www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia sagetator      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia sagetator  2007
Horoscop zilnic zodia sagetator aprilie 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia sagetator
Perioada: 22 noiembrie - 21 decembrie;
Horoscop sagetator aprilie 2007

Stelele te-au inzestrat cu aripi, pur si simplu zbori cand e vorba sa indeplinesti sarcini sau sa organizezi o petrecere frumoasa. Persoanele iubite chiar adora aceasta insusire a ta de face-tot. Este irezistibila.

 Horoscop zilnic zodia sagetator     Horoscop zilnic: 26 aprilie 2007, zodia sagetator  aprilie  Horoscop zilnic: 28 aprilie 2007, zodia sagetator

Horoscop 19 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.04.2007  Versiunea unei persoane despre unele evenimente recente este foarte convingatoare, dar tu esti sceptic. Ai nevoie de mai multe informatii si mai mult timp sa gandesti la asta pana sa procedezi intr-un fel sau altu. Bravo tie! Ramai cu picioarele pe pamant.

Horoscop 20 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.04.2007  In vremuri ca acestea exista multa putere in numere. Vorbeste cu cat mai multe persoane se poate. Se poate sa nu primesti raspunsuri finale, de fapt se poate sa ajungi sa fii mai mult confuz decat lamurit. Totusi din toate aceste discutii se poate ivi ceva.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.04.2007  Ceea ce la inceput parea a fi o simpla scanteie a devenit un adevarat foc asta daca nu cumva te-ai mai temperat intre timp si ti-ai mai calmat simtul mandriei ranite ti-a revenit. O data ce ai facut asta vei realiza ca nu reprezinta un lucru asa de mare.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.04.2007  O descarcare potentiala poate lasa atmosfera incarcata in special intre tine si persoana iubita. Acasta disputa ar putea de asemenea sa fa aduca mai aproape daca veti reactiona normal. Si o discutie simpla si normala va detensiona atmosfera.

Horoscop 23 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.04.2007  O persoana neasteptata se iveste in viata ta sociala exact la timp. Multi nu sunt la fel de libertini ca si tine dar ai incredere in instinctele tale in privinta aceasta. Acestea iti vor spune cand vei depasi sau nu limitele.

Horoscop 24 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.04.2007  Iar te lupti cu deciziile pe perioade lungi? Problema ar putea sa aiba de a face cu timpul si cu recentele tale calcule privind termenele limita. De ce sa nu te lasi sa fii mai creativ(a) cand e vorba de privirea in ansamblu.

Horoscop 25 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.04.2007  Desi noul venit in viata ta te incanta, vocea ta interioara exprima ingrijorare dspere efectul acestuia(eia) asupra programului tau. Planificare atenta te va ajuta sa-ti rezolvi treburile la timp.

Horoscop 26 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.04.2007  O sansa de a colabora cu persoane noi si interesante se va putea dezvolta in total altceva. Tine minte da dragostea cateodata isi alege locuri total nepotrivite pentru a incepe. Sa ai mintea deschisa.

Horoscop 27 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.04.2007  Stelele te-au inzestrat cu aripi, pur si simplu zbori cand e vorba sa indeplinesti sarcini sau sa organizezi o petrecere frumoasa. Persoanele iubite chiar adora aceasta insusire a ta de face-tot. Este irezistibila.

Horoscop 28 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.04.2007  Faptul ca vii cu o noua idee interesanta poate sa amplifice tot mai mult colaborarea dintre tine si un coleg. Aceasta relatie are nevoie de inovatie. De aceea atat el (ea) cat si tu vor trebui sa dea tot ce este mai bun din voi din punct de vedere creativ. Asta nu poate decat va distreze si mai mult.

Horoscop 29 aprilie 2007, zodia sagetator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.04.2007  Unele influente si energii astrologice fac ca pentru tine lucrurile sa fie emotionate. Nu numai ca viata ta amoroasa infloreste pe zi ce trece dar si din punct de vedere profesional creativitatea si entuziasmul tau ies din parametrii normali.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, Aprilie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT