www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia pesti      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia pesti  2007
Horoscop zilnic zodia pesti aprilie 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia pesti
Perioada: 19 februarie - 20 martie;
Horoscop pesti aprilie 2007

Esti gata sa semnezi o intelegerea care tine de un anumit aspect al casei, dar astrele spun ca ar trebui sa mai arunci inca o privire asupra acesteia. Este probabil un artanjament perfect dar ar trebui sa fii sigur doar pentru a fi impacat cu tine insusi.

 Horoscop zilnic zodia pesti     Horoscop zilnic: 26 aprilie 2007, zodia pesti  aprilie  Horoscop zilnic: 28 aprilie 2007, zodia pesti

Horoscop 19 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.04.2007  Stelele te-au inzestrat pe tine cu mai multa ambitie.Acum esti pregatit sa te concentrezi mai mult pe cariera ta.Asta inseamna sa iti asumi riscuri si sa profiti de orice oportunitate.Norocul uneori apare si cand oportunitatile sunt pregatite in prealabil, altfel spus "Norucul si-l mai face si omul cu mana lui".

Horoscop 20 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.04.2007  O gramada de lucruri ti se intampla de odata si tu esti coplesit de toate acestea.Nu-ti fie teama adu-ti aminte ca fiind in centrul actiunii esti in acelasi timp in cel mai sigur loc.Le vei pune pe toate cap la cap si le vei rezova.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.04.2007  Perfectiunea este atinsa doar prin experianta, dar nu este nimic distractiv in a fi perfect. Bucuriile si experintele frumoase ale vietii vin din greseli, descoperiri si aventuri.Fa-ti si tu loc pentru a te impiedica, a face pasi nesiguri, a cadea chiar acum.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.04.2007  Conflictele cu ceilalti sunt intotdeauna o reflexie a unor probleme si conflicte interioare.Reflecteaza asupra celor ce se intampla in relatiile tale cu persoanele din jur si gaseste cum se asociaza acestea cu partile inca nedescoperite ale psihicului tau.

Horoscop 23 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.04.2007  Nu este nimic mai frustrant decat sa ratezi o sansa, dar nu te teme.Doar pentru ca ai avut alte lucruri pe cap asta nu inseamna ca ai pirdut sansa cea mare.Aceasta situatie va mai aparea la tine.

Horoscop 24 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.04.2007  Cum indrazanesc aceste persoane! Cum si-au inchipuit ca poti sa sa faci una ca asta? Asteapta putin inainte sa reactionezi negativ. Daca iti examinezi mai atent dorintele vei observa ca tanjeai spre ceva inimaginabil.

Horoscop 25 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.04.2007  Schimbarile sunt chiar in fata ta, cu cat sunt mai riscante si stigatoare la cer cu atat mai bine. Ce te-a apucat? O e doar putin curaj in plus, atitudine de indraznet. Urmareste-ti visurile cu mai multa pasiune de acum in colo.

Horoscop 26 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.04.2007  Ce incerci sa indeplinesti? O data ce ai raspunsul la aceasta intrebare poti sa iti dai seama care sunt cele mai bune metode sa-ti obtii ceea ce trebuie. Nu-ti irosi viata evitand sa ranesti sentimente altora.

Horoscop 27 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.04.2007  Esti gata sa semnezi o intelegerea care tine de un anumit aspect al casei, dar astrele spun ca ar trebui sa mai arunci inca o privire asupra acesteia. Este probabil un artanjament perfect dar ar trebui sa fii sigur doar pentru a fi impacat cu tine insusi.

Horoscop 28 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.04.2007  Cine se aseamana se aduna spune o vorba romaneasca.Vei intalni un nou grup de prieteni sau un potential partener care sa fie chiar compatibil pentru viata ta.

Horoscop 29 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.04.2007  Cand vine vorba de viata ta sociala totul e perfect.Asa ca opreste-te si mergi alene pe cale. Incerca sa rezisti acelei parti din tine care iti spune sa asisti la orice eveniment care apare in calea ta. Indrazneste sa fii pretentios.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, aprilie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT