www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia capricorn      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia capricorn  2007
Horoscop zilnic zodia capricorn mai 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia capricorn
Perioada: 22 decembrie - 19 ianuarie;
Pietre pretioase: onix
Numere norocoase: 10, 28, 37, 46, 55
Culori preferate: albastru inchis, indigo
Compatibilitati: Pesti, Taur, Fecioara, Scorpion, Capricorn
Personalitatati capricorn: Ricky Martin, Elvis Presley, Nicholas Cage, Val Kilmer, Mel Gibson
Horoscop capricorn iunie 2007:

 Este posibil ca persoana iubita sa va inteleaga gresit dorinta de libertate. Va sfatuim sa va exprimati clar, ca sa evitati un scandal. Chiar daca prietenii insista sa petreceti dupa-amiaza cu ei, va sfatuim sa ramaneti acasa cu familia. Incercati sa va odihniti ca sa puteti fi in forma maxima maine.

 Horoscop zilnic zodia capricorn     Horoscop zilnic: 28 iunie 2007, zodia capricorn  iunie  Horoscop zilnic: 30 iunie 2007, zodia capricorn

Horoscop 1 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 1.06.2007 Fii mai precauta cu ce spui si ce semnezi pentru ca nu toate decurg dupa cum te astepti. Din fericire ai echilibrul psihic necesar ca sa depasesti cu eleganta inconvenientele.

Horoscop 2 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 2.06.2007 Potentialul instinctual este mare, dispozitia amoroasa la fel, iar conjuncturile sunt favorabile cuplului. Chiar si celelalte genuri de parteneriat urmeaza acelasi grafic.

Horoscop 3 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 3.06.2007 Persoana iubita te va insoti, astfel ca te vei simti mult mai bine. Chiar daca cheltuielile vor fi putin mai mari decat te-ai asteptat, lucrul acesta nu te deranjaza.

Horoscop 4 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 4.06.2007 Stilul liber si puterea de convingere pe care o afisezi sunt atribute menite sa-i atraga si pe altii alaturi de tine. Ai putea sa primesti o suma de bani la care nu te asteptai.

Horoscop 5 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 5.06.2007 Trebuie sa iti modifici planurile chiar in ultimul moment, pentru ca cineva va lua o decizie care te va pune in imposibilitatea de a mai realiza ceva.

Horoscop 6 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 6.06.2007 O schimbare va intervenii in planurile tale. Vei constata ca aceasta schimbare nedorita va avea in final efecte pozitive neasteptate care isi vor face aparitia spre sfarsitul zilei.

Horoscop 7 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 7.06.2007 Ai nevoie sa iesi in oras cu prietenii care gandesc pozitiv si te sprijina si sa uiti de toate necazurile care te-au afectat in ultima vreme.

Horoscop 8 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 8.06.2007 Daca v-ati facut planuri de week-end, afla ca frumusetea lui nu va consta in destinatie, ci chiar in faptul ca il petreceti impreuna. Incearca sa tii minte acest lucru si sa pastrezi langa tine aceasta persoana cat mai mult timp.

Horoscop 9 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 9.06.2007 Partenerul tau e bucuros preia stafeta in relatie, dar nu e indicat sa iti pui toate sperantele in capacitatea lui de a o mentine pe linia de plutire.

Horoscop 10 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 10.06.2007 Da-i o mana de ajutor din cad in cand persoanei iubite, facand-o in acelasi timp sa inteleaga ca tii la fel de mult ca si ea la o viata construita impreuna.

Horoscop 11 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 11.06.2007 Dimineata aveti senzatia ca partenerul va neglijeaza si simtiti nevoia sa fie alaturi de voi. Va recomandam sa fiti mai sociabil, pentru ca riscati sa deteriorati relatiile cu colegii de munca, dar si cu familia.

Horoscop 12 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 12.06.2007 Incepeti ziua foarte entuziasmat si va simtiti in stare sa incepeti o noua lucrare. Revine in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma.

Horoscop 13 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 13.06.2007 Se pare ca aveti probleme pe plan financiar. Din cauza lor, este posibil sa nu va simtiti prea bine in mijlocul prietenilor. Evitati discutiile in contradictoriu! Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.

Horoscop 14 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 14.06.2007 De dimineata s-ar putea sa va certati cu partenerul din cauza banilor. O cunostinta va solicita returnarea unui imprumut pe care vi l-a acordat, dar nu puteti, deoarece aveti serioase probleme financiare. Aceasta situatie neplacuta se rezolva dupa-amiaza, cand primiti un nesperat ajutor financiar.

Horoscop 15 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 15.06.2007 Aveti mari sanse de reusita in afacere. Partenerii va apreciaza capacitatile intelectuale si va cer ajutorul. Va recomandam sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa aveti de a face cu autoritatile. Orice ati face astazi, va sfatuim sa nu actionati pripit, ci sa va ganditi bine inainte de orice decizie.

Horoscop 16 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 16.06.2007 Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental, din cauza lipsei de comunicare. Nu evitati comunicarea! In relatiile cu prietenii, va sfatuim sa nu mai fiti ata de orgoliosi. In caz contrar, exista riscul sa va treziti fara nici un prieten. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Horoscop 17 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 17.06.2007 Sunteti nemultumit si irascibil din cauza unei afaceri esuate. Nu este cazul sa va descarcati nervii pe cei dragi. Mai bine incercati sa descoperiti care sunt cauzele nereusitei. Va sfatuim sa va calmati si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Dupa-amiaza reusiti sa va relaxati la o intalnire cu prietenii.

Horoscop 18 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 18.06.2007 Deveniti irascibil din cauza banilor. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa va indepartati prietenii. Nu este o zi buna pentru a sustine examene si nici pentru calatorii. Puteti, insa, sa petreceti momente placute in mijlocul familiei. Trebuie sa fit atenti ce vorbiti, ca s-ar putea sa fiti inteles gresit de cei din jur.

Horoscop 19 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.06.2007 Dimineata s-ar putea sa fiti stresat la serviciu, din cauza unor probleme urgente. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile colegilor. Va sfatuim sa ii aratati persoanei iubite mai multa atentie, si sa nu mai puneti problemele profesionale pe primul loc!

Horoscop 20 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.06.2007 Dimineata va intalniti cu un prieten bun care va invita la o petrecere. Va recomandam sa va ocupati de problemele sentimentale pe care le-ati tot amanat. N-ar strica sa lasati deoparte mandria si sa va recunostatei greselile!

Horoscop 21 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.06.2007 Dimineata vi se ofera ocazia sa demarati o afacere. Va sfatuim sa va ganditi bine inainte de a lua orice hotarare. Pe plan sentimental, relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Astazi este o zi favorabila comunicarii si manifestarii sentimentelor.

Horoscop 22 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.06.2007 Aveti o zi foarte incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Trebuie sa va planificati foarte bine activitatea, si sa stabiliti care va sunt prioritatile. Va sfatuim sa va faceti un plan detaliat si sa acceptati ajutorul familiei. Spre seara, va linistiti si simtiti nevoia sa iesiti la un suc cu prietenii.

Horoscop 23 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.06.2007 Dimineata aveti foarte mult de lucru dar se rezolva pana la urma. Sunteti mai sensibil decat de obicei si aveti tendinta sa exagerati efortul depus. Va sfatuim sa nu va angajati in activitati stresante. Incercati sa acordati mai mult timp odihnei!

Horoscop 24 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.06.2007 Va recomandam sa va amanati calatoriile de azi pt ca s-ar prea putea sa nu decurga cum ati dori. Impreuna cu familia, puteti sa faceti planuri in legatura cu locuinta. Dupa-amiaza s-ar putea sa castigati o suma importanta sau vi se propuna o colaborare avantajoasa.

Horoscop 25 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.06.2007 Dimineata intervin evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati planurile. Nu va faceti iluzii cu privire la o afacere ce pare promitatoare la prima vedere! Va sfatuim sa nu luati decizii importante si sa va pastrati calmul. Spre seara, lucrurile se linistesc si aveti posibilitatea sa va destindeti Ón mijlocul familiei.

Horoscop 26 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.06.2007 Treceti printr-o perioada foarte dificila, din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa apelati la ajutorul sefului. Ca sa depasiti toate obstacolele, este indicat sa aveti rabdare si sa nu fiti impulsiv.

Horoscop 27 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.06.2007 Optimismul cu care incepeti ziua va ajuta sa suportati mai usor grijile cotidiene, si sa treceti mai usor peste problemele de la munca. In partea a doua a zilei, va pregatiri pentru o calatorie lunga in interesul familiei. Ar fi bine sa va bazati numai pe banii pe care ii aveti si sa nu contati pe banii promisi, pe care inca nu i-ati primit.

Horoscop 28 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.06.2007 Va simtiti in forma maxima si faceti planuri indraznete de viitor. Este un moment prielnic pentru investitii pe termen lung, dar si pentru a incepe o noua afacere. Profitati de moralul ridicat pe care il aveti astazi! Aveti mari sanse de reusita.

Horoscop 29 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.06.2007 Este posibil ca persoana iubita sa va inteleaga gresit dorinta de libertate. Va sfatuim sa va exprimati clar, ca sa evitati un scandal. Chiar daca prietenii insista sa petreceti dupa-amiaza cu ei, va sfatuim sa ramaneti acasa cu familia. Incercati sa va odihniti ca sa puteti fi in forma maxima maine.

Horoscop 30 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.06.2007 Seful si colegii de serviciu va reproseaza ca nu reusiti sa respectati termenul de finalizare a proiectului. Nici acasa nu sunteti in relatii tocmai bune cu ceilalti membrii ai familiei. Incercati sa va rezolvati problemele de comunicare. Astazi este recomandabil sa va ocupati de activitati de rutina.

Horoscop 31 iunie 2007, zodia capricorn, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 31.06.2007 

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, iunie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT