www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATEMENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM


Erbasol Italia Cosmetice naturale 100%
Dieta Cambridge

Dieta nr. 1 in lume acum si in Romania

Cambridge Weight Plan este o gama de produse pentru controlul greutatii aplicabil pentru femei cat si pentru barbati.
Produsul poate fi folosit ca singura sursa de nutritie (inlocuind cele trei mese conventionale) pentru o slabire rapida dar nutritional echilibarata; sau cu alimente conventionale pentru o slabire graduala sau pentru mentinerea greutatii si suplimentare nutritionala.
Programele noastre sunt cuprinse intre 415kcal si 1500+kcal. Si sunt toate nutritional echilibrate pentru a va oferi Doza Zilnica Recomandata (DZR) din toate vitaminele si mineralele.

PRODUSELE NOASTRE

Cambridge Weight Plan este disponibil intr-o gama variata de arome cuprinzand:shake-uri,supe,batoane si cereale,toate avand necesarul de vitamine,minerale si oligoelemente penrtu a obtine o nutritie echilibrata si o scadere in greutate sanatoasa. click pentru detalii...

De ce este potrivit pentru dv Cambridge Weight Plan?

- sigur si usor de folosit
- echilibrat nutritional
- ofera scadere in greutate in intervalul dorit

Si pentru a te ajuta in procesul de slabire,un Consultant Independent ,pregatit si acreditat,va fi alaturi de tine pentru a te motiva,sustine si incuraja sa atingi si sa-ti mentii greutatea dorita.


Programul Cambrigde in doar 6 pasi

Utilizarea planului:

Ceea ce face atractiv CAMBRIDGE WEIGHT PLAN este flexibilitatea si gama de programe. Acesta poate fi folosit ca singura sursa de nutritie (SS = Singura Sursa = Pasul 1) sau impreuna cu alimente conventionale (Pasul 2 = SSP sau pasii superiori).

Singura Sursa (SS) si Singura Sursa Plus (SSP) pot fi folosite pentru scadere rapida in greutate, de catre persoanele cu IMC peste 25.

Pasii superiori pot fi de asemenea folositi pentru scaderea in greutate cat si pentru a stabiliza greutatea la care s-a ajuns, crescand treptat aportul de alimente conventionale, conform pasilor Planului Cambridge.

Consultantul Cambridge va va ghida in urmarea programelor, oferindu-va sfaturi pt pregatirea dinaintea inceperii dietei, pierdere in greutate, stabilizarea si mentinerea greutatii.

CambridgeCambridgeCambridge CambridgeCambridgeCambridge

RECOMANDAM


PUBLICITATE
VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      26.Oct.2021

Ziua:29968 ramase
Saptamana:439 ramase
Luna:102 ramase

RECLAMA TA

Limbi straine: English »» French »» Spanish »» Italian »» Portuguese »» German »» Russian »» Chinese »» Japanese

Diete de slabire, cure de slabire, vitamine, minerale, nutritia corecta, minerale esentiale, suplimente de vitamine si multiminerale, proteine la util21
ACASA »  DESPRE NOI »  PUBLICITATE »  CONTACT