www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia pesti      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia pesti  2007
Horoscop zilnic zodia pesti mai 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia pesti
Perioada: 19 februarie - 20 martie;
Pietre pretioase: acvamarin
Numere norocoase: 12, 21, 39, 48, 57
Culori preferate: verde, cyan
Compatibilitati: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Pesti
Personalitatati pesti: Mihail Gorbaciov, Elizabeth Taylor, Michael Bolton, Glenn Close, Ja Rule
Horoscop pesti iunie 2007:

 Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, astazi puteti avea succes profesionale. Va recomandam sa aveti rabdare cu prietenii si cu partenerul de viata, si sa evitati discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza o sa aveti parte de o surpriza placuta.

 Horoscop zilnic zodia pesti     Horoscop zilnic: 28 iunie 2007, zodia pesti  iunie   Horoscop zilnic: 30 iunie 2007, zodia pesti

Horoscop 1 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 1.06.2007 Pentru a nu incepe saptamana cu stangul, este esential sa nu iti supraaglomerezi programul pentru astazi, deoarece vor aparea multe lucruri neprevazute de tine.

Horoscop 2 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 2.06.2007 Singurul lucru de care ai nevoie este o mai buna organizare a agendei de lucru. Stiu ca nu iti place sa iti planifici programul, dar de data asta este mai mult decat necesar.

Horoscop 3 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 3.06.2007 Este posibil sa primesti pe neasteptate o invitatie la o petrecere sau sa te intalnesti cu niste prieteni mai vechi. Profita de asta la maxim.

Horoscop 4 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 4.06.2007 La serviciu se anunta schimbari care, in scurt timp, se vor dovedi in avantajul tau. Profita de acest lucru , pentru a creste pe plan financiar.

Horoscop 5 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 5.06.2007 Prietenii sau asociatii tai vor provoca o serioasa discutie despre lipsa ta de comunicare in ceea ce priveste problemele comune.

Horoscop 6 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 6.06.2007 Comunicare proasta, chiar si cu prietenii apropiati. De la organizarea generala a unei petreceri pana la alegerea meniului, totul poate degenera in cearta.

Horoscop 7 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 7.06.2007 Ai posibilitatea sa iti faci noi cunostinte , dar nu te lasa inselat(a) de aparente! La serviciu vei afisa o mina linistita, ganditoare. Va trebui sa te inarmezi cu calm si luciditate maxima in realizarea unui proiect.

Horoscop 8 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 8.06.2007 E o perioada optima pentru inceperea unui curs, sau pur si simplu pentru studiu, lectura. Poti alege sa te specializezi pe domeniul in care lucrezi.

Horoscop 9 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 9.06.2007 In viata intima sunt mici neintelegeri: prietenul tau se simte sufocat, are nevoie de mai mult spatiu si totodata...de mai multa tandrete.

Horoscop 10 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 10.06.2007 Masoara-ti cu atentie cuvintele, mai ales in prezenta prietenului tau, care s-ar putea simti lezat. Si fii deschis(a) si la alte moduri de a vedea lucrurile!

Horoscop 11 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 11.06.2007 Aveti sanse sa primiti o suma importanta, probabil in urma unei colaborari, bani la care nu va asteptati sa-i mai primiti. Nu este momentul sa investiti, pentru ca mai mult ca sigur ca o sa faceti o alegere proasta. Evitati sa plecati in deplasare! Va recomandam sa stati acasa, impreuna cu familia si cei dragi.

Horoscop 12 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 12.06.2007 Ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati, mai ales ca abia reusiti sa faceti fata celor actuale. Se pare ca nu aveti energie nici pentru a termina ceea ce ati inceput. De asemenea, va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca astazi toti in jurul dvs. sunt foarte nervosi.

Horoscop 13 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 13.06.2007 Va indispun schimbarile continue de la locul de munca. Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa va creati singur probleme. Nu ridicati tonul la o persoana mai in varsta din familie! In general, astazi este recomandabil sa evitati discutiile aprinse, pentru ca pot degenera in cearta.

Horoscop 14 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 14.06.2007 Ideile dumneavoastra nu prea sunt luate in serios, dar acest lucru nu va descurajeaza si nu va afecteaza avantul. Nu este o zi favorabila intalnirilor de afaceri, insa viata de familie este buna, si petreceti momente placute impreuna cu partenerul.

Horoscop 15 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 15.06.2007 Sunteti preocupat de viata sentimentale si doriti sa faceti schimbari pe acest plan. Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana speciala, cu care s-ar putea sa legati o prietenie durabila. Aveti grija sa nu mergeti prea departe cu imaginatia! Riscati sa faceti o impresie gresita celor apropiati.

Horoscop 16 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 16.06.2007 Starea de melancolie pe care o resimtiti se datoreaza problemelor din dragoste. Astazi ar fi bine sa va ocupati de activitati casnice: reparatii in locuinta, zugravit. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, cu persoanele care incearca sa-si impuna punctul de vedere.

Horoscop 17 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 17.06.2007 S-ar putea sa judecati gresit initiativele unui partener de afaceri si sa va certati. Va recomandam sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, daca nu vreti sa pierdeti totul. Dupa-amiaza va viziteaza un prieten bun, care va ajuta sa treceti mai usor peste problemele existentiale.

Horoscop 18 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 18.06.2007 Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va Óndepartati prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa va relaxati mai mult. Acordati mai multa membrilor varstnici.

Horoscop 19 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.06.2007 Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata sentimentala. Dimineata faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va atrage atentia. Va recomandam sa nu va precipitati si sa va ascultati intuitia. Tineti cont de sfaturile celorlalti membrii ai familiei.

Horoscop 20 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.06.2007 Puteti avea succes pe toate planurile: sentimental si in afaceri. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Impreuna, puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile, mai ales cele de natura financiara.

Horoscop 21 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.06.2007 Dimineata va preocupa anumite probleme legate de locul de munca. Sunteti nevoit sa alergati toata ziua, dar rezultatele sunt pe masura. Daca trebuie sa faceti cheltuieli mari, nu va faceti griji, ca o sa va lauti revansa destul de repede.

Horoscop 22 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.06.2007 Dimineata s-ar putea ca un coleg sa va dea o veste care va va afecta. Va sfatuim sa nu va exteriorizati, ca sa nu le transmiteti si celor din jur starea de nervozitate. Trebuie sa incercati sa ramaneti calm si sa va odihniti bine, ca sa puteti trece cu bine si hopul acesta.

Horoscop 23 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.06.2007 Aveti ocazia sa obtineti cu usurinta mici castiguri financiare, dar trebuie sa evitati speculatiile. Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu probleme de familie, daca refuzati sa mergeti o petrecere. Va sfatuim sa nu exagerati importanta propriilor probleem. Incercati sa fiti alaturi de familie.

Horoscop 24 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.06.2007 Dimineata sunteti dezamagit de un coleg de munca pe care il credeati prieten. Nu puneti la suflet! Sunteti energic si aveti mari sanse de reusita in activitatile din camin. Din cauza problemelor financiare, s-ar putea sa amanati plecare in concediu.

Horoscop 25 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.06.2007 Se pare ca nu va intelegeti prea bine cu seful in aceasta perioada. Va recomandam sa fiti prudent, si sa evitati pe cat posibil un contact direct cu acesta. Sunt slabe sperante sa aveti castig de cauza. Fiti mai atent cu partenerul de viata si acordati mai mult timp odihnei.

Horoscop 26 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.06.2007 S-ar putea ca un prieten de familie sa va propuna o colaborare care v-ar putea aduce un castig financiar. Sfatuiti-va si cu partenerul de viata, deoarece s-ar putea sa va dea sfaturi folositoare.

Horoscop 27 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.06.2007 Sunteti nevoit sa va schimbati programul, dar nu este cazul sa va ingrijorati, deoarece tot raul spre bine pana la urma. Va recomandam sa evitati speculatiile mai ales cele de natura financiara.

Horoscop 28 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.06.2007 Dimineata faceti o scurta calatorie in care imbinati utilul cu placutul. Sunteti foarte increzator in fortele proprii. In relatiile cu colaboratorii, va sfatuim sa fiti mai flexibil si sa tineti cont si de parerile celor din jur.

Horoscop 29 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.06.2007 Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, astazi puteti avea succes profesionale. Va recomandam sa aveti rabdare cu prietenii si cu partenerul de viata, si sa evitati discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza o sa aveti parte de o surpriza placuta.

Horoscop 30 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.06.2007 Va cam lipseste simtul practic asa ca fiti atent la ce bani cheltuiti. Daca aveti de luat decizii sau de semnat contracte, amanati pe saptaman viitoare.Aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, intr-o problema financiara. Nu incercati sa va impuneti ideile, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate!

Horoscop 31 iunie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 31.06.2007 

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, iunie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT