www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Horoscop zilnic, zodia varsator  Horoscop azi 29 iunie zodia varsator     Previziuni astrologice zilnice pentru zodia varastor   2007
Horoscop zilnic zodia varsator iunie 2007, previziuni astrologice, compatibilitati astrologice, caracteristici generale ale zodiei

Zodia varsator
Perioada: 20 ianuarie - 18 februarie;
Pietre pretioase: safir albastru
Numere norocoase: 11, 29, 38, 47, 56
Culori preferate: albastru, azuriu, bleu
Compatibilitati: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator
Personalitatati varsator: Bob Marley, Shakira, Florin Piersic, Phil Collins
Horoscop varsator iunie 2007:

  Este o zi buna pentru afaceri. Aveti sanse mari sa va imbunatatiti situatia financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa iesiti la un suc sau sa mergeti la petrecere. Va sfatuim sa fiti mai atent in relatiile cu familia.

 Horoscop zilnic zodia varsator     Horoscop zilnic:  28 iunie 2007, zodia varsator  iunie  Horoscop zilnic: 30 iunie 2007, zodia varsator

Horoscop 1 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 1.06.2007 Este momentul sa ai o discutie cu el. Mai pe seara, s-ar putea sa primesti o vizita sau un telefon neasteptat. Este vorba de cineva pe care nu il mai vazusei de ceva vreme.

Horoscop 2 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 2.06.2007 Trebuie sa stii insa ca graba strica treaba si nu orice promisiune primita astazi este demna de luat in seama. S-ar putea sa primesti o propunere de parteneriat sau sa calatoresti in afara localitatii.

Horoscop 3 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 3.06.2007 La serviciu se anunta schimbari care, in scurt timp, se vor dovedi in avantajul tau. Profita de acest lucru , pentru a creste pe plan financiar.

Horoscop 4 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 4.06.2007 Optimismul si simtul umorului sunt cartile cu care joci astazi, pentru a face atmosfera la serviciu mai degajata. Comportamentul acesta iti va creste randamentul.

Horoscop 5 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 5.06.2007 Astazi nimic nu pare imposibil! Inarmat(a) cu simtul umorului si o intuitie impecabila, iti urmezi ambitiile, care te conduc, precum o busola, spre ascensiunea profesionala.

Horoscop 6 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 6.06.2007 Te vei trezi in situatii curioase, inedite. Incearca sa cunosti lume cu idei diferite de ale tale, pentru ca in acest fel poti sa-ti imbogatesti propriile vederi.

Horoscop 7 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 7.06.2007 Evenimente placute se prevad si in plan profesional, dar incearca sa te mentii cu picioarele pe pamant si sa respecti termenele-limita.

Horoscop 8 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 8.06.2007 Ai un succes la serviciu dar acest lucru nu te satisface pe deplin. Astazi ti-ai putea rezolva si o problema legala. Diseara incearca sa te relaxezi pentru ca maine urmeaza o zi plina de peripetii.

Horoscop 9 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 9.06.2007 Greutatea cu care te exprimi astazi s-ar putea datora stresului pe care l-ai acumulat in ultimul timp. Ziua iti aduce insa perspectiva unor castiguri importante pe care le-ai putea rata datorita comoditatii.

Horoscop 10 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 10.06.2007 Astazi vei descoperi sensul sintagmei "dragoste la prima vedere". Te vei topi , chiar acum, cand "depusesesi armele" si-ti indreptasesi atentia in cu totul alta parte.

Horoscop 11 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 11.06.2007  Incepeti ziua obosit ceea ce va face sa fiti cam morocanos. Va sfatuim sa evitati activitatile in care trebuie sa va concentrati prea mult. Limitati-va la activitati de rutina si amanati deciziile importante, mai ales cele carea au leagtura cu afacerile. Dupa-amiaza, va viziteaza un prieten care reuseste sa va redea buna dispozitie.

Horoscop 12 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 12.06.2007 Nu este momentul sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict intre cunoscuti. S-ar putea sa datio gres si chiar sa amplificati conflictul. Daca acordati mai multa atentie problemelor partenerului, puteti evita o neintelegere din familie, pe tema banilor.

Horoscop 13 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 13.06.2007 Pentru ca refuzati sa mergeti intr-o vizita la prieteni, relatiile cu partenerul de viata s-ar putea sa devina incordate. Se pare ca nu aveti succes pe nici un plan astazi. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare. Limitati-va la activitati de rutina si menajati-va sanatatea!

Horoscop 14 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 14.06.2007 Sunteti nemultumit pentru ca aveti impresia ca munciti prea mult, iar munca voastra nu este apreciata suficient. Putina modestie nu strica. In partea a doua a zilei primiti o veste buna de la o ruda, ceea ce va reda buna dispozitie.

Horoscop 15 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 15.06.2007 Aflati o veste care s-ar putea sa va schimbe conceptia in ceea ce priveste achizitiile materiale. Este posibil ca socul acestei vesti sa va faca vulnerabil. Nu este cazul sa cadeti prada pesimismului. Cu toate problemele pe care credeti ca le aveti, aveti sanse de reusita atat in afaceri, cat si in societate.

Horoscop 16 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 16.06.2007 In prima parte a zilei aveti o neintelegere cu partenerul de viata. Totul se rezolva destul de repede, cu ajutorul unui prieten. Dupa-amiaza sunteti decis sa faceti modificari in camin. Membrii familiei va sustin ideile, asa ca toata familia la munca.

Horoscop 17 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 17.06.2007 S-ar putea sa aveti discutii cu iubita (iubitul), care va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Va sfatuim sa nu mai alergati dupa bani, ca banii nu sunt totul. Ar fi bine sa va odihniti si sa va deconectati de grijile cotidiene.

Horoscop 18 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 18.06.2007 Intampinati multe obstacole in tot ceea ce faceti si aveti impresia ca va irositi energia. Cei din jur va inteleg si se ofera sa va dea o mana de ajutor. Relatiile cu persoana iubita sunt destul de bune. Spre seara, reusiti sa rezolvati o problema care va framanta de ceva vreme.

Horoscop 19 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 19.06.2007 Este indicat sa va rezolvati problemele importante dimineata, deoarece astrele atunci va sunt favorabile. Dupa-amiaza, dorinta dumneavoastra de libertate ar putea sa afecteze relatiile cu familia. Exista riscul sa se ajunga la o cearta. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor cu partenerul.

Horoscop 20 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 20.06.2007 Astazi va sfatuim sa evitati activitatile ce implica bani. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viata, mai bine stati acasa! O iesire in mijlocul naturii va poate predispune la accidente. Prietenii va apreciaza, dar va sfatuim sa va pastrati modestia.

Horoscop 21 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 21.06.2007 Daca aveti probleme la locul de munca azi se vor rezolva. Aveti ocazia sa castigati o suma importanta. Nu neglijati viata de familie, ca este importanta pentru voi. Este recomandabil sa fiti cumpatat la masa, ca va asteapta o indigestie.

Horoscop 22 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 22.06.2007 Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar accidente. Va recomandam sa nu faceti eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine sa evitati petrecerile, pentru ca sunteti destul de obosit, si starea aceasta se va accentua.

Horoscop 23 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 23.06.2007 Sunteti plin de energie si aveti o gramada de idei noi. Sunteti apreciat in societate, ceea ce va face sa va simtiti foarte important. Din cauza entuzismului, riscati sa depasiti anumite limite. Nu provocati discutii in contradictoriu! Din pacate aveti probleme in ceea ce priveste viata de famile, dar nu va faceti griji, ca se rezolva de la sine.

Horoscop 24 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 24.06.2007 S-ar putea sa aveti o neintelegere cu persoana iubita, dar se rezolva pana la urma. Nu exagerati pozand in victima! Va sfatuim sa nu luati hotarari in ceea ce priveste viata de familie, pentru ca s-ar putea sa nu fie cea mai buna decizie luata.

Horoscop 25 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 25.06.2007 Aveti probleme la locul de munca si nimeni din cei cunoscuti nu vede acest lucru asa ca sunteti nevoit sa le rezolvati singur. Va sfatuim sa va stapaniti nervii, pentru ca riscati sa spuneti lucruri pe care le veti regreta. Dupa-amiaza, primiti o veste de la o ruda de departe pe care n-ati mai vazut-o de mult timp.

Horoscop 26 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 26.06.2007 Este posibil sa aveti un esec in afaceri si sa fiti total dezamagit. Va sfatuim sa nu va intristati, pentru ca vor aparea si alte oportunitati. S-ar putea sa mai intalniti obstacole, dar pana la urma lucrurile se rezolva de la sine. Va recomandam sa fiti mai rabdator ca nu rezolvati nimic daca va stresati.

Horoscop 27 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 27.06.2007 Sunt favorizate activitatile legate de profesie. Activitatile incepute astazi au foarte mari sanse de reusita. Este o perioada favorabila afacerilor si investitiilor. Astazi reusiti sa rezolvati probleme financiare dificile. Petreceti seara in mijlocul familiei, ceea ca va umple de energie.

Horoscop 28 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 28.06.2007 Sunteti foarte plin de energie si de inspirate. Puteti avea mari satisfactii profesionale si reusite in afaceri. Pe plan sentimental, nu aveti de ce sa va plangeti. Va sfatuim sa fiti modest si sa nu incepeti sa va laudati.

Horoscop 29 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 29.06.2007 Este o zi buna pentru afaceri. Aveti sanse mari sa va imbunatatiti situatia financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa iesiti la un suc sau sa mergeti la petrecere. Va sfatuim sa fiti mai atent in relatiile cu familia.

Horoscop 30 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 30.06.2007 Dimineata s-ar putea sa aveti un randament scazut la locul de munca. Va recomandam sa amanati deciziile foarte importante, ca s-ar putea sa nu luati cea mai buna decizie. N-ar strica sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale.

Horoscop 31 iunie 2007, zodia varsator, horoscop zilnic, horoscop astazi, horoscop saptamanalHoroscop 31.06.2007 

Zodiac european (horoscop) Zodiac chinezesc (horoscop)
Zodii din zodiacul european:
» berbec, taur, gemeni, rac,
» leu, fecioara, balanta, scorpion,
» sagetator, capricorn, varsator, pesti.  
  Zodii din zodiacul chinezesc:
» dragon, sarpe, cal, capra,
» maimuta, cocos, caine, mistret,
» sobolan, bivol, tigru, iepure
Zodiac indian (horoscop) Zodiac erotic (horoscop)
Zodii din zodiacul indian:
» toporisca, cal, birjar, foc, capra, elefant,
» fir, phoenix, diamant, vier,
» sarpe, testoasa, caine, vanator, urs,
» fecioara, pana, randunica, balanta, uliu,
» maimuta, delfin, turn, leu, pustnic,
» scoica, metal, funie, lotus, arcas, vultur,
» caleasca, apa, perla, corabie, yoghin.
  Zodii din zodiacul erotic:
» berbec, taur, gemeni,
» rac, leu, fecioara,
» balanta, scorpion, sagetator,
» capricorn, varsator, pesti.
Horoscop zilnic anul 2007, zodiac 2007, previziuni astrologice 2007
Horoscop zilnic iulie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic iunie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic mai 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop zodia fecioara;
» horoscop zodia balanta; horoscop zodia scorpion; horoscop zodia sagetator;
» horoscop zodia capricorn; horoscop zodia varsator; horoscop zodia pesti;
Horoscop zilnic aprilie 2007:
» horoscop zodia berbec; horoscop zodia taur; horoscop zodia gemeni;
» horoscop zodia rac; horoscop zodia leu; horoscop fecioara,
» horoscop balanta, horoscop scorpion; horoscop sagetator;
» horoscop capricorn; horoscop varsator; horoscop pesti;

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      27.Jan.2023

Ziua:27340 ramase
Saptamana:0448 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Horoscop zilnic, iunie 2007, zodiac, previziuni ale astrelor, compatibilitati astrologice, caracteristici ale zodiei, ce-ti rezerva ziua de azi la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT