www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia scorpion      Previziuni astrologice zilnice pentru zodia scorpion  2007
Horoscop zilnic zodia scorpion mai 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia scorpion
Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie;
Pietre pretioase: opal
Numere norocoase: 8, 17, 26, 35, 44, 53
Culori preferate: rosu, rosu aprins, maro
Compatibilitati: Capricorn, Pesti, Rac, Fecioara, Scorpion
Personalitatati scorpion: Maradona, Julia Roberts, Demi Moore, Bill Gates
Horoscop scorpion mai 2007:

 Nu este o zi prea buna pentru afaceri, asa ca ar fi mai bine sa petreci mai mult timp cu persoana iubita. Sectorul sentimental este mult mai favorizat.

 Horoscop zilnic zodia scorpion     Horoscop zilnic: 30 mai 2007, zodia scorpion  mai  Horoscop zilnic: 1 iunie 2007, zodia scorpion

Horoscop 30 aprilie 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.04.2007 Sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Pe plan financiar nu stati grozav, dar puteti avea succes in chestiuni casnice si in societate. Seara va simtiti foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde sunteti in centrul atentiei. Evitati exagerarile!

Horoscop 1 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 1.05.2007 Dimineata nu sunteti prea sociabil si va cam ocoleste inspiratia. Evitati o cearta cu persoana iubita si amanati calatoriile planificate pentru azi! Va sfatuim sa nu alergati dupa castiguri necuvenite. Exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile.

Horoscop 2 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 2.05.2007 Aveti tendinta de a deveni impulsiv. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti. Dupa-amiaza primiti o suma importanta de bani. S-ar putea sa fie vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional.

Horoscop 3 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 3.05.2007 S-ar putea sa va loviti de probleme financiare. Nu este cazul sa va lasati demoralizat. Dupa-amiaza va surade norocul. Un fost coleg va propune o colaborare pe termen lung, din care puteti castiga bine. Partenerul de viata va reproseaza ca nu va ocupati indeajuns de cei tineri din familie.

Horoscop 4 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 4.05.2007 Sunteti energic si aveti dispozitia necesara pentru a rezolva o problema parteneriala mai veche. S-ar putea sa va dezamageasca un prieten in care ati avut mare incredere. Va sfatuim sa nu puneti la suflet. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata.

Horoscop 5 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 5.06.2007 S-ar putea sa va loviti de probleme financiare. Nu este cazul sa va lasati demoralizat. Dupa-amiaza va surade norocul. Un fost coleg va propune o colaborare pe termen lung, din care puteti castiga bine. Partenerul de viata va reproseaza ca nu va ocupati indeajuns de cei tineri din familie.

Horoscop 6 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 6.05.2007 Doriti sa plecati intr-o calatorie de afaceri, dar partenerul de viata nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din camin sa se tensioneze. Va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Spre seara, primiti musafiri care va fac o deosebita placere.

Horoscop 7 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 7.05.2007 Incepeti ziua cu o stare de agitatie si aveti tendinta sa deveniti impulsiv. S-ar putea sa declansati o cearta cu partenerul de viata din cauza ca nu este de acord sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Temperati-va nervozitatea! Tot raul este spre bine: amanarea calatoriei ar putea sa va salveze de la implicarea intr-un accident de circulatie.

Horoscop 8 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 8.05.2007 Fiti atent pana unde intindeti coarda in cazul unui conflict verbal cu un rival, pentru ca totul poate denatura in razbunari si certuri infantile. Cuvintele sunt mai taioase acum, deci tot ce spuneti ori poate fi folosit impotriva dv., ori poate crea rani adanci in sufletul altora. Se folosesc replici grele, foarte greu de reparat dupa aceea!

Horoscop 9 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 9.05.2007 Aveti de alergat pentru obtinerea unor confirmari sau a unor aprobari si veti fi mai mult pe drumuri decat pe acasa. Nu sunt toate prea roze, insa vointa de care dati dovada si hotararea va vor ajuta sa treceti cu bine peste toate piedicile. Trebuie sa acordati mai multa atentie aspectului fizic.

Horoscop 10 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 10.05.2007 Banalitatea acestei zile nu va place, pentru ca aveati alte planuri mai importante si, cand colo, evenimentele dorite nu au loc asa cum sperati. Puteti compensa lipsa acelor aspecte prin alte detalii minore. Puteti descoperi motive de bucurie si in lucrurile marunte.

Horoscop 11 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 11.05.2007  Faceti planuri marete, dar toate pt ele aveti nevoie de bani, de aceea, inainte de a visa mai departe, trebuie sa gasiti si sursa financiara care sa concretizeze aceste proiecte de viitor. Cu ceva noroc, poate chiar o gasiti, ori intruchipata de o persoana cu bani - finantator, sponsor, binefacator - ori de o idee de afaceri prin care va veti mari veniturile. Ajungeti la concluzia ca banii sunt totul.

Horoscop 12 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 12.05.2007 Esti pregatit pentru o lunga calatorie? Inainte de a raspunde , asigurate ca ai un plan de acoperire , pentru situatiile de criza. Consulta-ti activitatiile pe care le-ai planuit , si alocati cateva zile pentru calatorie.

Horoscop 13 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 13.05.2007 Pacea conversationala, limbajul trupului sunt lucrurile pe care trebuie sa le asculti . Puterea cuvantului are o mare insemnatate in aceasta perioada.

Horoscop 14 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 14.05.2007 Slabiciunea de care dai dovata te face vulnerabil in fata celor ce iti vor raul. Incerca sa iti acoperi punctele slabe pentru a revenii la modul de viata cu care te-ai obisnuit.

Horoscop 15 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 15.05.2007 Vulnerabilitatea face parte dintr-o relatie. Totul se bazeaza pe incredere, si nu doar increderea pe care o ai in partenerul de viata, dar si increderea pe care o ai in tine insuti.

Horoscop 16 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 16.05.2007 La serviciu pot aparea schimbari neasteptate care va vor aduce beneficii importante. Puteti beneficia de ajutor neasteptat si surprinzator din partea unor persoane la care nici nu va ganditi.

Horoscop 17 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 17.05.2007 Va fi o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. Profitati de acest lucru si incercati.

Horoscop 18 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 18.05.2007 Aveti sansa de a obtine succese financiare importante si ar trebui sa profitati. Relatia cu sefii va functiona foarte bine, iar colegii se comporta bine.

Horoscop 19 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.05.2007 Ar fi bine sa evitati actiunile importante pe care doreati sa le realizati in viitorul apropiat. Este bine sa amanati si sa evitati sa desfasurati activitati care necesita efort intelectual mare.

Horoscop 20 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.05.2007 Este o perioada destul de calma si linistita si cel putin in perioada urmatoare nu veti avea nici o problema la nivel profesional. Profitati de acest lucru pentru a sta cat mai mult timp in compania partenerului de viata.

Horoscop 21 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.05.2007 Relatiile cu anturajul sunt excelente in perioada aceasta. Vei descoperi ce norocoasa esti ca ai asemenea prieteni si ca ai pe cine sa te bazezi.

Horoscop 22 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.05.2007 Toata lumea are probleme in jurul dumneavoastra, dar vi-se pare in continuare ca ale dumneavoastra sunt cele mai importante. Evitati conflictele si fiti cat mai diplomat in discutiile cu colegii de serviciu.

Horoscop 23 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.05.2007 Este o idee deosebit de buna ca astazi sa iti urmezi instinctul atunci cand va trebui sa rezolvi o problema presanta. Intuitia te va ajuta sa iei cea mai buna decizie posibila. Incearca sa nu te grabesti totusi.

Horoscop 24 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.05.2007 Participi la petreceri unde intalnesti prieteni vechi care iti fac propuneri de afaceri. Esti in cautarea perechii ideale, dar este posibil sa nu o observi inca.

Horoscop 25 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.05.2007 Prietenii iti vor cauta compania deoarece ii faci sa se simta bine, iar cei din familie vor simti nevoia sa te aiba in preajma pentru a se incarca cu optimism.

Horoscop 26 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.05.2007 La serviciu s-ar putea sa ai parte de mici neplaceri din partea colegilor. Incearca sa nu te lasi afectata de micile rautati.

Horoscop 27 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.05.2007 Primesti vizita neasteptata a unor prieteni. Te bucuri d compania lor afland foarte multe informatii noi despre subiecte aparent uitate, dar dragi tie.

Horoscop 28 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.05.2007 O persoana influenta iti da sfaturi despre cum ai putea promova mai repede la birou. Asta te va face increzatoare sa demarezi mai repede un proiect pe care il tot amanai.

Horoscop 29 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.05.2007 Astazi vei avea senzatia ca esti inconjurat(a) exclusiv de rautate si invidie. Poate ca totul este in imaginatia ta, dar pe de alta parte s-ar putea ca aceste presupuneri sa fie fondate. Concentreaza-te pe ceea ce trebuie sa faci si nu acorda atentie intrigilor.

Horoscop 30 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.05.2007 In relatia de cuplu se instaureaza armonia. Incearca totusi sa fii mai atenta ca de obicei cu partenerul deoarece s-ar putea sa treaca printr-o perioada dificila la serviciu

Horoscop 31 mai 2007, zodia scorpion, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 31.05.2007 Nu este o zi prea buna pentru afaceri, asa ca ar fi mai bine sa petreci mai mult timp cu persoana iubita. Sectorul sentimental este mult mai favorizat.

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, mai 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT