www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia pesti      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia pesti  2007
Horoscop zilnic zodia pesti mai 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia pesti
Perioada: 19 februarie - 20 martie;
Pietre pretioase: acvamarin
Numere norocoase: 12, 21, 39, 48, 57
Culori preferate: verde, cyan
Compatibilitati: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Pesti
Personalitatati pesti: Mihail Gorbaciov, Elizabeth Taylor, Michael Bolton, Glenn Close, Ja Rule
Horoscop pesti mai 2007:

 Incearca sa te concentrezi mai mult pe familia ta saptamana aceasta, deoarece in ultimul timp ai neglijat-o. O ruda s-ar putea sa aiba ceva de spus in legatura cu asta.

 Horoscop zilnic zodia pesti     Horoscop zilnic: 30 mai 2007, zodia pesti  mai  Horoscop zilnic: 1 iunie 2007, zodia pesti

Horoscop 30 aprilie 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.04.2007 Dimineata s-ar putea ca relatiile sentimentale sa fie mai incordate. Va sfatuim sa nu va ambitionati si sa aveti rabdare ca partenerul de viata sa se calmeze. Se pare ca sunteti nevoit sa plecati intr-o delegatie care se anunta destul de dificila. Va puteti descurca foarte bine, dar va sfatuim sa fiti foarte atent la acte. Ar fi bine sa va ascultati intuitia.

Horoscop 1 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 1.05.2007 Sunteti foarte bine dispus si optimist, in ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Va recomandam sa nu va detasati prea mult de problemele celor din jur, ca sa nu fiti considerati nepasator. Atentie la orice act pe care il semnati! S-ar putea sa va coste.

Horoscop 2 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 2.05.2007 S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana tanara si sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Va sfatuim sa amanati calatoriile cu autoturismul. Evitati speculatiile financiare!

Horoscop 3 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 3.05.2007 O veste neplacuta in legatura cu o persoana apropiata va da peste cap tot programul. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie. Prietenii va apreciaza pentru ca ii ajutati la nevoie. Partenerul de viata va sustine. Nu neglijati odihna!

Horoscop 4 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 4.05.2007 S-ar putea ca o persoana apropiata sa va dezamageasca. Sunteti foarte energic si imprejurarile va sunt favorabile. Aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti. Petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita!

Horoscop 5 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 5.06.2007 Sunteti in forma si bine dispus, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Puteti avea succes in tranzactii comerciale si investitii financiare. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.

Horoscop 6 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 6.05.2007 Ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati. Se pare ca nu aveti energie nici pentru a termina ceea ce ati inceput. De asemenea, va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca astazi sunteti predispus la o stare de tensiune nervoasa.

Horoscop 7 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 7.05.2007 Va sfatuim sa evitati deplasarile cu autoturismul. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie produs din vina dumneavoastra.In cazul in care sunteti nevoit sa folositi masina, circulati cu mare atentie si nu va grabiti! De asemenea, ar fi bine sa verificati cu mare atentie starea tehnica a autoturismului.

Horoscop 8 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 8.05.2007 Iubirea este intensa azi. Cel drag stie sa-si exprime sentimentele intr-un mod romantic. Daca abia acum va apare in cale o persoana pe placul dv., fiti sigur ca atractia va fi instantanee si ceea ce simtiti dv., va simti si celalalt. Iubirea va poate subjuga, deci partenerul poate face orice cu dv., pentru ca raspundeti ca un catelus la dorintele sale.

Horoscop 9 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 9.05.2007 Dispuneti de o vointa cu totul exceptionala si ii veti uimi pe toti cu puterea dumneavoastra de munca. In ultima vreme nu v-au mers prea bine lucrurile, insa acum sunteti dispusi sa luati totul de la capat. Piedicile sunt destul de greu de trecut, mai ales ca acum adversarii sunt mai inversunati ca oricand, dar, alaturi de prieteni puteti reusi.

Horoscop 10 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 10.05.2007 Primiti un raspuns de la o institutie, decizie menita sa aduca linistea in viata dv. sau sa certifice o anumita stare de lucruri. Parca intrati in posesia unei diplome sau semnati un contract cu impact de lunga durata, deci totul devine mult mai stabil si mai clar in unele planuri ale existentei, incepand cu banii si incheind cu cariera.

Horoscop 11 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 11.05.2007 Drumurile acestei zile va pot genera suparare, ori pentru ca veti intalni persoane care va pot influenta negativ, ori pentru ca apar piedici ce va strica planurile pe care le-ati facut atat de detaliat. Ceva nu merge asa cum v-ati propus la plecare. Poate banii sau sanatatea blocheaza unele deplasari sau primiti veste nu tocmai placute despre aceste planuri ale existentei.

Horoscop 12 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 12.05.2007 Schimbarile au un rol important in viata dvs. Daca luptati pentru a va atinge scopul propus, nimic nu va poate oprii. Veti primii si ajutorul celor din jur.

Horoscop 13 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 13.05.2007 Ai cateva probleme de rezolvat , inainte sa fii sigur ca ceea ce ti-ai propus poate fi indeplinit. Incearca sa nu te grabesti inainte sa ai toate informatiile necesare, indiferent de ce zic ceilalti.

Horoscop 14 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 14.05.2007 Ai tot ce trebuie pentru a face pe toata lumea sa te asculte. Profita de acest avantaj si puneti planurile in aplicare. S-ar putea sa nu te mai intalnescu cu aceasta ocazie.

Horoscop 15 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 15.05.2007 Ca si conducator al proiectului, tine de tine sa mearga totul bine. Schimbarile sunt bine venite in ceea ce ti-ai propus. Chiar daca ai mult de munca, nu negliza viata sentimentala.

Horoscop 16 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 16.05.2007 Planul financiar stagneaza, nu se poate vorbi de venituri in plus, dar nici cheltuielile nu cresc. Administrativa banii mai cu atentie pentru a nu ramane intr-un impas financiar.

Horoscop 17 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 17.05.2007 Dialogul este dificil in cuplu, dar macar va bucurati de stabilitate, ceea ce cionteaza mult pentru un viitorul pe care l-ai planificat. Incearca sa eviti influenta celor din jur.

Horoscop 18 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 18.05.2007 Nu ati inaintat in nici o directie, dar azi piedica vi se ridica din drum si puteti merge mai departe spre ce v-ati propus. Daca erati in asteptarea unei vesti, azi apar semne bune in acest sens.

Horoscop 19 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.05.2007 Preferati sa taceti si sa lasati pe altii sa se afirme pentru ca azi nu aveti cu ce va lauda. Totusi tacerea dumneavoastra va fi pana la urma apreciata intr-un fel.

Horoscop 20 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.05.2007 Banii apar din asocieri si parteneriate, deci trebuie sa fii implicat in colaborari ca sa ai de unde primi. Incearca sa iti concentrezi toata atentia catre ce ai inceput si vei obtine rezultatele dorite.

Horoscop 21 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.05.2007 Incearca sa nu te implici in activitati care necesita concentrare, deoarece nu stai bine la acest capitol. Fa tot posibilul sa capeti ajutorul unui coleg.

Horoscop 22 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.05.2007 Un succes in cariera ar putea veni foarte curand, aratand ca ideile tale excelente sunt apreciate atat de sefi, cat si de colegi. Ar putea avea loc si o schimbare avantajoasa.

Horoscop 23 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.05.2007 Inspiratia artistica, mistica si religioasa este favorizata. Exista oportunitati in viata sentimentala si in speculatii financiare, ceea ce ar putea amplifica optimismul si implicarea sociala.

Horoscop 24 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.05.2007 Se pare ca ultimele evenimente v-au unit mai mult pe tine si pe partenerul tau de viata si acum incepe sa se vada acest lucru. Incearca insa sa nu iti neglijezi nici prietenii.

Horoscop 25 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.05.2007 Este posibil sa iesi putin din oras sau sa participi la un eveniment cultural. In orice caz, vei avea parte de o zi fara evenimente deosebite. Relaxeaza-te pentru ca saptamana viitoare va fi destul de solicitanta.

Horoscop 26 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.05.2007 Vei avea astazi o zi destul de linistita. Viata de familie este foarte importanta pentru tine astazi si vei face tot posibilul sa imbunatatesti comunicarea cu cei dragi.

Horoscop 27 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.05.2007 Principalele calitati ale tale astazi sunt tenacitatea, puterea de convingere si taria de caracter. Pe plan mai profund, dai dovada de o mare noblete sufleteasca si de o constiinta exacta si clara a propriei valori.

Horoscop 28 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.05.2007 Desi esti comunicativ si plin de idei tonusul fizic e relativ scazut. Ca sa preintampini starile de slabiciune, este indicat sa te odihnesti suficient si sa iei suplimente cu vitamine si minerale.

Horoscop 29 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.05.2007 In ultimul timp ai fost destul de tensionat, atat in relatia cu persoana iubita, cat si in relatiile cu prietenii. Odihneste-te si reincarca-te cu optimismul tau caracteristic si molipsitor.

Horoscop 30 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.05.2007 S-ar putea sa te simti coplesita de cate lucruri ai de facut. Cea mai buna idee este insa sa le iei pe rand si cu mult calm si sa el duci la bun sfarsit. Chiar daca in ultimul timp nu ai mai avut parte de nimic care sa te incante, tine-te bine, caci nu mai este mult.

Horoscop 31 mai 2007, zodia pesti, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 31.05.2007 Incearca sa te concentrezi mai mult pe familia ta saptamana aceasta, deoarece in ultimul timp ai neglijat-o. O ruda s-ar putea sa aiba ceva de spus in legatura cu asta.

Caracteristici ale zodiei pesti - Personalitatea zodiei pesti, horoscop
Persoanele nascute in zodia Pesti sunt niste visatori. Nu sunt foarte practici, dar sunt foarte sensibili, modesti, sociabili, pot fi impresionati usor, si sunt dispusi sa se sacrifice pentru altii. Totodata au mult umor. Fantezia bogata a nativului Pesti il face sa fie visator. El ii intelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice.

Dupa cum puteti vedea si din horoscop este foarte curajos si isi indeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Pe plan profesional, este un colaborator exceptional, nu-i place sa fie sef. Nativul din Pesti isi cunoaste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa fie retras. Poate fi atras de viata moderna si ceea ce implica ea: droguri, speculatii care pot duce la pagube. In ceea ce priveste sanatatea nativii din zodia Pesti este predispus la infectii si afectiuni ale picioarelor, in special ale gleznelor. Stresul puternic si socurile sufletesti pot duce la depresii si dereglari fizice.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, mai 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT