www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia capricorn      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia capricorn  2007
Horoscop zilnic zodia capricorn aprilie 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia capricorn
Perioada: 22 decembrie - 19 ianuarie;
Horoscop capricorn aprilie 2007

Rezultatele finale nu pot fi inca vizibile clar dar ai incredere si ramai pe acelasi curs. Daca cineva poate sa faca ca aceste sanse sa se transforme intr-un avantaj acela esti tu.Mergi inaite pas cu pas.

 Horoscop zilnic zodia capricorn     Horoscop zilnic: 26 aprilie 2007, zodia capricorn  aprilie  Horoscop zilnic: 28 aprilie 2007, zodia capricorn

Horoscop 19 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.04.2007  Tu nu vrei sa te implici foarte mult, dar alticeneva se simte foarte dezamagit si suparat.Chiar acum tu excelezi in a pastra lucrurile amuzante si simple.Poti distra si relaxa acea persoana cu o gluma, doua.

Horoscop 20 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.04.2007  Decizii peste decizii. Ciocolata sau vanilie? A- mai bine mango. Stanga sau dreapta? Drept inainte! Acestea sunt doar cateva exemple de cee ce deja stii.Intotdeauna exista o alta opinie sau o alta cale de a rezolva lucrurile.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.04.2007  Stii deja ceea ce vrei si cum il vei obtine.Acesta este unul din cele mai bune insusiri ale tale.Adaptarea si improvizarea sunt de asemenea la fel de importante la tine. In acest mod vei fi capabil sa infrunti viitorul cu speranta si curaj.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.04.2007  Tentatia de a te uita la munca ta cu mirare este buna, dar dozeaza-ti efortul mai bine.Aceste lucruri promitatoare au nevoie de atentia ta maxima si concentrare pentru a ajunge la capacitatea ta maxima.Aduna-ti resursele interioare.

Horoscop 23 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.04.2007  De ce sa nu iti indrepti atentia in alta directie daca vrei sa-ti indeplinesti adevaratul potential? Integritatea ta si valorile cer mai multe resurse decat ceea ce le oferi deocamdata.Poate fi inspaimantator la inceput dar va merita in final.

Horoscop 24 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.04.2007  A-ti pune reputatia in lupta pentru scopuri materiale nu se merita pe termen lung, oricat de tentante ar arata castigurile la suprafata daor.Mergi pe calea pe care o cunosti cel mai bine.Tine la integritatea ta.

Horoscop 25 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.04.2007  Daca cantitatea de munca si joaca te preseaza acum, invata sa spui si nu, sau s-ar putea la fel de bine sa te simti suprasolicitat.Trebuie mai intai sa te ocupi de trburile urgente inainte de a te apuca sa faci si alteceva.

Horoscop 26 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.04.2007  Rezultatele finale nu pot fi inca vizibile clar dar ai incredere si ramai pe acelasi curs. Daca cineva poate sa faca ca aceste sanse sa se transforme intr-un avantaj acela esti tu.Mergi inaite pas cu pas.

Horoscop 27 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.04.2007  Este ceva care te deranjeza? Vechii tai prieteni au inceput de odata sa se comporte ciudat? Aculta cu atentie aceste semnale si fii procedeaza in consecinta. Mergand cu pasi msurati cu atentie vei evita orice "sarpe" din calea ta.

Horoscop 28 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.04.2007  Prietenii si familia care ti-au fost de neincredere pana acum au mult pana sa-ti castige increderea. Tine minte asta. Pe cat de important este sa ai dubii asupra unora poti fi in acelasi timp prostut sau naiv si poti cadea in capcana.Adu-ti aminte ca tu esti o resursa importanta.

Horoscop 29 aprilie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.04.2007  Nu-ti bate capul pentru ca nu ai acceptata o noua provocare in acest moment.E normal.La urma urmei, cu tot ceea ce ai realizat, meriti o pauza, si putina distractie.Suna cativa prieteni si faceti-va de cap.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, aprilie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT