www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia rac      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia rac  2007
Horoscop zilnic zodia rac mai 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia rac
Perioada: 22 iunie - 22 iulie;
Pietre pretioase: piatra lunii, perla
Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58
Culori preferate: argintiu, verde
Compatibilitati: Fecioara, Scorpion, Pesti, Taur, Rac
Personalitatati rac: Tom Hanks, Tom Cruise, Michel Platini, Dalai Lama
Horoscop rac iunie 2007:

 Se pare ca amanati plecarea in concediu, din cauza unor probleme financiare. Nu va faceti griji, totul o sa fie bine pana la urma.Pe plan sentimental, treceti printr-o perioada foarte buna. Familia va este alaturi in tot ceea ce faceti.

 Horoscop zilnic zodia rac     Horoscop zilnic: 28 iunie 2007, zodia rac  iunie   Horoscop zilnic: 30 iunie 2007, zodia rac

Horoscop 1 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 1.06.2007 Daca iti fortezi putin tenacitatea poti avea o perioada plina de impliniri. Chiar daca nu vor fi spectaculoase, efectele lor vor fi durabile.

Horoscop 2 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 2.06.2007 Neclintit pe pozitii, faptul ca nu isi gaseste un adversar pe masura il intristeaza profund. Este un tip intotdeauna vesel, talentat, politicos, cu toane. Uneori e tacut, alteori palavragiu.

Horoscop 3 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 3.06.2007 Lucrurile se vor derula excelent pentru tine, indiferent daca este vorba despre viata profesionala sau, dimpotriva, de cea privata. Nu te culca insa pe o ureche, mai ai mult de lucru ca sa ajungi acolo unde planuiesti tu.

Horoscop 4 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 4.06.2007 Nimeni si nimic nu va poate opri astazi sa realizati ceea ce v-ati propus. Va fi o zi mareata pentru tine si persoana iubita. Incearca sa profiti la maxim de aceasta zi.

Horoscop 5 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 5.06.2007 O problema nerezolvata din trecut te poate ajunge din urma. Ai preferat mai degraba sa uiti de ea decat sa o rezolvi si se pare ca nu a avut timpul grija... Ar putea fi , totusi, vorba de o istorie veche, care te va pune in situatia de a cantari in balanta trecutul si prezentul.

Horoscop 6 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 6.06.2007 O zi reusita pe toate planurile. Relatia de cuplu este bine aspectata si ar fi bine sa va petrecei intreaga zi alaturi de persoana iubita. Daca ai copii iesiti la o plimbare cu ei in aer liber.

Horoscop 7 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 7.06.2007 Prietenii si colegii te vor ajuta sa finalizezi inainte de termen niste teme legate de studiu sau profesionale. Vei fi extrem de multumit(a), mai ales pentru ca te-ai facut apreciat(a) si ai reusit sa pui bazele unor viitoare colaborari.

Horoscop 8 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 8.06.2007 Ai grija, dozeaza-ti cu grija intransigenta, mai ales fata de colaboratori, sau copii. Incearca sa fii mai rabdatoare cu membrii familiei: cu batranii pentru ca te-au indrumat in viata, iar cu cei mici pentru ca se sprijina pe tine si pe experienta ta.

Horoscop 9 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 9.06.2007 Nu este cazul sa te temi de eventualele discutii in contadictoriu cu anumiti membri ai familiei. Este posibil ca ceea ce ai de spus sa aiba efect asupra acestora si chiar sa fii luat in serios.

Horoscop 10 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 10.06.2007 Evita sa te mai implici emotional in problemele celorlalti, si gandeste-te mai mult la propria persoana.

Horoscop 11 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 11.06.2007 Astazi s-ar putea sa nu va iasa totul conform planurilor. Se pare ca partenerul de afaceri nu isi onoreaza promisiunile. Nu este o zi buna pentru afaceri si nici pentru intalniti cu persoane importante. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere, in discutia cu partenerul de viata!

Horoscop 12 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 12.06.2007 Sunteti preocupat de situatia de la locul de munca si neglijati relatiile sentimentale. Din acelasi motiv, in partea a doua a zilei, refuzati sa mergeti intr-o vizita la niste prieteni buni. Va afatuim sa acordati mai mult timp partenerului de viata si pietenilor, mai ales daca va solicita sprijinul.

Horoscop 13 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 13.06.2007 Aveti tendinta sa fiti foarte exigent cu subalternii la locul de munca. Va ambitionati sa rezolvati o problema complexa si va deranjeaza lipsa de interes a celorlalti. Dupa-amiaza va regasiti calmul si buna dispozitie, in mijlocul familiei. Sunt sanse sa va simtiti foarte bine printre prieteni. Va sfatuim sa va ganditi si la relaxare, nu numai la munca, ca viata este scurta.

Horoscop 14 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 14.06.2007 Este o perioada favorabila realizarii de relatii parteneriale. La locul de munca, sunteti predispus sa faceti greseli. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile contradictorii cu colegii de munca.

Horoscop 15 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 15.06.2007 O persoana cu experienta este dispusa sa va destainuie cateva secrete in domeniul afacerilor. Aceasta intalnire va stimuleaza sa va faceti planuri pentru a inepe o noua afacere. Va sfatuim tratati cu seriozitate responsabilitatile pe care trebuie sa vi le asumati. Aveti sanse de reusita, asta daca sunteti tot timpul pe faza.

Horoscop 16 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 16.06.2007 Dimineata s-ar putea sa fiti cam confuz. Nu raspundeti la provocarile partenerului de viata! Daca reusiti sa va stapaniti starea de nervozitate, totul se rezolva de la sine. Spre seara, o vizita la prieteni readuce armonia in relatiile parteneriale.

Horoscop 17 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 17.06.2007 Va pregatiti pentru un concediu, pe care il asteptati de ceva vreme. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane varstnice, cu mai multa experienta. Spre seara sunteti invitat la o petrecere. Ar fi bine sa refuzati, pentru a fi odihnit maine dimineata.

Horoscop 18 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 18.06.2007 De dimineata este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ce va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa incepeti noi activitati sau afaceri, chiar daca va tenteaza foarte mult.

Horoscop 19 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.06.2007 S-ar putea sa aveti probleme daca nu respectati regulile de circulatie. Nu este momentul sa luati decizii importante ca s-ar putea sa dati gres. Acordati mai multa atentie partenerului de viata!

Horoscop 20 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.06.2007 Aveti tendinta sa va dedicati exclusiv activitatii profesionale. Incercati sa nu neglijati in totalitate viata sentimentala. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. Riscati sa pierdeti bani. Ocupati-va mai bine de viata de familie.

Horoscop 21 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.06.2007 Sunteti foarte optimist astazi, ceea ce va ajuta sa depasiti mai usor grijile si problemele. Dupa-amiaza faceti planuri de calatorie in concediu alaturi de cei dragi. Nu va bazati decat pe banii pe care i-ati strans de-a lungul unui an de munca.

Horoscop 22 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.06.2007 Oboseala acumulata va face sa fiti nervos, si sa aveti probleme de concentrare. Ar trebui sa va odihniti mai mult. Fiti foarte prudent, si evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur. S-ar putea sa izbucnesca o cearta cu o persoana mai in varsta din familie.

Horoscop 23 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.06.2007 Problemele sentimentale cu care va confruntati ar putea sa va creeze o stare de nemultumire. Va sfatuim sa nu incercati sa faceti totul singur. Apelati la prieteni! Va recomandam sa tineti cont de sfaturile familiei, ca doar ei va sunt alaturi la nevoie.

Horoscop 24 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.06.2007 Nu este momentul sa incepeti noi activitati, ca aveti multe proiecte incepute si neterminate. S-ar putea sa nu gasiti cele mai bune solutii si sa aveti parte de o dezamagire. Dimineata sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati probleme importante. Ar fi bine sa va stabiliti prioritatile.

Horoscop 25 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.06.2007 Va recomandam sa evitati deplasarile, deoarece in aceasta perioada sunteti predispus la accidente. Daca nu aveti incotro, fiti foarte prudent! Trebuie sa tineti cont de sfaturile celorlalti membrii ai familiei

Horoscop 26 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.06.2007 La serviciu, sunteti predispus sa faceti greseli din cauza oboselii acumulate in ultima vreme. Va sfatuim sa nu va agitati si sa acceptati ajutorul colegilor. Aveti sanse sa intalniti persoane care v-ar putea ajuta mult in viitor.

Horoscop 27 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.06.2007 Daca aveti de sustinut un examen, astazi astrele va sunt favorabile. Sansa este de partea dumneavoastra. Astazi sunt favorizate calatoriile si deciziile importante. Se intrevad schimbari favorabile pe plan financiar.

Horoscop 28 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.06.2007 Aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti. Vointa dar mai ales increderea in sine va ajuta sa depasiti toate dificultatile pe care le intampinati. Este un moment foarte bun pentru a sustine examene, dar si pentru intalniri de afaceri. Nu neglijati problemele de familie.

Horoscop 29 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.06.2007 Se pare ca amanati plecarea in concediu, din cauza unor probleme financiare. Nu va faceti griji, totul o sa fie bine pana la urma.Pe plan sentimental, treceti printr-o perioada foarte buna. Familia va este alaturi in tot ceea ce faceti.

Horoscop 30 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.06.2007 Astazi aveti idei confuze si nerealiste, iar cei din jur nu resusesc sa va inteleaga. Va sfatuim sa nu incepeti sa intrati in panica. Riscati sa nu duceti nici una la bun sfarsit. Nu este o zi buna pentru afaceri sau investitii, pentru ca va lipseste simtul practic.

Horoscop 31 iunie 2007, zodia rac, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 31.06.2007 

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, iunie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT