curiozitati saptamanale, stati ca? pagina 122, Curiozitati 19 ianuarie 2009, Curiozitati 20 ianuarie 2009, Curiozitati 22 ianuarie 2009, Curiozitati 23 ianuarie 2009, Curiozitati 26 ianuarie 2009, Curiozitati 27 ianuarie 2009, Curiozitati 28 ianuarie 2009, Curiozitati 29 ianuarie 2009, Curiozitati 30 ianuarie 2009, Curiozitati 2 februarie 2009, Curiozitati 3 februarie 2009, Curiozitati 4 februarie 2009, Curiozitati 5 februarie 2009, Curiozitati 6 februarie 2009, Curiozitati 9 februarie 2009, Curiozitati 10 februarie 2009, Curiozitati 11 februarie 2009, Curiozitati 12 februarie 2009, Curiozitati 13 februarie 2009, Curiozitati 16 februarie 2009, Curiozitati 17 februarie 2009, Curiozitati 18 februarie 2009, Curiozitati 19 februarie 2009, Curiozitati 20 februarie 2009, Curiozitati 23 februarie 2009, Curiozitati 24 februarie 2009, Curiozitati 25 februarie 2009, Curiozitati 26 februarie 2009, Curiozitati 27 februarie 2009, Curiozitati 2 martie 2009, Curiozitati 3 martie 2009, Curiozitati 4 martie 2009, Curiozitati 5 martie 2009, Curiozitati 6 martie 2009, Curiozitati 9 martie 2009, Curiozitati 10 martie 2009, Curiozitati 11 martie 2009, Curiozitati 12 martie 2009, Curiozitati 13 martie 2009, Curiozitati 16 martie 2009, Curiozitati 17 martie 2009, Curiozitati 18 martie 2009, Curiozitati 19 martie 2009, Curiozitati 20 martie 2009, Curiozitati 23 martie 2009, Curiozitati 24 martie 2009, Curiozitati 25 martie 2009, Curiozitati 26 martie 2009, Curiozitati 27 martie 2009, Curiozitati 30 martie 2009

Cunoasteti si alte site-uri care contin curiozitati sau lucruri interesante din toata lumea? Trimiteti-ne un email cu link-ul catre site-ul respectiv. Puteti sa ne trimiteti si pe email curiozitatile aflate pe internet care doriti sa apara aici la util21.ro. Curiozitatile acestea sunt preluate de aici.

Nu uitati: puteti sa va inscrieti in CLUB STIL21 pentru a primi un newsletter saptamanal cu oferta saptamananii la www.stilxxi.ro si curiozitatile saptamananii la util21.ro, impreuna cu un mic comentariu al saptamanii! Inscrie-te in CLUB STIL21 pentru a deveni un om informat!

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      25.Jun.2018

Ziua:176191 ramase
Saptamana:2626 ramase
Luna:66 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Curiozitati, stiati ca, corbul, delfinul roz, garofita Pietrei Craiului, cea mai scumpa apa din lume, baia robotizata, copii superdotati, cea mai ridicata temperatura, cel mai mare fulg de zapada, trasnetul, lumina Soarelui, cel mai lung maraton handbalistic, Gyula Halasz, eucaliptul, cafeaua de cicoare, stiati ca, curiozitati plante, curiozitati animale, curiozitati zilnice, curiozitati plante, curiozitati animale, curiozitati din lumea intreaga
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT