www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia scorpion      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia scorpion  2007
Horoscop zilnic zodia scorpion aprilie 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia scorpion
Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie;
Horoscop scorpion aprilie 2007

Cauta moduri de a da sfaturi impartiale fara a parea ca asta faci. Este un talent greu de invatat, dar atat de satisfacator odata ce il stapanesti. Categoric acesta este o indemanare pe care vrei sa o dezvolti.

 Horoscop zilnic zodia scorpion     Horoscop zilnic: 26 aprilie 2007, zodia scorpion  aprilie  Horoscop zilnic: 28 aprilie 2007, zodia scorpion

Horoscop 19 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.04.2007  Cand i-ti concentrezi atentia in a avea linii de comunicare clare, vei vedea curand rezultate tangibile si imbucuratoare. Este surprinzator ce se intampla cand inveti sa te exprimi.

Horoscop 20 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.04.2007  Dragostea neconditionata este ca o masina clasica: are mereu stil, dar i-ti poti iesi din mana. Trebuie sa te antrenezi pentru a iubi oamenii cu o nemarginita compasiune. Dece sa nu practici asta pe tine mai intai.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.04.2007  Cand vine vorba de munca si joaca, gasirea unei balante este cheia catre sanatatea ta. Ai depus prea mult efort pentru a-i ajuta pe altii. La urma urmei, trebuie sa te distrezi si tu la un anumit punct.

Horoscop 21 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.04.2007  Relaxearea si revizuirea bugetului este o idee buna, in special daca ai obiective financiare in viitorul apropiat. Nu uita sa gandesti si pe termen scurt si pe termen lung, rezultatele, Asta va face proiectul mai putin intimidator.

Horoscop 23 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.04.2007  Puterea si increderea sunt doua din cele mai mari insusiri, in special cand vine vorba sa intampini provocari care i-ti apar in cale. Esti mai mult decat pregatit pentru aceasta treaba, lasa-ti umorul si rabdarea sa faca restul.

Horoscop 24 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.04.2007  Reevalueaza-ti telurile si apleaca-te spre angajamentele facute cu un ochi rational. Astrele vor ca tu sa te gandesti la viata pe care ai visat-o si viata pe care o traiesti.

Horoscop 25 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.04.2007  Nu te plictisesti niciodata. Chiar cand cineva crede ca te-a cunoscut, iese la iveala o noua fata a personalitatii tale. Dinamismul tau i-ti permite sa experimentezi cu diferite persoane creand rezultate amuzante.

Horoscop 26 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.04.2007  A fi convins ca stii cel mai bine este o pozitie disconfortanta. Este timpul sa cobori din sa inainte de a fi aruncat din sa. Vorbeste oamenilor din inima si vei vedea o schimbare in reactia acestora.

Horoscop 27 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.04.2007  Cauta moduri de a da sfaturi impartiale fara a parea ca asta faci. Este un talent greu de invatat, dar atat de satisfacator odata ce il stapanesti. Categoric acesta este o indemanare pe care vrei sa o dezvolti.

Horoscop 28 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.04.2007  Lasa-ti ego-ul deoparte. Rezultatele vor fi atat de glorioase incat vei incuraja si pe altii sa-ti urmeze exemplul. O data ce ai o viziune larga a lucrurilor, poti realiza atat de multe. Tine-o tot asa.

Horoscop 29 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.04.2007  Obligatii sociale vechi iti cer cu insistenta atentia, in special cand vine vorba de situatia ta romantica actuala. Ocupa-te imediat de asta si nu va dura atat de mult cat credeai initial.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, Aprilie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT